GameHorizon.gr

Αποκάλυψη του Νέου ήρωα – Κέιν, ο Θεριστής των Σκιών

«Οι αυταπάτες ηρεμούν το μυαλό, έτσι δεν είναι;”

                                                               -Ράαστ

Είχαμε καιρό να δούμε τόσο επικό Champ σαν τον Κέιν...

Iστορία – Lore :

Ο Σίντα Κέιν , ένας ασύγκριτος πολεμιστής με ειδίκευση στην φονική σκιώδη μαγεία, πολεμάει για να εκπληρώσει την μοίρα του. Θέλει μια μέρα να οδηγήσει το Τάγμα της Σκιάς σε μια νέα εποχή Ιόνιας Κυριαρχίας. Ο Κέιν κραδαίνει με τόλμη τον Ράαστ, ένα από τα νοήμονα όπλα των Ντάρκιν, χωρίς να τον νοιάζει που σιγά-σιγά του κατατρώει το σώμα και το πνεύμα. Υπάρχουν μόνο δύο πιθανότητες: είτε ο Κέιν θα τιθασεύσει το όπλο να κάνει αυτό που θέλει… ή το σατανικό όπλο θα τον καταβροχθίσει, ανοίγοντας τον δρόμο για την καταστροφή όλης της Γης των Ρούνων.

Πάμε να δούμε το Gameplay του:

ΠΑΘΗΤΙΚΗ: ΤΟ ΔΡΕΠΑΝΙ ΤΩΝ ΝΤΑΡΚΙΝ

Ο Κέιν κραδαίνει ένα πανάρχαιο όπλο και παλεύει με τον Ράαστ, τον Ντάρκιν που κρύβεται μέσα του, για τον έλεγχο της θέλησής του. Σε κάθε παιχνίδι ο ένας από τους δύο θα καταβροχθίσει αναπόφευκτα τον άλλον. Ο Κέιν αναπτύσσει τις μαγικές του ικανότητες κυνηγώντας αντιπάλους που μάχονται από μακριά, ενώ ο Ράαστ τροφοδοτεί τη μανία του πολεμώντας σώμα με σώμα με εχθρούς που μάχονται από κοντά. Αν υπερισχύσει ο Κέιν, εξελίσσεται στον υπέρτατο εκτελεστή με τη δύναμη της σκιάς. Αν βγει νικητής ο Ράαστ, ο Ντάρκιν καταλαμβάνει τη θέληση και το σώμα του ξενιστή του.
 •  Εκτελεστής της Σκιάς:Κάνει μπόνους Μαγική Ζημιά στα πρώτα δευτερόλεπτα της μάχης με άλλους ήρωες.
 •  Ντάρκιν:Θεραπεύεται για ένα ποσοστό της Ζημιάς που κάνει σε ήρωες με ικανότητες.

 

Q: ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ

Ο Κέιν εκτινάσσεται προς τα εμπρός και χτυπά τους εχθρούς που βρίσκονται κοντά μόλις τελειώσει την εκτίναξή του. Και η εκτίναξη, αλλά και το χτύπημα της λεπίδας προκαλούν Σωματική Ζημιά. Το Χάραγμα του Θανάτου προκαλεί μπόνους Ζημιά σε τέρατα.
 • Ντάρκιν:Αυτή η ικανότητα προκαλεί μπόνους Ζημιά ίση με κάποιο ποσοστό της Ζωής τους σε όλους τους εχθρούς, εκτός από υπηρέτες.

W: ΚΟΨΗ ΤΗΣ ΛΕΠΙΔΑΣ

Κάνει ζημιά σε ευθεία γραμμή και επιβραδύνει σημαντικά όλους τους εχθρούς που χτυπά.
 • Εκτελεστής της Σκιάς:Αφήνει πίσω μια ζωντανή σκιά που χρησιμοποιεί την Κόψη της Λεπίδας αντί για τον Κέιν. Η Λεπίδα της ζωντανής σκιάς έχει αυξημένη εμβέλεια.
 • Ντάρκιν:Η Κόψη της Λεπίδας εκτοξεύει για λίγο στον αέρα τους εχθρούς που χτυπά.

E: ΒΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΣΚΙΑ

Η Ταχύτητα Κίνησης του Κέιν αυξάνεται σημαντικά και αποκτά τη δυνατότητα να περνά μέσα από τοίχους για μικρό χρονικό διάστημα. Όταν περάσει για πρώτη φορά μέσα από έναν τοίχο, θα ανακτήσει λίγη Ζωή και θα αυξήσει σημαντικά τη διάρκεια των Βημάτων στη Σκιά. Αν ο Κέιν βρίσκεται σε κατάσταση μάχης με αντίπαλους ήρωες, δεν θα αυξηθεί η διάρκεια της ικανότητας.
 • Εκτελεστής της Σκιάς:Αποκτά επιπλέον Ταχύτητα Κίνησης και ανοσία στις επιβραδύνσεις όταν ενεργοποιεί τα Βήματα στη Σκιά.

R: ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΕΙΣΒΟΛΗ

Ο Κέιν μπορεί να εισβάλει στο σώμα οποιουδήποτε αντίπαλου ήρωα σε κοντινή απόσταση που έχει δεχτεί πρόσφατα ζημιά από αυτόν. Όταν κάνει Εισβολή στο σώμα ενός ήρωα, ο Κέιν δεν μπορεί να γίνει στόχος για λίγα δευτερόλεπτα. Αν ενεργοποιήσει ξανά την ικανότητα μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, η επίδραση θα λήξει νωρίτερα. Στη συνέχεια, ο Κέιν αποσπάται βίαια από το σώμα του θύματός του και προκαλεί μεγάλη ποσότητα ζημιάς.
 • Εκτελεστής της Σκιάς:Η Σκοτεινή Εισβολή μπορεί να χρησιμοποιηθεί από πιο μακριά και επαναφέρει την μπόνους Μαγική Ζημιά από Το Δρεπάνι των Ντάρκιν αφού ο Κέιν βγει από το θύμα του.
 • Ντάρκιν:Η Σκοτεινή Εισβολή κάνει επιπλέον Ζημιά ως ποσοστό της μέγιστης Ζωής του θύματος, θεραπεύοντας στην πορεία το Ντάρκιν.

 

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΚΟΛΠΑ

 • Ο Κέιν και ο Ράαστ δεν χορταίνουν με τίποτα και πρέπει να τους ταΐζετε διαρκώς κάνοντας αιφνιδιασμούς στις λωρίδες και προκαλώντας ζημιά σε ήρωες. Αν αργήσετε πολύ να επιλέξετε την τελική σας μορφή, μπορεί να μείνετε πίσω στο μέσο του αγώνα.
 • Οι δύο εξελιγμένες μορφές του Κέιν έχουν τα δικά τους υπέρ και κατά. Ο Ντάρκιν έχει καταστολή πλήθους που όμως προειδοποιεί τον αντίπαλο και περιορισμένη πρόσβαση στην οπισθοφυλακή του αντιπάλου. Ο Εκτελεστής της Σκιάς έχει περιορισμένη ζημιά διαρκείας και καθόλου αυστηρή καταστολή πλήθους. Εξετάστε προσεκτικά τη σύνθεση της ομάδας του αντιπάλου και κάντε την κατάλληλη επιλογή.
 • Η Σκοτεινή Εισβολή δημιουργεί ορισμένες ενδιαφέρουσες αλληλεπιδράσεις με άλλους ευκίνητους ήρωες. Βλέπετε τον Σεν του αντιπάλου να ετοιμάζεται να ορμήσει στην κάτω λωρίδα με την υπέρτατή του; Πλησιάστε τον αρκετά για να χρησιμοποιήσετε την Εισβολή και απολαύστε τη διαδρομή σας.

ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΩΣ ΚΈΙΝ

Ο Κέιν είναι ένας αεικίνητος, αχόρταγος εφιάλτης που χρησιμοποιεί τα σώματα των θυμάτων του για να κάνει βόλτες. Η υπέρτατη ικανότητα του Θεριστή των Ψυχών είναι τρομακτική από μόνη της, αλλά ακόμα πιο τρομακτική είναι η ικανότητά του να εμφανίζεται, ξαφνικά, μέσα από οποιονδήποτε τοίχο στο Φαράγγι.

Ο Κέιν είναι ο μοναδικός ήρωας του League που μπορεί να αλλάξει την κατηγορία του καταμεσής του παιχνιδιού. Αν οι ευάλωτοι ήρωες του αντιπάλου έχουν γίνει πολύ ισχυροί, μπορεί να γίνει ο Εκτελεστής της Σκιάς και να ειδικευτεί στην εξόντωση ηρώων που μάχονται από μακριά. Αν η ομάδα του Κέιν χρειάζεται έναν πιο ανθεκτικό μαχητή στην πρώτη γραμμή, τότε ο Ράαστ είναι ο κατάλληλος Ντάρκιν για αυτή τη δουλειά.

Πραγματικά απίστευτος εντάξει ……. πόπο….

Με πολύ Αγάπη … Àlmualik !!!!!! 

 

Facebook Comments

Δημήτρης Κωσταντής
Γιο είμαι ο Almualik και ζω κάθε στιγμή μέσα σε ένα Game. Παίζω από τα 6 μου και έμαθα ότι στο Κόσμο του Gaming υπάρχει ένας ωραίος τόπος να ξεφεύγεις από την Μιζέρια του Αληθινού κόσμου.

No comments

Leave a Reply

GAMEHORIZON RECRUITMENT

GameHorizon