GameHorizon.gr

10 Halloween horror games

«Ηorrors games είναι Δημήτρη» θυμίζω συνέχεια στον εαυτό μου όταν παίζω κάποιο παιχνίδι τρόμου. «Όλα είναι πίσω από μια οθόνη». Πέρασα βραδιές ατελείωτες κάτω από την ανυπόφορη ζέστη του καλοκαιριού ή το τσουχτερό κρύο του χειμώνα ώστε να τερματίσω κάποιο από αυτά. Δηλώνω λάτρης τον παιχνιδιών τρόμου, ασχέτως το είδος τους. Ο αγαπημένος μου συγγραφέας Stephen King δεν λείπει από την βιβλιοθήκη μου, ενώ ακόμη θυμάμαι τα πρώτα μου βιβλία του. Τι γίνεται όμως όταν έρχεται το Halloween; Αν και όχι τόσο διαδεδομένο στην Ελλάδα η υπόλοιπη μισή υφήλιος γιορτάζει στις 31 Οκτωβρίου (και όχι μόνο) με διάφορους τρόπους.

Η ομάδα του GameHorizon μάζεψε για εσάς τα 10 horrors games όπου μπορείτε να περάσετε την βραδιά του halloween και ποιος ξέρει, ίσως ο τρόμος θα σας συναντήσει από κοντά.

 1.Layers of Fear

Όπως μαρτυράει και ο τίτλος το layers of fear είναι ένα ατμοσφαιρικό παιχνίδι που σίγουρα θα σας ανατριχιάσει οπότε καλύτερα να προσέχετε τους..Πίνακες!

10 Halloween horror games !

10 Halloween horror games !

2. Soma

Καλά ακούσατε soma… Η αλήθεια είναι πως πράγματι θα αποχαιρετήσετε το σώμα σας για λίγο μόνο που εδώ θα είναι από τον, φόβο σας !

10 Halloween horror games !

3. Outlast

Τι δουλειά έχει ένα αρκετά περίεργο φρενοκομείο, ένας ιδιωτικός ερευνητής και πολλά άλλα παράξενα πράγματα σε ένα παιχνίδι; Ρωτήστε το Outlast! Θα ευχόσασταν να βρισκόσασταν στην άλλη άκρη της Γης με ένα κοστούμι μάγου μαζεύοντας γλυκά.

10 Halloween horror games !

4. Resident evil 4

Είχα αφιερώσει αρκετές ώρες με τον πατέρα μου μπροστά από το playstation 2 ώστε να τερματίσω αυτό το παιχνίδι. 7 Ετών τότε, δεν μπορούσα να κλείσω μάτι, Ίσως όμως αυτό να ισχύει και τώρα.

10 Halloween horror games !

5. Alien isolation

Δεν έχω να πω και κάτι ιδιαίτερο για το συγκεκριμένο παιχνίδι, πάρα μόνο μια λέξη. Ταχυπαλμία.

10 Halloween horror games !

10 Halloween horror games !

6. P.T

Πρόσφατα είδα το lights out με παρέα. Κατευθείαν μου ήρθε στο μυαλό το P.T ένα από τα καλύτερα horror games που έχω παίξει. Καλύτερα να το παίξετε με παρέα, εμείς πάντως σας προειδοποιούμαι.

10 Halloween horror games !

7. Silent Hill 2.

Για εμένα το καλύτερο της σειράς. Ίσως γιατί ήταν αυτό που δοκίμασα πρώτο, ίσως γιατί τρομάζω εύκολα. Πάντως το συγκεκριμένο πέτυχε τον στόχο του.

10 Halloween horror games !

8.Amnesia : The dark descent

Αν και δεν έχω παίξει το συγκεκριμένο τίτλο της σειράς amnesia έχω δει αρκετό απο το gameplay του. Θα σας παγώσει το αίμα.

10 Halloween horror games !

9. Alan wake

Εντάξει, ομολογώ. Δεν πρόκειται να το ξανακοιτάξω στην ζωή μου. Τρόμαξα παραπάνω από το φυσιολογικό.

10 Halloween horror games !

10. Until dawn

Αν σε ρωτήσει κάποιος τι είναι ο τρόμος μη σκεφτείς, σου έχω την απάντηση. Until dawn.

10 Halloween horror games !

10 Halloween horror games !

Κάποια από αυτά σας τρόμαξαν άλλα σας άφησαν αδιάφορους. Πάντως σίγουρα κάποιο από αυτά σας άφησε ξύπνιους το βράδυ. Ποιο είναι το αγαπημένο σας; Περιμένουμε τα σχόλια σας! Α και κάτι ακόμη. Μερικές φορές ο τρόμος… Είναι αληθινός.

Μείνετε συντονισμένοι με το GameHorizon.gr για όλα τα νέα του Gaming, Anime, Gaming Gear αλλά και PnP. Μπορείτε να αφήσετε σχόλιο και να κάνετε Like για να υποστηρίξετε την ομάδα μας.

Gaming | eSports | Previews| Reviews | Anime | Events | Technology .

Δημήτρης Τάκος
Ακούει στο όνομα Δημήτρης Τάκος, ή αλλιώς ExpelliFarmus. Απέκτησε την πρώτη του PS2 κονσόλα στα εννέα του χρόνια, ενώ η γλυκιά νοσταλγία από το πρώτο του παιχνίδι το Crash Of the Titans τον ακολουθεί μέχρι σήμερα. Έχοντας ένα Gaming Facebook Page, και γράφοντας δεκάδες άρθρα εκεί, έχει μια εμπειρία για το τι σημαίνει αρθρογραφία. Τα FPS, strategy και adventure games είναι η ειδικότητα του. Του αρέσει να επικεντρώνεται στο ''ζουμί'' του παιχνιδιού, που είναι το Story, ενώ ο περιβόητος Sherlock Holmes είναι ο αγαπημένος του ήρωας, χωρίς βέβαια να λείπει ο κόσμος του Harry Potter όπου θαυμάζει από την πρώτη ταινία.

No comments

Αφήστε μια απάντηση

GAMEHORIZON RECRUITMENT

GameHorizon