Η Valencia κάνει την είσοδό της στα eSports

Smiley face

Μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ισπανίας που ακούει στο όνομα Valencia CF, έκανε και αυτός την είσοδό του στον κόσμο των e-Sports. Η έξι φορές πρωταθλήτρια La Liga Ισπανίας θα ανακοίνωσε επίσημα την εισαγωγή της στα esports σήμερα στο Valencia CF Stadium. Το μόνο σίγουρο είναι πως η ομάδα θέλει να κάνει αισθητή την παρουσία τους στον χώρο των FIFA, Hearthstone και Rocket League. Αξίζει να σημειωθεί πως ομάδα για το League of Legends είναι στα σχέδια να δημιουργηθεί αργότερα μέσα στον χρόνο.

Η Βαλένθια, πλησιάζει ακόμη περισσότερο τις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές ομάδες ποδοσφαίρου που μπήκαν στα esports όπως, η VfL Wolfsburg, West Ham United και την πιο πρόσφατη FC Schalke 04.

Είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα για την ευρωπαϊκή σκηνή των esports που όλο και περισσότερες ομάδες μπαίνουν στον χώρο και τολμούν να δοκιμάσουν κάτι τόσο καινούργιο αλλά και παράλληλα τόσο διαφορετικό με το τι ξέρουν ως τώρα. Αντιθέτως στην Βόρεια Αμερική, μεγάλοι επενδυτές και μεγάλες εταιρίες έχουν ήδη κάνει την κίνηση στα esports. Μεγάλες ομάδες όπως η FC Schalke 04 ή την Valencia CF, μπορεί να μπορέσουν να σταθούν ισάξια απέναντι στους αμερικάνικους οργανισμούς.

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts