Γιατί ακούγεται πιθανή μία επιστροφή του Hunter x Hunter;

Smiley face

Ο Yosihiro Togashi, δημιουργός των 2 από τα 10 πιο επιτυχημένα σε πωλήσεις manga στο Shonen Jump της Shueisha, είναι γνωστός για τα συνήθη hiatus στα manga του λόγω του προβλήματος υγείας του. Γιατί ακούγεται πιθανή μία επιστροφή του Hunter x Hunter;

Τα βιβλιοπωλεία στην Ιαπωνία πάντως δε φαίνεται να πιστεύουν σε κάτι τέτοιο, καθώς αρχίσανε στην ουσία να “ξεπουλάνε” τους τόμους του Hunter x Hunter όσο όσο, κάτι που έφερε τους καταστηματάρχες αντιμέτωπους με τους φαν. Η αλήθεια είναι πως το hiatus αρχικά θα διαρκούσε μόνο για 2 εβδομάδες λόγω των προβλημάτων υγείας του συγγραφέα, όμως συνεχίζεται μέχρι και τώρα, καθώς ο συγγραφέας δεν έχει θεραπευθεί. Οι καταστηματάρχες φαίνονται δυσαρεστημένοι με τη μη τήρηση του προγράμματος και την απρόβλεπτη δημιουργία του manga. Όσο για τη Shueisha, δείχνει υπομονή και κατανόηση, καθώς συμφέρει και την ίδια να έχει τον Togashi στο πλευρό της. Μπορεί τα νέα κεφάλαια να βγαίνουν με τεράστια κενά, όμως όποτε κυκλοφορούν οι πωλήσεις εκτοξεύονται στα ύψη. 

Κάποιοι δημιούργησαν έναν πίνακα, που δείχνει τις εβδομάδες που έχει (και δεν έχει) κυκλοφορήσει το manga και ομολογουμένως είναι πολύ στενάχωρο.

pithani-epistrofi-tou-hunter-x-hunter-1-gamehorizon

Ο Togashi γνωρίζει πόσο αγαπητό είναι στο κοινό το manga του και σε μερικές από τις σπάνιες συνεντεύξεις του έριξε μερικές σπόντες για τη συνέχισή του. Πρόσφατα ο Togashi έδωσε σημεία ζωής, καθώς σε ένα φεστιβάλ στην πόλη που κατοικεί βρέθηκε η παρακάτω δημιουργία του. Βασιζόμενοι σε αυτό, οι φαν αναθάρρεψαν και άρχισαν να πιστεύουν στην επιστροφή του στη συγγραφή του Hunter x Hunter. Σε κάποιους μπορεί να φαίνεται βέβαια πολύ χαζό το να βασίζουν οι φαν τις ελπίδες τους σε κάτι τέτοιο, αν σκεφτεί κανείς όμως την αφάνεια του Togashi τα τελευταία χρόνια, αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά.

pithani-epistrofi-tou-hunter-x-hunter-2-gamehorizon

Το manga έχει σταματήσει στο κεφάλαιο 349, που μόλις τώρα ξεκινά το Dark Continent Arc. Άντε Gon σε περιμένουμε!

pithani-epistrofi-tou-hunter-x-hunter-3-gamehorizon

Πηγές: GoBoiano, KpopStarz

Μείνετε συντονισμένοι με το GameHorizon.gr για όλα τα νέα του Gaming, Anime, Gaming Gear αλλά και PnP.

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts