GameHorizon.gr

Όσα γνωρίζουμε για την 8 σεζόν του GoT

Το παρακάτω άρθρο περιέχει από καθόλου, έως μέτριου επιπέδου spoilers. Αν δεν γνωρίζετε περί τίνος πρόκειται η σειρά Game of Thrones (GoT), πράγμα αδύνατο, και σκοπεύετε να την αρχίσετε, καλύτερα γι’ εσάς να μην συνεχίσετε την ανάγνωση παρακάτω.

Όσα γνωρίζουμε για την 8 σεζόν του GoT

Η αυλαία έπεσε την περασμένη Κυριακή, για την έβδομη σεζόν της πασίγνωστης και πολυβραβευμένης σειράς Game of Thrones με πολλές απρόσμενες εξελίξεις. Η HBO κατάφερε να κρατήσει σε μεγάλη αγωνία τους Fans που βρίσκονται σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης για το τι θα απογίνει με την όλη κατάσταση. Ο George R.R Martin ήταν πιο ήπιος σε σχέση με άλλες σεζόνς, όμως και πάλι, είδαμε αρκετές “πινελιές” του. Τι γνωρίζουμε όμως για την όγδοη σεζόν του GoT, που θα δώσει το οριστικό τέλος της σειράς;

Πότε θα γίνει η πρεμιέρα του όγδοου κύκλου ; 

Μέχρι τη στιγμή που μιλάμε, δεν υπάρχει κάπου επίσημη ημερομηνία. Πιθανόν να αρχίσει να προβάλλεται σε δυο χρόνια, τον Αύγουστο του 2019 δηλαδή. Ναι, καλά ακούσατε. Ποιος ζει ποιος πεθαίνει μέχρι τότε… Ο Πρόεδρος του HBO Casey Bloys σε δήλωση του είπε : ”Δεν έχουμε συζητήσει ακόμη περί πρεμιέρας γιατί δεν γνωρίζω πόση διάρκεια θα έχουν τα επεισόδια”. Από την άλλη ο  Nikolaj Coster-Waldau ή γνωστός ως Τζέιμι Λάννιστερ, είπε συγκεκριμένα:  ”Επιστρέφουμε τον Οκτώβριο, οπότε μάλλον μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα πάρουμε στα χέρια μας τα σενάρια και θα μάθουμε τι πρόκειται να γίνει. Είμαι πολύ περίεργος.

Όσα γνωρίζουμε για την 8 σεζόν του GoT

Πόσα επεισόδια θα έχει η όγδοη σεζόν GoT; 

Θα υπάρχουν έξι επεισόδια, κάνοντας έτσι την όγδοη σεζόν την μικρότερη απ’ όλες, όμως, τα επεισόδια θα έχουν διάρκεια, περίπου 80 λεπτών, διάρκεια δηλαδή, ταινίας μεγάλου μήκους.Τι θα δούμε στον όγδοο κύκλο; 

Στη συγκεκριμένη ερώτηση, υπάρχουν πολλές φήμες, καμία όμως δεν έχει ισχυρό υπόβαθρο. Ένας χρήστης στο reddit, ισχυρίστηκε πως είχε το σενάριο (Έχει γραφτεί ήδη, απλώς δεν έχει δοθεί στους ηθοποιούς.) και το ανέβασε. Η Αλήθεια είναι πως είχε συγκλονιστικές λεπτομέρειες, όμως και πάλι δεν ήταν παρά αβάσιμη παραπληροφόρηση.
Όσα γνωρίζουμε για την 8 σεζόν του GoT

 

Τέλος, σας προτείνουμε απλώς να κάνετε υπομονή, και να μην μπείτε στον κόπο να ψάξετε για τυχών σενάρια, καθώς τίποτα δεν είναι σίγουρο. Και ας μην φταίνε όλα αυτά, μπορεί να πέσετε και θύμα απάτης. Δεν έχουμε λοιπόν παρά να περιμένουμε κάποια επίσημη ανακοίνωση. Υπομονή.

Σε νέα δήλωση του ο Bloys, δήλωσε πως: “Θα πρέπει να περιμένετε μέχρι το τέλος του ’18 ή τις αρχές του ’19, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από την πορεία των πραγμάτων.”.

Facebook Comments

Δημήτρης Τάκος
Ακούει στο όνομα Δημήτρης Τάκος, ή αλλιώς ExpelliFarmus. Απέκτησε την πρώτη του PS2 κονσόλα στα εννέα του χρόνια, ενώ η γλυκιά νοσταλγία από το πρώτο του παιχνίδι το Crash Of the Titans τον ακολουθεί μέχρι σήμερα. Έχοντας ένα Gaming Facebook Page, και γράφοντας δεκάδες άρθρα εκεί, έχει μια εμπειρία για το τι σημαίνει αρθρογραφία. Τα FPS, strategy και adventure games είναι η ειδικότητα του. Του αρέσει να επικεντρώνεται στο ''ζουμί'' του παιχνιδιού, που είναι το Story, ενώ ο περιβόητος Sherlock Holmes είναι ο αγαπημένος του ήρωας, χωρίς βέβαια να λείπει ο κόσμος του Harry Potter όπου θαυμάζει από την πρώτη ταινία.

No comments

Leave a Reply

GAMEHORIZON RECRUITMENT

GameHorizon