GameHorizon.gr

The Team

Alexander Seigniorage
Owner

Στην ηλικία των 9 είχε την πρώτη του επαφή με το Gaming με την κονσόλα της Dreamcast. Πάντα έχοντας το nick «Foxako» από την ηλικία των 14 όπου ξεκίνησε να τερματίζει ότι παιχνίδι βρεθεί στα χέρια. Στην ηλικία των 17 ξεκίνησε να δουλεύει ως αρθρογράφος σε Ρώσικη ιστοσελίδα όπου και απέκτησε εμπειρία με την δημοσιογραφία στον χώρο του Gaming. Έχοντας συντάξει πάνω από 2000 άρθρα στον τομέα του Gaming μπορεί να εκφράσει την άποψή του εύκολα και με επιχειρήματα σχεδόν για όλα τα Games. Πάντα ήθελε να ενώνει τους παίχτες και να δημιουργήσει δυνατό Community στον χώρο.

Γιάννης Στάθης
Manager | Anime Αρχισυντάκτης

Ονομάζεται Γιάννης Στάθης ή αλλιώς με το ψευδόνημο “StaxVille”. Τα παιχνίδια μπήκαν στη ζωή του από μικρή ηλικία με πρώτη επαφή το Samurai Shodown στο PlayStation. Ιδιαίτερη προτίμηση έχει στα action και MOBA games. H δεύτερη αγάπη του είναι τα Anime. Από το 2009 μέχρι σήμερα έχει δει πάνω από 50 Anime με ιδιαίτερη προτίμηση στα Supernatural, Sports και Superpower. Ιδιαίτερη αδυναμία έχει επίσης και στα επιτραπέζια παιχνίδια με προτίμηση στα παιχνίδια με κάρτες, στρατηγικής, οικονομικής προσομοίωσης, ρόλων και παρέας.

Στέλιος Παρλίτσης
eSports Συντάκτης

Ονομάζεται Στέλιος Παρλίτσης, γνωστός και ως “BlackPhantom”. Από μικρός (τριών χρόνων) έπεσε στα χέρια του το Playstation 1 με πρώτο τίτλο που έπαιξε και τερμάτισε, να είναι το Metal Gear Solid και από τότε απέκτησε ότι κονσόλα και hand-held συσκευή έχει κυκλοφορήσει η Sony στην αγορά. Το 2014 αγόρασε το πρώτο του gaming PC, “καίγοντας” πολλές ώρες σε πολλά παιχνίδια και έχοντας ως Νο.1 το Guild Wars 2. Αγαπάει τα FPS, Strategy, Action, Adventure και Pen ‘n’ Papers. Αγαπάει να τερματίζει ξανά και ξανά τους αγαπημένους του τίτλους στο PS4 (Uncharted Series) και να φτιάχνει 3D γραφικά.

Χρήστος Καραΐσκος
Editor | PnP Συντάκτης

Λέγεται Χρήστος Καραΐσκος ή αλλιώς "ShadowKiller". Από μικρός με ένα gameboy στο χέρι ενώ η πρώτη γλύκα του με το pc gaming ήταν το unreal tournament. Universalist στα είδη των παιχνιδιών, ενώ έχει μεγάλη αγάπη για board games καθώς και pen and paper games. Πρόθυμος να δοκιμάσει κάθε τι καινούργιο! Rank 1 στο HotS (Hero Brawler και ΌΧΙ MOBA ).

Παναγιώτης Κατιμερτζής
Αρθρογράφος

Ονομάζεται Κατιμερτζής Παναγιώτης ή αλλιώς DELT4RED, ο οποίος γνώρισε τα videogames από μικρή ηλικία με το πρώτο του game το Age of Mythology. Από τότε έπαιζε ασταμάτητα games και στην πορεία έβλεπε όλο και πιο σοβαρά τον χώρο του Gaming με σκοπό μια μέρα να δουλέψει σαν αρθρογράφος. Είναι πάντα τεχνολογικά ενημερωμένος όσων αφορά το Gaming και ο ίδιος είναι συλλέκτης και μαζεύει όλες τις συλλεκτικές εκδώσεις των games που λατρεύει. Προσωπικά ασχολείται περισσότερο με τα open-world games και τα action-adventures και του αρέσει ιδιαίτερα να εμβαθύνει στο lore κάθε παιχνιδιού. Πιστεύει ότι στον χώρο του Gaming θα πρέπει να υπάρχει ευγένεια μεταξύ όλων των Gamers αν θέλουμε το Gaming να γίνει ένας σεβαστός και αξιοπρεπείς τρόπος ζωής.

