GameHorizon.gr

Πιο αναλυτικά “πεθαίνεις” Patch Notes για το Guild Wars 2 – Winter 2016 Update

Χαίρετε πλάσματα της Tyria.

Μετά το break του Χειμώνα, το Guild Wars 2 επιστρέφει το 2016 με πολλές νέες αλλαγές και προσθήκες, κάνοντας έτσι το παιχνίδι πιο ευχάριστο και διασκεδαστικό σε νέους αλλά και παλιούς παίκτες του. Στο άρθρο αυτό θα διαβάσετε τι προστέθηκε στο παιχνίδι με το patch στις 26.1.2016, όπως, επίσης, και τα σχέδια της ArenaNet για το παιχνίδι σε βάθος τριών μηνών και μια γενική ιδέα το τι θέλουν να κάνουν μέσα στο 2016.

Το 2016 για το Guild Wars 2 είναι η “απότομη στροφή” για τον τρόπο με τον οποίον βλέπει το παιχνίδι η ArenaNet. Από το 2012 μέχρι και το 2014 σκοπός της ήταν να αναπτύξει και να βελτιώσει το Living World με διάφορα updates. Το 2015 έγινε μια πιο focused προσπάθεια μακριά από τα live updates για την δημιουργία του πρώτου expansion του παιχνιδιού, το Heart of Thorns. Το 2016 είναι η χρονιά που ισορροπείται το παιχνίδι και σιγά-σιγά ξεκινά η δημιουργία του επόμενου expansion.

Τα προηγούμενα χρόνια, το Guild Wars 2, κοιτούσε να προσθέσει νέα features για να γίνει ακόμη καλύτερο. Το 2016 είναι η χρονιά όπου η ArenaNet θα πάρει τους τομείς του παιχνιδιού που είναι οι πιο δυνατοί και θα επικεντρωθεί σ’ αυτούς, δίνοντάς τους περισσότερο βάθος. Αν και η επιμελής εξέταση και διόρθωση του World vs World δεν είναι ακόμη έτοιμη προς το παρόν, όλα τα άλλα κομμάτια του παιχνιδιού είναι σε σημείο να μπορούν να αρχίσουν να τα δουλεύουν και να αρχίζουν να προσθέτουν νέα πραγματάκια με live updates και στο επόμενο expansion.

Οπότε, έχοντας πει όλα αυτά, πάμε να δούμε πως θα φαίνονται τα updates αυτά στο Guild Wars 2.

Major Seasonal Game Updates

Μέσα στο 2016 θα περιμένουμε μερικά από αυτά τα μεγάλα patches κάθε τρίμηνο περίπου. Ανά βδομάδες θα μας ενημερώνει η ArenaNet με το τι θα περιέχει κάθε Patch για το παιχνίδι.

Ξεκινάμε λοιπόν!

Gliding in Central Tyria

Δεν πιστεύω να χρειάζεται να πω κάτι άλλο. Όλοι μας το περιμέναμε κάποια στιγμή να γίνει αυτό. Αν έχεις ξεκλειδώσει το Glider Basics Mastery από το expansion Heart of Thorns, σου δίνετε η δυνατότητα να μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Glider σου σε όλο το openworld map της Tyria.

The Shatterer Unleashed

Μπορείτε να δείτε το άρθρο μας για τον νέο Shatterer και τις αλλαγές του εδώ.

Fractals of the Mists Updates

Μικρές αλλαγές έρχονται και στα Fractals. Για μεγαλύτερη ευκολία προς τους παίκτες, προστέθηκε στο hub ένα control panel που μας επιτρέπει να αλλάζουμε το difficulty scale, χωρίς, πλέον, να χρειάζεται να βγούμε και να ξαναμπούμε από το hub. Επίσης, το UI των achievements άλλαξε, ώστε να φαίνονται τα daily achievements όταν μπαίνουμε στο hub.

Recognition for your Support

Τα participation σε events δέχονται update! Κάθε φορά που χτυπάς εχθρό σε ένα event ανεβαίνει το participation σου, επιτρέποντας να πάρεις μεγαλύτερα bonuses, ειδικά αν δώσεις boons ή αφαιρέσεις conditions ή healάρεις ή αν κάνες revive συμπαίκτες, ώστε να μπορούν ακόμα και οι support players να πάρουν τα bonuses. Γιατί το damage δεν είναι το πάν. 😉

Squad Markers and Lieutenants

Οι Commanders πλέον μπορούν να ορίσουν lieutenants σε συγκεκριμένα πόστα. Οι squad leaders θα μπορούν να σημαδεύουν παίκτες και objectives με σχήματα, τα οποία θα φαίνονται και στον χάρτη αλλά και στην πυξίδα σας.

WvW upgrade and Points per Kill

Το Secured, Reinforced and Fortified objective θα εμφανίζεται πλέον μόνο όταν έχετε παραδώσει ή παραλάβει συγκεκριμένο αριθμό από Dolyak Caravans. Η αλλαγή αυτή έγινε για να εστιάσει περισσότερο στην προσοχή μας στα Supplies μας και την άρνησή τους από τον αντίπαλο.

Επίσης, έγινε αλλαγή στην διανομή πόντων. Κάθε φορά που σκοτώνετε έναν αντίπαλο η ομάδα σας παίρνει 1 πόντο. Αυτό έγινε για τα άτομα που παίζουν καθαρά για να εξαφανίσουν τους αντιπάλους, να προσφέρουν περισσότερο απ’ ότι όλη η υπόλοιπη ομάδα.

Rallying and Reviving in WvW

Ο αριθμός των ατόμων που μπορούν να κάνουν rally μειώθηκε από 5 σε 1 άτομο. Αυτό έγινε για να δώσει μεγαλύτερη βοήθεια σε μικρότερα group επιθέσεων.

Επίσης, δεν γίνεται πλέον να κάνετε revive νεκρούς συμπαίκτες, εκτός και αν έχει λήξει η μάχη ή αν χρησιμοποιηθεί το Waypoint για να φύγει από μόνος του ο παίκτης.

New Mist Champion Tybalt Leftpaw

Νέος Mist Champion που μπορείτε να  χρησιμοποιήσετε στο Stronghold match. Μπορείτε να τον ξεκλειδώσετε ολοκληρώνοντας το PvP Track του.

Eldvin Monastery Brew of the Month Club

Ο Master Brewer Desch Metz στο Eldvin Monastery στην Queensdale, μας προσκαλεί να μπούμε στο Eldvin Monastery Brew of the Month Club. Κάθε μήνα που θα επισκέπτεται μια από τις μεγάλες πόλεις, όσοι παίκτες είναι στο club του, θα δέχονται ένα mail που θα περιέχει την καλύτερη μπύρα. Όταν τελειώσει το collection έχοντας δοκιμάσει όλες τις μπύρες, οι παίκτες θα ξεκλειδώσουν ένα τίτλο, ένα backpack και ένα guild decoration.

New World and Raid Boss Guild Hall Decorations

Προστέθηκαν νέα Guild Hall Decorations. Κάθε φορά που νικάτε ένα World ή Raid Boss, θα παίρνετε tokens με τα οποία θα αγοράζετε decorations από merchants μέσα στο Guild Hall σας.

Major Balance Update

Έρχεται ένα μεγάλο update με το γενικό balancing κάποιων professions, specializations, traits και skills.

Άλλα μεγάλα Events για τις αρχές του 2016

Για να δούμε τι άλλο μας ετοιμάζει η ArenaNet μέχρι τα τέλη Μαρτιου 2016.

Lunar New Year Event

Μαζί με το patch στις 26.1.16, προστέθηκε και το Lunar New Year, με καινούργια rewards και το γνωστό Dragon Ball PvP, Fireworks και decorations, που θα διαρκέσει για δύο εβδομάδες στην Divinity’s Reach μέχρι τις 9 Φεβρουαρίου.

New Raid Wing: Salvation Pass

Οι Raiders, μπορούν να περιμένουν νέο wing, το Salvation Pass. Το ταξίδι για να βρεθεί το χαμένο Pact Squad, μας κατευθύνει ακόμη πιο βόρεια στο Maguuma Jungle. Βρείτε νέα bosses, rewards, masteries, και προσπαθήστε να φτιάξετε το δικό σας Legendary Armor. Δεν έχει προστεθεί αυτό το κομμάτι, αλλά θα ανακοινωθεί από την ArenaNet.

PvP League Launch

Στις 23 Φεβρουαρίου ξεκινάει η νέα season. Θα γίνουν reset όλα τα badges του καθενός αλλά και της guild του, θα υπάρχουν καινούργια rewards και τα items ακόμα θα droppάρονται για να μπορείτε να ξεκινήσετε/συνεχίσετε να φτιάχνετε το Legendary Backpack, Ascension.

Τι μας έρχεται μέσα στον χρόνο

Υπάρχουν μπόλικα πραγματάκια που δουλεύει η ArenaNet, αλλά πέρα από το expansion, δείτε με τι άλλο ασχολείται:

Living World Season 3

Μπορείτε να περιμένετε την συνέχεια της ιστορίας στην Tyria. Περισσότερες πληροφορίες θα υπάρχουν μέσα στο επόμενο τρίμηνο από την ArenaNet.

Ακόμη περισσότερα Fractal Updates

Η ομάδα των Fractals, δουλεύει σκληρά στο balancing μερικών, καινούργια rewards και ακόμη πιο σημαντικά, νέα Fractals. Ναι καλά ακούσατε, Νέα Fractals.

Αυτό ήταν με το Guild Wars 2 Winter 2016 Update Patch Notes. Καλή διασκέδαση στην Tyria!

Μείνετε συντονισμένοι με το GameHorizon.gr για όλα τα νέα του Gaming, Anime, Gaming Gear αλλά και PnP.

Facebook Comments

Ονομάζεται Στέλιος Παρλίτσης, γνωστός και ως “BlackPhantom”. Από μικρός (τριών χρόνων) έπεσε στα χέρια του το Playstation 1 με πρώτο τίτλο που έπαιξε και τερμάτισε, να είναι το Metal Gear Solid και από τότε απέκτησε ότι κονσόλα και hand-held συσκευή έχει κυκλοφορήσει η Sony στην αγορά. Το 2014 αγόρασε το πρώτο του gaming PC, “καίγοντας” πολλές ώρες σε πολλά παιχνίδια και έχοντας ως Νο.1 το Guild Wars 2. Αγαπάει τα FPS, Strategy, Action, Adventure και Pen ‘n’ Papers. Αγαπάει να τερματίζει ξανά και ξανά τους αγαπημένους του τίτλους στο PS4 (Uncharted Series) και να φτιάχνει 3D γραφικά.

No comments

Leave a Reply

GAMEHORIZON RECRUITMENT

GameHorizon