Νέο Final Fantasy XV Spinoff για Android και iOS

Smiley face

Η Square Enix έκανε πάλι τα μαγικά της και μας έφερε ένα νέο spinoff του Final Fantasy για κινητές συσκευές με το όνομα  Final Fantasy XV: A New Empire. Το παιχνίδι είναι διαθέσιμο από σήμερα σε συσκευές Android και iOS και μπορείτε να το αποκτήσετε δωρεάν από το Google Play Store και τα iTunes αντίστοιχα.

Η ανάπτυξη του έγινε σε συνεργασία  με την MZ, το στούντιο που βρίσκεται πίσω από την δημιουργία των παιχνιδιών στρατηγικής Mobile Strike και Game of War: Fire Age.Το A New Empire έχει περισσότερα κοινά από όσα φανταζόμαστε με τα προηγούμενα παιχνίδια της MZ. Δίνει την ικανότητα στους παίκτες να χτίσουν το δικό τους βασίλειο, να εκπαιδεύσουν στρατεύματα και με αυτά να επιτεθούν σε άλλους παίκτες σε real-time μάχες. Φυσικά από ένα spinoff δεν θα μπορούσαν να λείπουν πολλοί βασικοί και διάσημοι χαρακτήρες του Final Fantasy XV,όπως ο Noctis, o Gladio, o Ignis, o Promto, η Cindy και πολλοί άλλοι.

Το Final Fantasy XV: A New Empire δεν είναι το μόνο Final Fantasy XV spinoff που θα δούμε στις κινητές συσκευές μας φέτος. Η Square Enix μας αποκάλυψε κατά την διάρκεια της E3 2017 στο King’s Knight: Wrath of the Dark Dragon, ένα action-RPG βασισμένο στο παιχνίδι για κινητά που έχει αναφέρει ο Noctis και η παρέα του κατά την διάρκεια της περιπέτειας τους. Το Wrath of the Dark Dragon είναι μια συνέχεια του τίτλου της κονσόλας NES ονόματι King’s Knight. Ο τίτλος αυτός έχει διακριθεί καθώς είναι ο πρώτος που κυκλοφόρησε η Square Enix σε κονσόλα ως ανεξάρτητη εταιρία.

Το αυθεντικό Final Fantasy XV επίσης δέχθηκε ένα update αυτή την εβδομάδα με την προσθήκη του δεύτερου DLC κεφαλαίου ονόματι Episode Promto. Ένα τρίτο κεφάλαιο βρίσκεται υπό ανάπτυξη, Episode Ignis, και η κυκλοφορία του έχει προγραμματιστεί  για τον Δεκέμβρη. Πριν από αυτό όμως αναμένεται ένα VR spinoff που ονομάζεται Monster of the Deep: Final Fantasy XV και θα κυκλοφορήσει για το PS4 αυτό τον Σεπτέμβρη.

πηγή: link

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts