GameHorizon.gr

League of Legends World Championship 2016 Day 2

Η δεύτερη μέρα στο world championship League of Legends πέρασε χωρίς κάποια έκπληξη αλλά με έξι εκπληκτικά παιχνίδια. Σήμερα το analyst’s desk όπως και οι περισσότεροι από εμάς πέσαμε μέσα στις προβλέψεις μας. Χτες είχαμε και τα πρώτα παιχνίδια από το group b με τις ομάδες από το group a να έχουν ρεπό. Πάμε να δούμε τι ακριβώς έγινε στα έξι χτεσινοβραδινά παιχνίδια.

 

Game 1-Group B SKTelecom T1 Vs Cloud 9

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους SKT με τον Bengi να παίρνει το first blood μόλις στο 5ο λεπτό του παιχνιδιού. Το παιχνίδι ήταν υπερβολικά μονόπλευρο με τους SKT να κάνουν μπαλάκι τους αντιπάλους τους. Ο Bengi ήταν παντού στο χάρτη κάνοντας πραγματικά τα πάντα δίνοντας μεγάλο προβάδισμα σε όλη την ομάδα. Έπρεπε να φτάσουμε στο 20ο λεπτό και την πρώτη εμφάνιση του Meteos για να πάρουν οι C9 το πρώτο τους kill αλλά το παιχνίδι είχε ήδη ξεφύγει από τα χέρια τους. Με το gold lead να είναι στα 7.000 gold, οι SKT σκότωναν όποιον ήθελαν χωρίς καμία δυσκολία. Παρά τις προσπάθειες των C9 να επιστρέψουν στο παιχνίδι, οι SKT παίρνοντας το baron buff στο 28ο λεπτό έφτασαν ένα βήμα πριν από τη νίκη. Με το fight στο 29ο λεπτό οι SKT σφράγισαν τη νίκη τους. Τέσσερα λεπτά αργότερα οι Κορεάτες περπάτησαν στη βάση των C9 και έφτασαν στην πρώτη τους νίκη. Ισχυρό μήνυμα από την SKT που έδειξε από νωρίς τις προθέσεις της για τη διοργάνωση.

 

Game 2-Group B Flash Wolves Vs I MAY

Το δεύτερο παιχνίδι της ημέρας επιφύλασσε μία πολύ όμορφη έκπληξη. Το παιχνίδι ξεκίνησε όπως οι περισσότεροι από εμάς περίμεναν με τους FW να παίρνουν το first blood στο 5ο λεπτό. Ακολούθησε το dive στο bot lane στο 11ο λεπτό με τους FW να ανοίγουν ακόμα περισσότερο τη διαφορά και να μπαίνουν σε ρόλο οδηγού στο παιχνίδι. Βέβαια οι IM δεν θα έπεφταν χωρίς αντίσταση. Κερδίζοντας μερικά skirmishes αλλά και πιάνοντας τους FW εκτός θέσης κατάφεραν να ροκανίσουν τη διαφορά. Το παιχνίδι δεν ήταν τόσο γρήγορο όσο το πρώτο με το ρολόι να γράφει 39 λεπτά. Εκεί έγινε και το fight που έκρινε το παιχνίδι. Οι FW ξεκίνησαν το baron buff με τους IM να προσπαθούν να το σταματήσουν. Αυτό κατέληξε με ένα καθαρό team fight για τους IM που σκότωσαν 3 αντιπάλους αλλά και το baron buff. Βέβαια αυτό σήμαινε το τέλος του παιχνιδιού με τους FW να προσπαθούν να κρατηθούν στο παιχνίδι. Το Fight που ήταν και το νικητήριο για τους IM ήταν στο dragon pit. Με τον Elder Dragon να είναι σχεδόν νεκρός ο Avoidless κατάφερε να τον κλέψει για λογαριασμό των IM. Αυτό οδήγησε στο νικητήριο team fight και ένα λεπτό αργότερα στην πρώτη τους νίκη στη διοργάνωση.

 

Game 3-Group D Team SoloMid Vs Samsung Galaxy

Στο τρίτο παιχνίδι επιστρέφουμε στο group of death και τους TSM που σήμερα ήθελαν να δείξουν γιατί βρίσκονται σε αυτή τη διοργάνωση. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τους TSM παίρνοντας το first blood στο 5ο λεπτό. Από εκεί και μετά οι TSM, έχοντας ανεβασμένη ψυχολογία ξεκίνησαν, κέρδισαν μερικά skirmishes και βγήκαν υπερβολικά μπροστά. Μόλις στο 10ο λεπτό η διαφορά ήταν στα 4.000 gold. Με τη διαφορά να είναι τόσο μεγάλη οι TSM με πολλά rotation απλά ξεκίνησαν να παίρνουν όλο και περισσότερα objectives φτάνοντας στο baron buff στο 28ο λεπτό. Εκεί άφησαν το buff για να σκοτώσουν για άλλη μία φορά τους SSG που προσπαθούσαν να επιστρέψουν στο παιχνίδι χωρίς αποτέλεσμα. Τελικά στο 32ο λεπτό οι TSM πήραν τον πρώτο και τελευταίο baron του παιχνιδιού. Από εκεί και πέρα ο παιχνίδι είχε διαδικαστικό χαρακτήρα με τους TSM να κερδίζουν το πρώτο τους παιχνίδι στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Εμφατική νίκη για τους οικοδεσπότες που μας έδειξαν αυτό ακριβώς που θέλαμε να δούμε.

 

Game 4-Group D Royal Never Give Up Vs Splyce

Το τέταρτο παιχνίδι ξεκίνησε με τους RNG να παίρνουν το first blood στο 4ο λεπτό με τον Uzi να κάνει σχεδόν dive μόνος του στο bot lane. Από εκεί και μετά το παιχνίδι ξέφυγε τελείως από τα χέρια των SPY. Μόλις ένα kill ήταν αρκετό για τον Uzi για να κάνει μπαλάκι την αντίπαλη ομάδα. Οι RNG έκαναν το ένα dive μετά το άλλο σκοτώνοντας συνέχεια την αντίπαλη ομάδα. Το παιχνίδι ήταν ένα μόνιμο skirmish με τους RNG να κάνουν πραγματικά ότι θέλουν στο χάρτη. Μόλις στο 24ο λεπτό έφτασαν στο πρώτο inhibitor του παιχνιδιού, χωρίς να έχει γίνει κάποιο μεγάλο fight. Ένα λεπτό αργότερα είδαμε και το πρώτο και τελευταίο team fight με τον Uzi να φτάνει στο quadra kill. Κάπως έτσι οι RNG έφτασαν στη δεύτερη νίκη τους στη διοργάνωση.

 

Game 5-Group C H2K Vs INTZ

Το πέμπτο παιχνίδι της ημέρας ήταν ίσως το πιο βαρετό της χτεσινής ημέρας, μίας και η πρώτη στιγμή δράσης ήρθε στο 18ο λεπτό, με τους H2K να τραβάν τη σκανδάλη φτάνοντας στο first blood. Βέβαια μέχρι εκείνο το σημείο οι H2K εκμεταλλεύτηκαν πλήρως την ανωτερότητα των παιχτών έχοντας ήδη χτίσει μία διαφορά της τάξεως των 3.000 gold. Από εκείνο το σημείο και μετά οι Ευρωπαίοι έκαναν τα πάντα στο χάρτη σκοτώνοντας την αντίπαλη ομάδα όποτε τους δινόταν η ευκαιρία. Το παιχνίδι ξέφυγε τελείως από τα χέρια των ITZ στο 28ο λεπτό όταν και οι H2K έφτασαν στο baron buff. Τα επόμενα λεπτά οι H2K έσπασαν δύο inhibitors φτάνοντας ένα βήμα από την πρώτη τους νίκη. Κερδίζοντας το team fight στο 30ο λεπτό οι H2K έφτασαν στην πρώτη τους νίκη με εμφατικό τρόπο, έχοντας τον έλεγχο από το πρώτο κιόλας λεπτό.

 

Game 6-Group 6 Edward Gaming Vs AHQ e Sports

Στο τελευταίο παιχνίδι της χτεσινής ημέρας είδαμε ένα διαφορετικό πρόσωπο από τους EDG. Στο 4ο κιόλας λεπτό οι EDG πήραν το first blood, με τον Clearlove να δείχνει γιατί είναι ο καλύτερος jungler στον κόσμο. Οι AHQ παρά τις προσπάθειες τους δεν μπόρεσαν να επιστρέψουν στο παιχνίδι. Οι EDG είχαν τον απόλυτο έλεγχο σκοτώνοντας όποτε τους δινόταν η ευκαιρία τιμωρώντας τα λάθη των αντιπάλων τους. Αυτό τους έδωσε τη δυνατότητα να φτάσουν στο baron buff στο 22ο λεπτό. Βέβαια δεν μπόρεσαν να το εκμεταλλευτούν με τους AHQ να κρατιούνται στο παιχνίδι κερδίζοντας κάποια skirmishes. Βέβαια το παιχνίδι έγειρε προς τους EDG όταν πήραν τον Elder Dragon στο 38ο λεπτό. Αυτό τους έδωσε τη δυνατότητα να πάρουν το baron buff ένα λεπτό αργότερα. Κάπως έτσι οι EDG έφτασαν στην πρώτη τους νίκη στη διοργάνωση.

 

Facebook Comments

No comments

Leave a Reply

GAMEHORIZON RECRUITMENT

GameHorizon