Αποκαλύφθηκαν οι συλλεκτικές εκδόσεις του No Man’s Sky

Smiley face

Με πρόσφατη ανακοίνωση της, η Hello Games μας παρουσιάζει τις ειδικές εκδόσεις του No Man’s Sky αλλά δίνει και την δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να προπαραγγείλουν τον τίτλο. Το No Man’s Sky το γνωρίσαμε για πρώτη φορά στην περσινή E-3 και πιο συγκεκριμένα στην live παρουσίαση της Sony. Μιλάμε για ένα παιχνίδι στο οποίο ο παίχτης με την βοήθεια ενός διαστημικού αεροσκάφους θα προσπαθήσει να εξερευνήσει τον απέραντο χώρο του σύμπαντος, γνωρίζοντας έναν τεράστιο αριθμό από πλανήτες οι οποίοι μπορεί να κατοικούνται από άλλες μορφές ζωής. Ακόμη στην διαδρομή σας θα χρειαστεί να παλέψετε με άλλους εξερευνητές ή αντίπαλα διαστημόπλοια κατευθυνόμενα από άλλες φυλές. (Για περισσότερες πληροφορίες για το No Man’s Sky μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό μας Preview).

Πάμε όμως να δούμε σιγά-σιγά τις εκδόσεις που αποκαλύφθηκαν. Ξεκινώντας από την Limited Edition του παιχνιδιού. Η έκδοση αυτή θα περιβάλλεται από ένα χάρτινο κουτί και εντός της θα βρίσκονται:

  • Μεταλλική θήκη (Steelbook) επάνω στο οποίο είναι ζωγραφισμένο το logo του παιχνιδιού.

  • Art Book 48 σελίδων με εικαστικό του παιχνιδιού.

  • Αποκλειστικό κόμικ βασισμένο στο concept του τίτλου από τους Dave Gibbons, James Swallow και Angus McKie.

  • Starter Kit με επιπλέον εξοπλισμό εντός του παιχνιδιού.

  • Dynamic PS4 Theme για το αρχικό Menu.

Στη συνέχεια βλέπουμε την Explorer’s Edition του παιχνιδιού η οποία βρίσκεται μέσα σε ένα όμορφο συλλεκτικό κουτί. Τα περιεχόμενα της είναι τα κάτωθι:

  • Μοντέλο διαστημικού αεροσκάφους κατασκευασμένο από κασσίτερο, ζωγραφισμένο στο χέρι πλάτους 20 εκ το οποίο θα δεσπόζει πάνω σε μία πλαστική βάση.

  • Αυτοκόλλητα για να διακοσμήσετε το διαστημόπλοιο σας.

  • “Κονκάρδα εξερευνητή”

Η Limited Edition θα είναι διαθέσιμη μόνο στο PS4 ενώ η Explorer’s Edition μόνο για το PC. Όπως είπαμε παραπάνω οι δύο εκδόσεις είναι διαθέσιμες προς προπαραγγελία.

Το No Man’s Sky θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη στις 22 Ιουνίου για Playstation 4 και PC.

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts