GameHorizon.gr

The Flash Review3x14 Promo Trailer and Zoom Info

The Flash VS Grodd

Ο Flash επέστρεψε με ένα ακόμη καλό επεισόδιο χθες το οποίο όμως δεν τρέλανε τους fans. Αυτό που δυσαρέστησε το κοινό ήταν αφενός  η μικρή μάχη του Flash με τον Grodd και αφετέρου η υπεροχή των πιθήκων απέναντι στους speedsters. Πως γίνεται 3 speedsters που τρέχουν με mach ταχύτητα να χάνουν από gorillas με δόρυ? Ίσως βέβαια ο σεναριογράφος να θέλει να κρατήσει έναν Barry που δεν σκοτώνει αβέρτα όπως ο Green Arrow ή ίσως να κρατάει τα epic battles για άλλον villain. Ας δούμε το σύντομο αυτό battle : The Flash VS Grodd

Παρ’ όλη την εξέλιξη όμως είδαμε πως το FlashTeam έδωσε τον GorillaGrodd στo Argus,άρα πολύ πιθανό να ξαναδούμε τον Grodd ακόμη πιο δυνατό σε άλλο επεισόδιο και μάλιστα πολύ πιθανό να τον δούμε σε κάποιο crossover του Flash με την Supergirl καθότι ο Grodd όπως ξέρουμε στο comic universe είναι αντίπαλος  του Flash και του Superman. Για τα δικά μας γούστα όμως ας δούμε όλες τις μάχες  του Flash με τον Grodd.

Απ την άλλη πλευρά το επεισόδιο αυτό είχε αρκετά nostalgic περιεχόμενο αφού είδαμε πάλι τον Genius Harrison Wells μαζί με τον τωρινό H.R. αλλά και το couple Jessy Quick & Wally West. Ωστόσο η αδυναμία μας ο Vibe μας εξέπληξε όλους αφού έριξε την άλλη viber από το earth -19. Μην έχοντας όλα αυτά το επεισόδιο κλείνει ευχάριστα με την πρόταση γάμου του Barry στην Iris.Θα ‘λεγε κανείς ότι ο σεναριογράφος βάζει εσκεμμένα πολύ romance για να μας προετοιμάσει για έναν μεγάλο χαμό.Αυτός πιθανότατα να είναι και της Iris όπως είδαν όλοι στο κοντινό μέλλον.Παρόλα αυτά το FlashTeam είπε πως η Iris θα παίξει κατά κάποιον τρόπο έναν ρόλο πάνω στον Green Arrow.Αυτό θα μπορούσε να είναι από την ανάμειξη του θυμωμένου Flash για τον θάνατο της Iris.Ας μην ξεχνάμε πως ακόμη και στα παιδικά ο Flash δεν είναι με την Iris πλέον αλλά περιτριγυρίζεται από κοριτσάκια.

Flash & Green Arrow

The Flash VS Savitar

Ο God of Speed επέστρεψε έστω και για λίγα δευτερόλεπτα στο επεισόδιο 3×14 μέσω του Wally.Φαίνεται πως ο Savitar κατά κάποιο τρόπο ελέγχει το μυαλό του Wally και χάρη σε αυτόν θα επιστρέψει από την φυλακή του.Όπως θα δούμε και στο παρακάτω Promo Trailer ο Savitar συναντιέται με τον Barry αμέσως μόλις ελευθερωθεί άρα και το κοντινό μέλλον της Iris δεν αργεί.

God of Speed

Epic News

Αρκετά σίγουρη η άφιξη του Zoom στα επόμενα επεισόδια καθώς και κάποιων Legend από τη σειρά Legends of tomorrow αλλά και της Supergirl! Αυτό που όλοι αναρωτιόμαστε είναι μήπως θα επιστρέψει στο παρασκήνιο και ο Αλχημιστής ? Μήπως έτσι θα επιστρέψει ο Zoom ή θα επιστρέψει λόγο της ιστορίας του Reverse Flash? Ίσως έτσι να είναι και ο τρόπος που θα επιστρέψει στη σειρά ο Eddie Thawne (Απόγονος του Reverse Flash)… Οι αλλαγές αυτές άραγε του παρόντος θα φτιάξουν ένα διαφορετικό μέλλον για την Iris? Πάντως ότι και να γίνει Barry :Dont change the fckn timeline ! Ορίστε και το Promo  Trailer του επόμενου επεισοδίου 3×15 που θα προβληθεί στις 7 Μαρτίου.

 

Μείνετε συντονισμένοι με το GameHorizon.gr για όλα τα νέα του Gaming, Anime, Gaming Gear αλλά και PnP. Μπορείτε να αφήσετε σχόλιο και να κάνετε Like για να υποστηρίξετε την ομάδα μας.

Gaming | eSports | Previews| Reviews | Anime | Events | Technology .

Ονομάζεται Πασχάλης Κοπαράνης ή αλλιώς ''Copa''. Μεγάλη του αγάπη οι ταινίες , με ιδιαίτερη προτίμηση ταινίες των 80's & 90's.Οι ταινίες μπήκαν στη ζωή του στην ηλικία των 12 όταν είδε για πρώτη φορά την αγαπημένη του ταινία Rocky. Από τότε έχει μελετήσει αλλά και παρακολουθήσει ταινίες , τουλάχιστον 15 διαφορετικών κατηγοριών. Δεν έχει αγαπημένη κατηγορία ταινιών καθώς πιστεύει πως η κάθε ταινία προσφέρει κάτι διαφορετικό στον κάθε θεατή αλλά και γιατί η κάθε ταινία μέτρια ή καλή κρύβει κάτι το ωραίο για τον καθένα. Είναι συλλέκτης ταινιών καθότι έχει στην κατοχή του περισσότερες από 500 ταινίες αλλά και διαφόρων συλλεκτικών κομματιών γύρω από αυτές.Έχει ασχοληθεί με μια δικιά του ερασιτεχνική σελίδα από όπου και προωθούσε νέες ταινίες αλλά ασχολείται και με την βιογραφία των ηθοποιών αυτών που παρακολουθεί στις ταινίες.Από το 2010 άρχισε να βλέπει και ξένες σειρές έχοντας δει έως και σήμερα γύρω στις 30. Είναι πάντα ενημερωμένος και ελπίζει πως μια μέρα η νοοτροπία των παραγωγών, των μέσων και των ταινιόφιλων θα αλλάξει προς το καλύτερο.

No comments

Αφήστε μια απάντηση

GAMEHORIZON RECRUITMENT

GameHorizon