GameHorizon.gr

Steam Summer Sales Guide

Τα φετινά summer sales “ίσως” και να μην ήταν τόσο εντυπωσιακά όσο είναι συνήθως, με τους καινούριους τίτλους συγκεκριμένα να μην παίρνουν σοβαρές εκπτώσεις. I mean… Οι τίτλοι 2017 και μετά πήρανε max 35% έκπτωση και άλλα παρόμοια, τα οποία, lets be honest, δεν είναι πραγματικές εκπτώσεις.

Άάάάπο την άλλη, Έλληνες είμαστε, απασχολημένοι σαν λαός με τα απαίσια οικονομικά μας, οπότε τώρα που πλησιάζει το καλοκαίρι είναι που θα έχουμε λίγα φράγκα για ξόδεμα και χρόνο για gaming (εσείς τουλάχιστον, εγώ είμαι free λόγω επαγγέλματος 12 μήνες το χρόνο! Ζούύύλεια, ζούύύλεια, ζούύύλεια!!! Anyway, back to the point, πάντα υπάρχουν καλοί παλιοί τίτλοι που αξίζουν αγορά, και μπορεί στους νέους τίτλους να μην κάνανε σοβαρές προσφορές, όμως στους παλιούς δώσανε ρεσιτάλ, οπότε πάμε!

1)Dreadout: Δεν με νοιάζει σε πόσες λίστες θα το βάλω, το Dreadout είναι ένα γ@μημένο αριστούργημα και κάθε φορά είναι πάμφθηνο. Αν δεν το έχετε ήδη, αγοράστε το τώρα.

2)Amnesia: The Dark Descent: Το έχετε ακούσει άπειρες φορές, και μόνο για την τεράστια συλλογή mod του αξίζει.

 

3)Deus Ex Human Revolution: Αν δεν έχετε παίξει ποτέ Deus Ex και φοβάστε οτι το PC σας θα εκραγεί με το πιο καινούριο, αγοράστε.

 

4)The Witcher 2: Για κάποιο λόγο ο αριθμός κυριών που ανοίγουν τα πόδια τους μειώθηκε με τα χρόνια αντί να αυξάνεται, αλλά το game είναι παράδοξα ελαφρύ και παραμένει ένα εξαιρετικό RPG.

 

5)Witcher 1: Οι κυρίες που λέγαμε από πριν.

 

6)Dead Island: Καλοκαίρι έρχεται, θεματικότατο.

 

7)Half-Life Bundle: (Αγνοήστε την τιμή από κάτω, όλο το πακέτο των half-life κάνει 1.90). Εξαιρετικά παιχνίδια, και βέβαια δεν μπορούμε να αγνοούμε το γελοίο αριθμό mods.

 

8)Bioware Bundle: (αγνοήστε την τιμή από κάτω): 3 ευρώ για τα πρώτα 2 Mass Effect, το Jade Empire και το Dragon Age Origins; Αγοράζετε! Τώρα!

9)Eidos Anthology Bundle: (Αγνοήστε την τιμή από κάτω). Τα κακά νέα είναι οτι κάνει 40 ευρώ, και οι περισσότεροι από εσάς θα φρίξετε με την ιδέα. Τα καλά νέα, είναι οτι περιλαμβάνει 52 GAMES ΜΕ τα DLC τους, εκ των οποίων τα 20 περίπου είναι παιχνιδάρες. Το value for money είναι τεράστιο. (Δείτε τη λίστα πατώντας στο link από κάτω και πηγαίνοντας στο Eidos bundle από το Steam Store Page).

10)Mirror’s Edge: Το καινούριο είναι αδικαιολόγητα βαρύ… (Τώρα που το σκέφτομαι τα γραφικά είναι υπέροχα. Άρα είναι δικαιολογημένα βαρύ.) Anyway, το original με κάποιο μαγικό τρόπο είχε καλύτερη αισθητική. Το μόνο κρίμα είναι οτι δεν μπορούμε να παίξουμε το εξωφρενικά καλό DLC του από το Steam: Pure Time Trials.

 

11)Saints Row Ultimate Pack: (Αγνοήστε το από κάτω). 4 ευρώ για όλα τα Saints Row μετά το 2 ΚΑΙ τα dlc τους; 100% worth it! Απολαύστε το δεύτερο καλύτερο GTA που υπάρχει πάμφθηνα! (το πρώτο είναι ένα game που λέγεται Sleeping Dog, το οποίο είναι εγκληματικά underrated).

 

12)Spec Ops the Line: Boy αυτό το game είναι τεράστιο downer στην ατμόσφαιρά του… Αλλά totally worth it!

 

13)Daedelic Bundle: Γενικά δεν είμαι fan των adventure, αλλά η τιμή είναι εξαιρετική για την ποιότητα αυτών των games.

 

14)Bioshock Collection: Ok… Από τη μία 15 ευρώ… Από την άλλη και τα 3 games “λένε” άγρια, και παίρνετε και όλα τα DLC τους δώρο.

 

15)Analogue a Haste Story & Hate Plus: Best visual novels ever. Neeext!

 

16)Outlast: Φανταστικό horror game, το έχετε όλοι ακουστά.

 

17)EA racing pack: (Αγνοήστε το από κάτω.) 5 ευρώ για 5 games τα οποία περιλαμβάνουν εξαιρετικές επιλογές όπως το Burnout Paradise.

 

18)Inquisitor: Diablo αλλά better γιατί μπορείτε να στείλετε ανθρώπους στην πυρά, ως κομμάτι του πιο αγαπητού κομματιού της καθολικής εκκλησίας: The spanish inquisition. Κανείς δε σας περιμένει.

 

19)Planescape Torment: Best rpg of all time, neeext!~

 

20)Thief: Master Edition: 5 ευρώ πάνω κάτω για μια αξιοπρεπέστατη stealth εμπειρία.

 

Απολαύστε.

Facebook Comments

Δημιουργός των Ayumi (+ enhanced edition), Broken Reality, The Devil Inside, Rot: A kinetic novel, ο Σταύρος ασχολείται από μικρή ηλικία με το gaming και το game development. Sucker για θρίλερ και το Cthulhu Mythos, θέλει να μοντερνοποιήσει πολλά στοιχεία του τελευταίου και να το ξαναφέρει στη mainstream horror κοινότητα.

No comments

Leave a Reply

GAMEHORIZON RECRUITMENT

GameHorizon