GameHorizon.gr

Συνέντευξη με τον Youtuber JackLope

Ο Τάκος Δημήτρης από το gamehorizon, μίλησε με τον youtuber JackLope (Κανάλι του οποίου μπορείτε να βρείτε εδώ ) και ύστερα από κόπους κατάφερε να του πάρει μια συνέντευξη:

Δημήτρης :  Καλησπέρα Μάριε!

JackLope : Καλησπέρα, λέγε με Jack

Δημήτρης : Λοιπόν Jack,  θα ήθελες αρχικά, να μας πεις κάποιες πληροφορίες για τον εαυτό σου ;

JackLope : Βεβαίως. Είμαι 29 ετών, το πλήρες μου όνομα είναι Μάριος-Διονύσης Φλώρος, και έχω σπουδάσει δημοσιογραφία

Δημήτρης : Ενδιαφέρον! Πώς αποφάσισες να ασχοληθείς με τον χώρο του youtube ;

JackLope : Απλώς το έκανα για τη φάση. Και για να υπάρχει η φάτσα μου στο εικοσάευρω. Επίσης θέλω να υπογράψω το τείχος του trump. Κυρίως όμως για την φάση, και τον χαβαλέ.

Δημήτρης : Και τα εμπόδια που συναντάς στο Youtube;

JackLope :Ένα από τα μεγαλύτερα εμπόδια στο youtube είναι η δημιουργικότητα κάποιου. Πρέπει συνεχώς να βρίσκεις νέους τρόπους για να παράγεις υλικό, γιατί όταν αρχίσεις να κουράζεσαι ή να σταματάει να σου βγαίνει με την ίδια ενέργεια ένας συγκεκριμένος τρόπος με τον όποιον κάνεις βίντεο, οι συνδρομητές σου θα βαρεθούν και εσύ θα χάσεις την διάθεση να κάνεις νέα πράγματα. Στο youtube, είσαι τόσο καλός όσο τα τελευταία 4 βίντεο σου. Αυτά είναι τα βίντεο τα όποια θα δει κάποιος, είτε μπει από κινητό είτε από υπολογιστή, όποτε είναι πολύ εύκολο να πάρεις την κατηφόρα αν δεν ασχολείσαι αρκετά με την ποιότητα των δημιουργημάτων σου.
(Για τον Γρυπάρη)
Κάποια άτομα δεν μπορούν την κριτική καν, κάποιοι το κάνουν μόνο για τα λεφτά, είναι σαν να δουλεύουν μπετατζίδες. Κανένα πρόβλημα με αυτό, αλλά δεν θέλεις να χτίσεις ένα σπίτι, απλά πετάς λάσπη. Ο Μάνος Γρυπάρης ανήκει στην τρίτη κατηγορία και βρίσκεται εμπόδιο στην καριέρα διαφόρων ατόμων, τα όποια θα τραμπουκίσει για να υπερασπιστεί την φίρμα του. Δυστυχώς υπάρχουν πολλές μορφές Γρίπης εκεί έξω. Αλλά σε εμάς πέφτει ο κλήρος, να βρούμε το φάρμακο του community.

Δημήτρης :  Τι θα ήθελες να αλλάξεις στο κανάλι ;

JackLope : Θα ήθελα να φτάσω σε ένα σημείο στο όποιο να είναι αρκετά ελκυστικό το να φέρω άτομα που είναι γνωστά μέσα απο την καθημερινότητα στο κανάλι, για να μοιραστώ την ατμόσφαιρα που έχω δημιουργήσει, το συναίσθημα οτι μπορείς να πεις, και θα έπρεπε να μπορείς να πεις το οτιδήποτε, είτε είσαι μπροστά σε κόσμο είτε όχι, και πιστεύω αυτό θα ήταν και ενδιαφέρον από ανθρωπολογική μεριά, να αντιληφθούμε οτι είτε είναι γνωστός κάποιος είτε όχι, όλοι βράζουμε στο ίδιο καζάνι. Επίσης θα είχε πλάκα, για εμένα.

Δημήτρης : Εξαιρετικά. Και τι σκοπούς έχεις για το μέλλον ;

JackLope : Οι σκοποί μου για το μέλλον, είναι αν μπορώ, να μετατρέψω το κανάλι σε μία πλήρη εργασία στην όποια να μπορώ να αφιερώσω ακόμα περισσότερο χρόνο, ώστε να μπορώ να κάνω πράγματα που αψηφούν τις προσδοκίες της πραγματικότητας. Τίποτα το πολύ τρελό, π.χ. να παίζω video games με καλεσμένο τον Ηλία Ψινάκη. Δεν πρόκειται να σε ενημερώσει για το αν τα εμβόλια προκαλούν αυτισμό ή όχι, αλλά πόσο συχνά βλέπεις τον Ψινάκη να παίζει video games?
Δημήτρης : Αυτό ήταν! Ευχαριστούμε που μας παραχώρησες αυτήν τη συνέντευξη και που  ξόδεψες για εμάς μέρος του χρόνου σου!
JackLope : Εγώ σας ευχαριστώ:)

 

Facebook Comments

Δημήτρης Τάκος
Ακούει στο όνομα Δημήτρης Τάκος, ή αλλιώς ExpelliFarmus. Απέκτησε την πρώτη του PS2 κονσόλα στα εννέα του χρόνια, ενώ η γλυκιά νοσταλγία από το πρώτο του παιχνίδι το Crash Of the Titans τον ακολουθεί μέχρι σήμερα. Έχοντας ένα Gaming Facebook Page, και γράφοντας δεκάδες άρθρα εκεί, έχει μια εμπειρία για το τι σημαίνει αρθρογραφία. Τα FPS, strategy και adventure games είναι η ειδικότητα του. Του αρέσει να επικεντρώνεται στο ''ζουμί'' του παιχνιδιού, που είναι το Story, ενώ ο περιβόητος Sherlock Holmes είναι ο αγαπημένος του ήρωας, χωρίς βέβαια να λείπει ο κόσμος του Harry Potter όπου θαυμάζει από την πρώτη ταινία.

No comments

Leave a Reply

GAMEHORIZON RECRUITMENT

GameHorizon