GameHorizon.gr

Ήρθε το Teaser Trailer από το horror IT (2017)

Μετά από 7 χρόνια development, το IT επιστρέφει δυναμικά στις οθόνες του cinema πιο scary από ποτέ! Σήμερα η WarnerBros κοινοποίησε το teaser trailer της ταινίας όπου ενθουσίασε το κοινό στο άψε σβήσε! Η παραγωγή αυτή, σε αντίθεση με το IT (1990) που ήταν funnyfantasy, θα έχει περισσότερο jumpscare και horror scenes. Ας το δούμε λοιπόν και στην πράξη στο ακόλουθο trailer :

Ο  σεναριογράφος Gary Dauberman ήθελε να κάνει το novel του Stephen King τόσο προσεγμένα, που είχε στη λίστα του αρκετούς ηθοποιούς για τον ρόλο του Pennywise, όπως Johnny Depp, Tilda Swinton, Jackie Earle Haley, Kirk Acevedo, Willem Dafoe, Hugo Weaving, Doug Jones, and Channing Tatum. Michael Shannon, Jim Carrey, Paul Giamatti, J.K. Simmons, και  Tom Hiddleston. Πολλοί από αυτούς ήταν και προτάσεις του κοινού. Ένα fan fact είναι το γεγονός πως η ταινία θα γίνει release μετά από 27 χρόνια από το release του original IT, το ΙΤ  επιστρέφει στο Denny κάθε 27 χρόνια, ο Jonathan Brandis που έπαιξε τον μικρό Billy πέθανε στα 27. (What a symmetry)

Όπως βλέπουμε και στο trailer, η συγκεκριμένη ταινία θα έχει αρκετά child horror scenes. Σαν χαρακτήρας, ο Pennywise πηγάζει από τη φαντασία των παιδιών ως clown, για αυτό και το horror επικεντρώνεται στα παιδιά.Στην ιστορία της ταινίας, βλέπουμε πως 7 παιδιά που αντιμετωπίζουν  προβλήματα  στη ζωή τους,bullying, έρχονται αντιμέτωποι με ένα τέρας που παίρνει τη μορφή ενός clown που λέγεται Pennywise. Λέγεται πως η ταινία θα χει 2 part και  στο πρώτο θα δείχνει, όπως είπαμε πιο πάνω, τα μικρά παιδιά αντιμέτωπα με τον Pennywise και στο δεύτερο, όπως και κατά το παλιό IT, τα παιδιά έφηβοι/ενήλικες πλέον επιστρέφουν στο σπίτι τους στο Denny, ερχόμενοι αντιμέτωποι με τον Pennywise.

Αξίζει να αναφερθεί πως το αρχικό σενάριο της ταινίας είχε πολλές sex scenes, και για αυτό πολλοί γονείς είχαν σταματήσει τα παιδιά τους από το audition της ταινίας. Ο Cary Fukunaga , παρότι του ζήτησαν να ξαναγράψει αυτές τις σκηνές, αρνήθηκε λέγοντας πως ήταν σημαντικές για το πνεύμα της ταινίας (σύμφωνα με το βιβλίο). Όπως ήταν αναμενόμενο, αποχώρησε από σεναριογράφος της ταινίας. Σκηνοθέτης της ταινίας έγινε ο  Andrés Muschietti και σεναριογράφος ο  Gary Dauberman. Στον ρόλο του Pennywise ο Bill Skarsgård. Η ταινία θα προβληθεί τον Σεπτέμβριο του 2017.

 

Μείνετε συντονισμένοι με το GameHorizon.gr για όλα τα νέα του Gaming, Anime, Gaming Gear αλλά και PnP. Μπορείτε να αφήσετε σχόλιο και να κάνετε Like για να υποστηρίξετε την ομάδα μας.

Gaming | eSports | Previews| Reviews | Anime | Events | Technology .

Πασχάλης Κοπαράνης
Ονομάζεται Πασχάλης Κοπαράνης ή αλλιώς ''Copa''. Μεγάλη του αγάπη οι ταινίες , με ιδιαίτερη προτίμηση ταινίες των 80's & 90's.Οι ταινίες μπήκαν στη ζωή του στην ηλικία των 12 όταν είδε για πρώτη φορά την αγαπημένη του ταινία Rocky. Από τότε έχει μελετήσει αλλά και παρακολουθήσει ταινίες , τουλάχιστον 15 διαφορετικών κατηγοριών. Δεν έχει αγαπημένη κατηγορία ταινιών καθώς πιστεύει πως η κάθε ταινία προσφέρει κάτι διαφορετικό στον κάθε θεατή αλλά και γιατί η κάθε ταινία μέτρια ή καλή κρύβει κάτι το ωραίο για τον καθένα. Είναι συλλέκτης ταινιών καθότι έχει στην κατοχή του περισσότερες από 500 ταινίες αλλά και διαφόρων συλλεκτικών κομματιών γύρω από αυτές.Έχει ασχοληθεί με μια δικιά του ερασιτεχνική σελίδα από όπου και προωθούσε νέες ταινίες αλλά ασχολείται και με την βιογραφία των ηθοποιών αυτών που παρακολουθεί στις ταινίες.Από το 2010 άρχισε να βλέπει και ξένες σειρές έχοντας δει έως και σήμερα γύρω στις 30. Είναι πάντα ενημερωμένος και ελπίζει πως μια μέρα η νοοτροπία των παραγωγών, των μέσων και των ταινιόφιλων θα αλλάξει προς το καλύτερο.

No comments

Αφήστε μια απάντηση

GAMEHORIZON RECRUITMENT

GameHorizon