GameHorizon.gr

The Flash: Season 4 premiere review & theories

Is The Flash really back?

Η 4η σαιζόν του The Flash ξεκίνησε δυναμικά με ένα καλό επεισόδιο. Είδαμε αρχικά μια λειψή ομάδα χωρίς τον Flash, καθώς την ζωή του καθενός όταν έλειπε ο Barry. Στο πρώτο επεισόδιο καλύψαμε τις απορίες μας για το τι συμβαίνει στην Killer Frost. Απ’ ότι φαίνεται θα έχουμε Caitlyn και Killer Frost φέτος και αυτό είναι καλό! Η Frost όμως δείχνει να έρχεται στην επιφάνεια μόνο όταν την θυμώνουν οπότε περιμένουμε κάποιες badass σκηνές της!

The Flash

Όσων αφορά τον Barry, όταν βγήκε από το Speedforce δεν ήταν και πολύ καλά, έγραφε και έλεγε συνεχώς ασυναρτησίες. Όταν όμως ήταν να σώσει τη ζωή της Άιρις τότε επανήλθε καλύτερος και γρηγορότερος από ποτέ. Αυτό μας κάνει να αναρωτιόμαστε: Είναι ο πραγματικός Barry? Μήπως υπήρχε κάποιος άλλος μέσα στον Barry και όταν άκουσε για την Άιρις ήρθε στην επιφάνεια ο αληθινός Barry? Σίγουρα πάντως όλα αυτά που έγραφε και έλεγε στην αρχή δεν ήταν ασυναρτησίες ή ανούσια και θα απαντηθούν στα επόμενα επεισόδια. Είδαμε μάλιστα ότι ο Flash είπε πως είναι σαν να αναγεννήθηκε και πως δε νιώθει πια τον πόνο και την πίκρα του παρελθόντος του. Μήπως προσποιείται? Μήπως δεν είναι αυτός που απαντά ή έχει ξεχάσει κάποια πράγματα?

The Flash

The Villain

Είδαμε ότι ο κακός στο πρώτο επεισόδιο ήταν ένα ρομπότ σαμουράι αλλά είχε ως μοναδικό σκοπό να φέρει τον Flash πίσω και όχι να τρομοκρατήσει την πόλη. Γιατί? Σίγουρα καταλάβατε όλοι πως ο κακός πίσω α’ όλα αυτά είναι ο Thinker. Έκανε μια cool εμφάνιση στα τελευταία δεύτερα αλλά δεν μας έδωσε στοιχεία για τον σκοπό του.

Crazy theories

Ξέρω πως όλοι λατρεύουμε να κάνουμε τρελά σενάρια, οπότε ας δούμε λίγα μαζί. Είναι λίγο παρατραβηγμένα αλλά όταν πρόκειται για timelines όλα μπορούν να αλλάξουν. Θυμάστε όλοι πως ο Savitar είχε πει ότι ο Barry τον είχε κλείσει στο speedforce σε μια αιώνια κόλαση, και τώρα η Caitlyn είπε πως ο Βarry θα μπορούσε να είναι εκατοντάδες χρόνια μόνος του στο speedforce κάτι που στο τέλος της 3ης σαιζόν επέλεξε ο ίδιος ο Βarry. Μάλιστα στο τέλος είπε ο Βarry πως νιώθει αναγεννημένος χωρίς πόνο, οπότε μήπως εδώ είναι που αναγεννιέται ο Savitar? Μια προσωπικότητα του Βarry απαλλαγμένη από τον πόνο και μια όχι.. Άλλωστε ο Savitar είχε αναφέρει πως πάλεψε με τον Thinker. Μπορεί να ειπωθεί κάτι τέτοιο αλλά η ομάδα να το αποτρέψει!

Μια δεύτερη θεωρία είναι για τον αγαπημένο Reverse Flash. Ναι, μπορεί στο τέλος του Legends of Tomorrow ο Reverse Flash να εξαφανίσθηκε αλλά η νέμεσις του Flash δεν είναι κάτι που έτσι απλά μπορεί να διαγραφεί από τον χρόνο. Είναι όπως είχαν πει ένα με την υφή του ίδιου του χρόνου. Οπότε τώρα που ο Βarry έπαιξε με τον speedforce και ξαναγεννήθηκε, επιστρέψει ο Thon? Ήρθε η ώρα για μια ακόμη αναμέτρηση με τον μεγαλύτερο αντίπαλο του φλας και λίγο μάθημα για τον χωροχρόνο?

The Flash

Σε γενικές λοιπόν γραμμές θα λέγαμε πως έχουμε ένα αρκετά καλό πρώτο επεισόδιο που αφήνει τα ερωτήματα και τις θεωρίες του. Απολαύσαμε ένα Βarry πιο γρήγορο από ποτέ στην νέα του στολή και έναν badass σαμουράι. Ίσως χάλασε μερικούς η στάση της Iris αλλά δε πειράζει. Αναμένουμε λοιπόν το επόμενο επεισόδιο.

Μείνετε συντονισμένοι με το GameHorizon.gr για όλα τα νέα του Gaming, Anime, Gaming Gear αλλά και PnP. Μπορείτε να αφήσετε σχόλιο και να κάνετε Like για να υποστηρίξετε την ομάδα μας.

Gaming | eSports | Previews| Reviews | Anime | Events | Technology .

Ονομάζεται Πασχάλης Κοπαράνης ή αλλιώς ''Copa''. Μεγάλη του αγάπη οι ταινίες , με ιδιαίτερη προτίμηση ταινίες των 80's & 90's.Οι ταινίες μπήκαν στη ζωή του στην ηλικία των 12 όταν είδε για πρώτη φορά την αγαπημένη του ταινία Rocky. Από τότε έχει μελετήσει αλλά και παρακολουθήσει ταινίες , τουλάχιστον 15 διαφορετικών κατηγοριών. Δεν έχει αγαπημένη κατηγορία ταινιών καθώς πιστεύει πως η κάθε ταινία προσφέρει κάτι διαφορετικό στον κάθε θεατή αλλά και γιατί η κάθε ταινία μέτρια ή καλή κρύβει κάτι το ωραίο για τον καθένα. Είναι συλλέκτης ταινιών καθότι έχει στην κατοχή του περισσότερες από 500 ταινίες αλλά και διαφόρων συλλεκτικών κομματιών γύρω από αυτές.Έχει ασχοληθεί με μια δικιά του ερασιτεχνική σελίδα από όπου και προωθούσε νέες ταινίες αλλά ασχολείται και με την βιογραφία των ηθοποιών αυτών που παρακολουθεί στις ταινίες.Από το 2010 άρχισε να βλέπει και ξένες σειρές έχοντας δει έως και σήμερα γύρω στις 30. Είναι πάντα ενημερωμένος και ελπίζει πως μια μέρα η νοοτροπία των παραγωγών, των μέσων και των ταινιόφιλων θα αλλάξει προς το καλύτερο.

No comments

Αφήστε μια απάντηση

GAMEHORIZON RECRUITMENT

GameHorizon