GameHorizon.gr

Arcane Warfare Mirage Review

Ένα ωραίο Casual Game όπου δεν μοιάζει με τίποτα με το Chivalry:Medieval Warfare  (:-P  Not!!!!!!!). Είναι ωραίο όμως αν θες να περάσεις όμορφα την ώρα σου και σου αρέσουν τα First Person Camera Games. Η αρχική ιδέα ήταν να φτιαχτεί ένα παιχνίδι όπου το Chivalry:Medieval Warfare θα περιέχει και μαγεία μέσα….. θα μπορούσε να πει κάποιος “Μα καλά μοιάζει με DLC του παιχνιδιού” ναι, όντως μοιάζει (Chivalry:Medieval Warfare). Όπως και κάθε μοναδικό παιχνίδι έχει και αυτό την δικιά του ταυτότητα. Ιπτάμενα χαλιά στις πίστες, κάτι τεράστιες Fireballs από το πουθενά και άλλα πολλά μαγικά πράγματα!! Ας δούμε λοιπόν τι μας προσφέρει το Arcane Warfare Mirage, που μπορείτε να το προμηθευτείτε από το Steam με μία τιμή κάπου στα 15 ευρώ αν δεν απατώμαι.Για εμένα δεν είναι και το καλύτερο Value for Money αλλά έχει ρε σίφιδες κάποια ωραία και μοναδικά πράγματα μέσα που με την παρέα μπορούν να φανούν ωραία στο να το παίξεις.

~To παιχνίδι όμως επειδή είναι Beta ακόμη έχει σχεδόν ελάχιστους παίχτες μέσα Online για να βρεις Game, όπως το παρατήρησα.

Ας δούμε λοιπόν τι μας δείχνει το Arcane WarFare Mirage Review

1.TRAINING

Προτού κάνετε οτιδήποτε, και πιστέψτε με όσα λένε για τα Tutorials που είναι βαρετά, ναι, ισχύουν στα πιο πολλά ΑΛΛΑ, αυτό μάγκες και μάγκισσες πρέπει να το παίξετε. Δεν είναι κάτι πολύπλοκο, ούτε το δύσκολο που θα πεις ”Ωχ κάτσε μία θα το βαρεθώ ολόκληρο το Training”, δεν είναι καθόλου έτσι. Είναι απλό, σύντομο και σου μαθαίνει τα βασικά στο Game που θα είναι και πολύ σημαντικά, αν θες πραγματικά να κάνεις κάτι μέσα στο Game και να μην είσαι ένα κινούμενος σάκος από πατάτες. Σου μαθαίνει για παράδειγμα πως να κάνεις το Parry, το Wall Jump (που για μένα ήταν πολύ γαμάτο αυτό) και άλλα διάφορα που, στην πρώτη φορά που θα μπεις στο Game θα είσαι ήδη προετοιμασμένος να παίξεις!

2.CHARACTER CUSTOMIZATION

Υπάρχουν 2 διαφορετικά Factions στο παιχνίδι. Το “BASHRAHN EMIRATE FACTION” που είναι και το αγαπημένο λόγω του χρώματος (Μωβ) και το Faction με το πορτοκαλί χρώμα “AZAR CABAL FACTION”. Υπάρχουν 6 διαφορετικού είδους μαχητές (Classes) στο παιχνίδι και είναι όλοι Available από κάθε Faction. Ο κάθε Champion έχει από έξι διαφορετικά Spells, από δύο διαφορετικά σε κάθε κουμπί (Q,E,F) και μπορείς να αλλάξεις και το όπλο που έχει καθώς διαθέτει δύο διαφορετικά Loadout για την μάχη.

 1. Πρώτος Champion είναι ο  “Taurant” ο οποίος χρησιμοποιεί ένα τεράστιο 2 handed long Mace ή Axe  (Loadout)και είναι πολύ καλός στο 1v1 ακόμα και στο 1v2 καθώς είναι πολύ τάνκι χαρακτήρας και από κοντά είναι πολύ επικίνδυνος και μην ξεχάσουμε μία ξεχωριστή Ability που κατέχει ο Champion, μία τεράστια μπάλα φωτιάς και σιδήρου που καλεί και προκαλεί ”Tons”  Of Damage σε όσους πιάσει το Range της.
 2. Δεύτερος Champion είναι η “Vigilist”. Η Vigilist είναι μία τύπου μαχήτρια με Δόρυ, Poleram ή Spear (Loadout). Είναι και αυτή πολύ καλή στις μάχες 1v1 καθώς με το δόρυ της μπορεί να προκαλέσει θανάσιμα χτυπήματα από μακριά σε κάποιο αντίπαλο σε σχέση με άλλους ίδιου τύπου 1v1 μαχητές, εξού και το δόρυ. Προσοχή μην σας βγάλει κάνα μάτι, είναι σπασμένη για εμένα προσωπικά!!
 3. Τρίτος Champion είναι η “Vipress”. Η Champion όπου κάνεις περήφανες/ους  όλες/ους όσους υποστηρίζουν το Φεμινισμό χαχαχα. Εμμ, είναι καλή στον χειρισμό δύο όπλων , ταυτόχρονα έχει αρκετά γρήγορα και αλλεπάλληλα χτυπήματα που την κάνουν πολύ επικίνδυνη, τα Scimitar και Hatchet (Loadouts). Το Scimitar δεν θέλει παρουσίαση είναι το κλασικό ανατολίτικο σπαθί ενός χειρός και το Hatchet είναι ένα δρεπάνι όπου πραγματικά θερίζει και σπέρνει.
 4. Τέταρτος Champion είναι ο  “Alchemancer”. Ο Alchemancer είναι Range-Combat Champion καθώς ο τυπάς πετάει  μπάλες από φωτιά και παίζει να έχει τα πιο σπασμένα Spells στο παιχνίδι και για αυτό το κάνει πολύ δυνατό Ability Power Champion.
 5. Πέμπτη Champion είναι η “Tinker” με τα LongSword και Rapier (Loadouts).Είναι σε φάση Assassin Style Champion και μπορεί να αποτελειώσει πολύ εύκολα  Champions με χαμηλό HP καθώς όλα τα Spells σχεδόν είναι φτιαγμένα για αυτού του είδους παίχτη.
 6. Έκτος και τελευταίος Champion αλλά και ο αγαπημένος που έπαιξα είναι ο “Entropist”, χαχαχαχα αυτός ο χοντρός ο Σουλτάνος (ένα Nickname που του έδωσα εγώ) μαζί με το μαγικό ιπτάμενο χαλί που έχει είναι τρελός ”Badasss”. Έχει το  ”Orbis” είτε το ”Scepter”  (Loadouts) δύο μαγικές ράβδους με τρελά μαγικά Casting Spells που μπορούν να ”κάνει καλά κολπάκια” σχεδόν όλους τους άλλους Champions. Το ιπτάμενο χαλάκι του παρακαλώ (γι’ αυτό και τον είπα ”Badass”) έχει την δυνατότητα να τον μεταφέρει σε οποιοδήποτε σημείο στο χάρτη μέχρι να τελειώσει το Spell όπου κρατάει για μερικά δευτερόλεπτα.

 

Στο παιχνίδι έχεις την ωραία δυνατότητα να φτιάξεις όπως εσύ θες  τους Champions σου για κάθε Faction διαφορετικά μέσα από μία μεγάλη ποικιλία Customization, όπως για παράδειγμα το τι φοράει ο Champion στο κεφάλι ξέρω εγώ ή τα ταττού που έχει επάνω του ή τα σχέδια που έχει η στολή γενικά έχει πάρα πολλά πράγματα να πειράξεις και να κάνεις έτσι το δικό σου Champion να έχει το δικό σου στιλιστικό χαρακτήρα μέσα στο παιχνίδι.