Νίκος Φύκηρης
Αρθρογράφος

Ονομάζεται Νίκος Φύκηρης ή αλλιώς "Nick Strife". Από τότε που μπορεί να θυμηθεί τον εαυτό του ως μικρο παιδί, έπαιζε παλιά παιχνίδια όπως Tetris, Pacman και Super Mario Bros. Πέρασε την εφηβεία του με Playstation 2 και Game Boy Advance, παίζοντας, σε αυτές τις δυο κονσόλες, δεκάδες παιχνίδια κάθε είδους. Σήμερα προτιμάει το PC για τις περιπέτειες εντός του σπιτιού, ενώ, για έξω στους δρόμους το όπλο επιλογής του είναι το Nintendo 3DS. Είναι περήφανος γνώστης του lore του World of Warcraft και άλλων πολλών παιχνιδιών με τεράστιο story. Τα τελευταία 7 χρόνια παρακολουθεί anime, τα οποία επιλέγει έχοντας ως κυριότερο κριτήριο το ωραίο animation στις σκηνές δράσεις. Πρόσφατα ξεκίνησε να ασχολείται ερασιτεχνικά με την αρθρογραφία και θέλει να βελτιωθεί παραπάνω σε αυτόν τον τομέα με την βοήθεια της οικογένειας του GameHorizon. Δύο από τις μεγαλύτερες gaming αγάπες του είναι το Final Fantasy και τα Pokemon. Ελπίζει να ζήσει αρκετά, ώστε, να δει το κλείσιμο της EA και την κυκλοφορία του Golden Sun 4.

Δημήτρης Τάκος
Αρθρογράφος

Ακούει στο όνομα Δημήτρης Τάκος, ή αλλιώς ExpelliFarmus. Απέκτησε την πρώτη του PS2 κονσόλα στα εννέα του χρόνια, ενώ η γλυκιά νοσταλγία από το πρώτο του παιχνίδι το Crash Of the Titans τον ακολουθεί μέχρι σήμερα. Έχοντας ένα Gaming Facebook Page, και γράφοντας δεκάδες άρθρα εκεί, έχει μια εμπειρία για το τι σημαίνει αρθρογραφία. Τα FPS, strategy και adventure games είναι η ειδικότητα του. Του αρέσει να επικεντρώνεται στο ''ζουμί'' του παιχνιδιού, που είναι το Story, ενώ ο περιβόητος Sherlock Holmes είναι ο αγαπημένος του ήρωας, χωρίς βέβαια να λείπει ο κόσμος του Harry Potter όπου θαυμάζει από την πρώτη ταινία.

Γιώργος Μπράτσος
Streamer

Ονομάζεται Γιώργος Μπράτσος, γνωστός και ως Bratsaki. Web developer στο επάγγελμα, rally racer στο hobby. Ξεκίνησε το gaming από μικρή ηλικία και συγκεκριμένα τον κέρδισαν τα rally/racing games. Με τιμονιέρα από ηλικία 8 χρονών, στο θρυλικό Colin Mc Rae 2, αγωνίζεται σε κάθε είδους ειδική διαδρομή μέχρι σήμερα σε όλα τα διάσημα games. Πωρωμένος Assassin's Creed fan και μόνιμα ερωτευμένος με την Mercy από το Overwatch. Χαρούμενος βραδινός έως μεταμεσονύχτιος steamer που θα σας κρατήσει παρέα τις κρύες νύχτες του χειμώνα αλλά και τις ζεστές του καλοκαιριού.

Twitch
Σταύρος Καφετζής
Editor-in-Chief | Reviewer | Admin | Mail-Manager

Δημιουργός του Ayumi (+ EE), Broken Reality, Rot: A Kinetic Novel και του σύντομα released The Devil Inside, ο Σταύρος, πιο γνωστός στο internet ως Rutsah, διψάει για horror από πολύ μικρή ηλικία. Πιστεύει οτι τα games είναι ο καλύτερος τρόπος για να επανέλθει το Cthulhu Mythos στο προσκήνιο των media καθώς έχει ακόμα πολλά να δώσει και είναι αποφασισμένος να παίξει ρόλο σε αυτό. Ενδιαφερόμενος για όλα τα περίεργα και πρωτοποριακά παιχνίδια, καθώς και την ψηλοεπαγγελματική κρητική βρήκε θέση στο GameHorizon.

