GameHorizon.gr

Προστατέψτε άτομα και συσκευές με το νέο router Gryphon

Γνωρίστε το Gryphon, ένα επαναστατικό WiFi router που δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να ελέγχει τις ιστοσελίδες που θα έχουν πρόσβαση οι συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο WiFi. Όλα αυτά μέσω μιας απλής smartphone εφαρμογής.
Το Gryphon συνδυάζει ένα υψηλής απόδοσης WiFi router με εύχρηστη εφαρμογή για smartphone, κάνοντας εύκολη την σύνδεσή του στο σπίτι. Όλα τα χαρακτηριστικά ασφαλείας περιέχονται μέσα στο router, οπότε δεν χρειάζεται ο αγοραστής να κατεβάσει κάποιο πολύπλοκο λογισμικό στις συνδεδεμένες του συσκευές. Επιπλέον, οι αναβαθμίσεις του λογισμικού και η πλατφόρμα ελέγχου του συμπεριλαμβάνονται μαζί με την συσκευή χωρίς κανένα πρόσθετο κόστος.

 

Gryphon
Μέσω της εφαρμογής, εύκολα κάποιος μπορεί να θέσει όριο ηλικίας για κάθε συσκευή, να ορίσει ώρες ύπνου, διαβάσματος, ή ακόμα και να παγώσει το internet για να φέρει τα άτομα πιο κοντά μεταξύ τους. Επίσης μπορεί να θέσει όριο χρήσης για το internet και να βλέπει το ιστορικό των άλλων ακόμα και όταν αυτοί βρίσκονται σε incognito mode (ανώνυμη περιήγηση).
Μερικές φορές όταν κάποιος χρειάζεται πρόσβαση σε μία μπλοκαρισμένη ιστοσελίδα, μπορεί να στείλει αίτημα στο κινητό του ατόμου που έχει τον κύριο έλεγχο.Mε την σειρά του αυτός θα αποδεχτεί ή όχι αυτό το αίτημα, ακόμα και αν βρίσκεται εκτός σπιτιού.
Μερικές φορές είναι δύσκολο ο καθένας να γνωρίζει ποιες ιστοσελίδες είναι κατάλληλες για χρήση και ποιες όχι. Για την καθοδήγηση των αγοραστών, το Gryphon διαθέτει σύστημα βαθμολόγησης της κάθε ιστοσελίδας βασισμένο στην κριτική άλλων χρηστών.

 

Gryphon
Πολλές από τις συσκευές στο σπίτι έχουν πρόσβαση στο internet, δημιουργώντας όμως παράθυρα για απειλές που μπορούν να βλάψουν την ασφάλεια οποιουδήποτε. Το home wifi router μετατρέπει την κίνηση των δεδομένων μέσα και έξω από το σπίτι κάποιου την κατάλληλη είσοδο για ιούς,κακόβουλα λογισμικά και hackers. Το Gryphon μπορεί να κρατήσει ασφαλή όλα τα πράγματα που έχουν συνδεθεί μαζί του, χάρης μια ιδιαίτερης επικοινωνίας που έχει με τις συσκευές.

Όσον αφορά την τιμή του Gryphon υπάρχουν εκδόσεις που ξεκινούν από $139 και φτάνουν μέχρι και τα $516.

Μείνετε συντονισμένοι με το GameHorizon.gr για όλα τα νέα του Gaming, Anime, Gaming Gear αλλά και PnP. Μπορείτε να αφήσετε σχόλιο και να κάνετε Like για να υποστηρίξετε την ομάδα μας.

Gaming | eSports | Previews| Reviews | Anime | Events | Technology .

Γιώργος Κουλαξίδης
Ονομάζεται Γιώργος Κουλαξίδης ή αλλιώς "Nuxteridas". Οι πρώτες του εμπειρίες με το gaming έγιναν σε σπίτια συγγενών ή φίλων, ενώ αγαπημένο του game εκείνη την εποχή υπήρξε το Spyro. Αγόρασε τον πρώτο του υπολογιστή το 2006 όπου από εκεί ξεκίνησε και η στενότερη σχέση του με το gaming, κόλλησε με Call of duty:Modern Warfrare 1, κάτι που τον μετέτρεψε και σε μεγάλο λάτρη των Shooter. Πλέον είναι κολλημένος με RPG και Shooter games, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει από το να δοκιμάζει παιχνίδια που το τραβούν το ενδιαφέρον, μιας και τον έλκουν κυρίως τα όμορφα γραφικά και το πλούσιο story.

No comments

Αφήστε μια απάντηση

GAMEHORIZON RECRUITMENT

GameHorizon