Το παιχνίδι είναι ακόμα σε Early Access οπότε … ναι.. προφανώς και θα περιμένουμε να μπουν και άλλα πολύ ωραία πράγματα στο Customization γιατί και εκεί πιστεύω έχουν ποντάρει οι δημιουργοί του παιχνιδιού και μου άρεσε να σας πω την αλήθεια πάρα πολύ αυτό.

Arcane Warfare

3.GAME MODES

Το παιχνίδι έχει 4 διαφορετικά Game Modes μέχρι στιγμής.

 1. Team Objective.
 2. Symmetrical.
 3. Team DeathMatch.
 4. Arena.

Το κάθε Mode έχει τους δικούς του κανόνες και διαφέρει κατά πολύ το ένα από το άλλο.

4.Ήχος&Γραφικά

Από θέμα ήχου το παιχνίδι μαζί με τις σπλατεριές που το συνοδεύει πάει καλά. Δηλαδή, τα Sound Effects του παιχνιδιού είναι αρκετά καλά και ρεαλιστικά. Λίγο κάτι ουρλιαχτά όταν ορμάνε στην μάχη , λίγο κάτι σπλατς όταν αποκεφαλίζεις κάποιον, κάνουν το παιχνίδι να ακούγεται αρκετά ρεαλιστικό και πως να το πω, λίγο Game Of Thrones χαχα (Όχι όντως από τα λίγα καλά που έχει είναι τα Sound Effects).

Από άποψη γραφικών…….. εντάξει δεν μπορούσε να μην είναι ένα καλά στημένο παιχνίδι γι αυτό που ζητάει και την ημερομηνία κυκλοφορίας του. Όπως είπαμε ένα παιχνίδι που μοιάζει με το Chivalry αλλά με ένα τσακ παραπάνω στα γραφικά. Ούτε Frame Drops ούτε τίποτα μέσα στο παιχνίδι και όπως είπαμε έχει μέσα αρκετές σπλατεριές για τους φανς αυτών. Τώρα εντάξει μην περιμένετε τα τρελά γραφικά απλά παίρνει ένα ωραίο 7 στα δέκα για την δουλειά που έχουν ρίξει τα παιδιά.

Final Verdict

Το Chiva… Arcane Warfare Mirage προσπαθεί να κάνει κάτι πρωτότυπο, αλλά τελικά απλώς δεν είναι έτοιμο για να βγει στην αγορά. Thumbs down.

5

Story

0.0/10

Atmosphere

6.0/10

Graphics

7.0/10

Sound

7.0/10

Gameplay

5.0/10

Θετικά

 • Sound effects.
 • Ωραία γραφικά.

Αρνητικά

 • Yπερκοστολογημενο στην κατάσταση που βρίσκεται.
 • Τα Physics
 • επειδή είναι ακόμη Beta έχει χαμηλό αριθμό παιχτών
 • πολλά Bugs in Game
 • έλλειψη χαρακτήρων και Customization

Facebook Comments

Πληροφορίες παιχνιδιού
Genre Action, FPS
Platforms PC,
Αρ. παικτών Multiplayer
Εταιρία Ανάπτυξης Torn Banner Studios
Εκδότης Torn Banner Studios
Διάθεση Steam
Ημ. Διάθεσης 23 Μαϊου 2017

Απαιτήσεις παιχνιδιού
Λειτ. Σύστημα Windows 7/8.1/10 (64-bit ONLY)
Επεξεργαστής Intel® Core™ i3-4370
Μνήμη 8 GB RAM
Κάρτα Γραφικών Nvidia Geforce GTX 670
Χωρητικότητα 20 GB available space

Δημήτρης Κωσταντής
Γιο είμαι ο Almualik και ζω κάθε στιγμή μέσα σε ένα Game. Παίζω από τα 6 μου και έμαθα ότι στο Κόσμο του Gaming υπάρχει ένας ωραίος τόπος να ξεφεύγεις από την Μιζέρια του Αληθινού κόσμου.