Facebook
Γιώργος Κουλαξίδης
Tech Συντάκτης

Ονομάζεται Γιώργος Κουλαξίδης ή αλλιώς "Nuxteridas". Οι πρώτες του εμπειρίες με το gaming έγιναν σε σπίτια συγγενών ή φίλων, ενώ αγαπημένο του game εκείνη την εποχή υπήρξε το Spyro. Αγόρασε τον πρώτο του υπολογιστή το 2006 όπου από εκεί ξεκίνησε και η στενότερη σχέση του με το gaming, κόλλησε με Call of duty:Modern Warfrare 1, κάτι που τον μετέτρεψε και σε μεγάλο λάτρη των Shouter. Πλέον είναι κολλημένος με RPG και Shouter games, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει από το να δοκιμάζει παιχνίδια που το τραβούν το ενδιαφέρον, μιας και τον έλκουν κυρίως τα όμορφα γραφικά και το πλούσιο story.

Θεοφάνης Γαβριηλίδης
eSports Συντάκτης

Ο Θεοφάνης Γαβριηλίδης γνωστός ως Gab, είχε την πρώτη του επαφή με το Gaming σε ηλικία 6 ετών με Nintendo DS. Είναι fan των MOBA παιχνιδιών με ιδιαίτερη αγάπη στο League Of Legends. Ο αγαπημένος του ρόλος είναι support. Συμμετέχει στην ομάδα του GameHorizon.gr από τον Απρίλιο του 2016.

Θάνος Μαγαλιός
Photo Editor

Ο Θάνος, ή αλλιώς Vodrek, ήρθε σε επαφή με το gaming από πολύ μικρή ηλικία με πρώτα παιχνίδια το Age of Mythology και Kingdom Hearts. Από τότε βυθίζεται όλο και βαθύτερα στον κόσμο του gaming και πάντα ψάχνει κάτι καλό στα παιχνίδια που παίζει, από την πλοκή και το gameplay μέχρι το soundtrack και την ατμόσφαιρα. Στα αγαπημένα του είδη συγκαταλέγονται τα strategy και τα open world με medieval, παλαιότερο ή και φανταστικό ιστορικό setting καθώς συνδυάζουν την αγάπη του για την ιστορία με την αγάπη του για το gaming. Οι άλλες μεγάλες του αγάπες είναι κυρίως η ζωγραφική και η μουσική.

Νικηφόρος Μητράκος
Αρθρογράφος | Reviewer

Gamer από όταν έβρεχε τις πάνες του, μπροστά σε ένα PC με Windows 95, και με Warcraft να παίζει. Η τεχνολογία και το gaming, είναι στο αίμα του (και παίζει να είναι) μέχρι να βγάλει άσπρες τρίχες και στα αφτιά. Σπουδές σε Πληροφορική και Τηλεπικοινωνίες, τομέας λατρεία για εκείνον. Εκτός από gaming, έχει μια αγάπη για ταινίες, σειρές, τεχνολογία και οδήγηση. Α, και να μην ξεχάσουμε, έχει ένα μικρό κόλλημα με το να γράφει κριτικές. Δεν ξέρουμε γιατί, αλλά του αρέσει!

Πασχάλης Κοπαράνης
Movie Analyst

Ονομάζεται Πασχάλης Κοπαράνης ή αλλιώς ''Copa''. Μεγάλη του αγάπη οι ταινίες , με ιδιαίτερη προτίμηση ταινίες των 80's & 90's.Οι ταινίες μπήκαν στη ζωή του στην ηλικία των 12 όταν είδε για πρώτη φορά την αγαπημένη του ταινία Rocky. Από τότε έχει μελετήσει αλλά και παρακολουθήσει ταινίες , τουλάχιστον 15 διαφορετικών κατηγοριών .Δεν έχει αγαπημένη κατηγορία ταινιών καθώς πιστεύει πως η κάθε ταινία προσφέρει κάτι διαφορετικό στον κάθε θεατή αλλά και γιατί η κάθε ταινία μέτρια ή καλή κρύβει κάτι το ωραίο για τον καθένα. Είναι συλλέκτης ταινιών καθότι έχει στην κατοχή του περισσότερες από 500 ταινίες αλλά και διαφόρων συλλεκτικών κομματιών γύρω από αυτές.Έχει ασχοληθεί με μια δικιά του ερασιτεχνική σελίδα από όπου και προωθούσε νέες ταινίες αλλά ασχολείται και με την βιογραφία των ηθοποιών αυτών που παρακολουθεί στις ταινίες.Από το 2010 άρχισε να βλέπει και ξένες σειρές έχοντας δει έως και σήμερα γύρω στις 30.Είναι πάντα ενημερωμένος και ελπίζει πως μια μέρα η νοοτροπία των παραγωγών , των μέσων και των ταινιόφιλων θα αλλάξει προς το καλύτερο.

Δημήτρης Καλαϊτζής
Anime Συντάκτης

Ονομάζεται Δημήτρης Καλαϊτζής, ή αλλιώς "AmnesiacPony". Πρώτη φορά ήρθε σε επαφή με την εμπειρία του gaming μέσω της κονσόλας του PS1 όμως δεν άργησε να τον κερδίσει το PC Gaming και αργότερα τα anime τα οποία έχουν αγαπηθεί από τον ίδιο στον βαθμό που έχει αγαπηθεί το PC Gaming. Φτάνοντας τα 18 του χρόνια πλέον τον συναρπάζουν τα Survival,action games και τα ΜΜΟ όλων των ειδών και τα survival, horror, mystery anime.

Χρήστος Παρασκευάς
Video Editor

Ονομάζεται Χρήστος Παρασκευάς, ή αλλιώς "Hito". Ξεκίνησε από μικρός να παίζει σε Gameboy και PlayStation τα παιχνίδια Pokemon και Spyro αντίστοιχα, και μέχρι σήμερα συνεχίζει να παίζει και να ξαναπαίζει τους νέους και παλιούς τίτλους των 2 σειρών. Το καλοκαίρι του 2010 βρήκε μια ακόμα λατρεία, τα anime. Από τότε έχει δει πάνω από 50 σειρές, με αγαπημένη του το Gintama. Εξαιτίας της αγάπης του για τα anime, ασχολήθηκε με το video editing ως χόμπι, φτιάχνοντας AMV και ASMV. Μπήκε στην ομάδα του Gamehorizon για να κάνει το πρώτο βήμα και να μετατρέψει το χόμπι του σε επάγγελμα.

Youtube
Νίκος Ζαβερδινός
Photo Editor

Ονομάζεται Νίκος Ζαβερδινός ή αλλιώς με το ψευδώνυμο "Z Gamer". Ξεκίνησε το gaming στην ηλικία των 5ετών, με πρώτη κονσόλα το Playstation της Sony. Τα αγαπημένα του παιχνίδια είναι το CRASH BANDICOOT (PS1), το SONIC RIDERS (PS2), και το GOD OF WAR 3 (PS3). Εντάχθηκε στο PC Gaming τον Ιούλιο του 2013, και ήρθε σε πρώτη επαφή με το Minecraft, που είχε γίνει το main game του. Τον Δεκέμβριο του 2016, γνώρισε το Counter Strike:Global Offensive, το πλέον αγαπημένο του. Ένα επιπλέον χαρακτηριστικό του, είναι η αγάπη του για τα Pokemon, καθώς μπορεί να τα απαριθμήσει στο Pokedex. Τον τελευταίο καιρό ασχολείται εντατικά με το Photo Editing, και τον σχεδιασμό GFX.

Γιώργος Παπαγεωργόπουλος
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ | REVIEWER

Ονομάζεται Γιώργος Παπαγεωργόπουλος, ή αλλιώς "GreekTroll". Η πρώτη του επαφή με το gaming ήταν στην ηλικία των 3, όταν ο αδελφός του έφερε στο σπίτι ένα xbox με το San Andreas και το PES 4. Πλέον παίζει κυρίως RPG games και Online FPS με την παρέα του. Αγαπημένα του games είναι τα Witcher 3 και Dark Souls 3.