GameHorizon.gr

The Team

Alexander Seigniorage
Founder

Στην ηλικία των 9 είχε την πρώτη του επαφή με το Gaming με την κονσόλα της Dreamcast. Πάντα έχοντας το nick «Foxako» από την ηλικία των 14 όπου ξεκίνησε να τερματίζει ότι παιχνίδι βρεθεί στα χέρια. Στην ηλικία των 17 ξεκίνησε να δουλεύει ως αρθρογράφος σε Ρώσικη ιστοσελίδα όπου και απέκτησε εμπειρία με την δημοσιογραφία στον χώρο του Gaming. Έχοντας συντάξει πάνω από 2000 άρθρα στον τομέα του Gaming μπορεί να εκφράσει την άποψή του εύκολα και με επιχειρήματα σχεδόν για όλα τα Games. Πάντα ήθελε να ενώνει τους παίχτες και να δημιουργήσει δυνατό Community στον χώρο.

Γιάννης Στάθης
Anime Συντάκτης

Ονομάζεται Γιάννης Στάθης ή αλλιώς με το ψευδόνημο “StaxVille”. Τα παιχνίδια μπήκαν στη ζωή του από μικρή ηλικία με πρώτη επαφή το Samurai Shodown στο PlayStation. Ιδιαίτερη προτίμηση έχει στα action και MOBA games. H δεύτερη αγάπη του είναι τα Anime. Από το 2009 μέχρι σήμερα έχει δει πάνω από 50 Anime με ιδιαίτερη προτίμηση στα Supernatural, Sports και Superpower. Ιδιαίτερη αδυναμία έχει επίσης και στα επιτραπέζια παιχνίδια με προτίμηση στα παιχνίδια με κάρτες, στρατηγικής, οικονομικής προσομοίωσης, ρόλων και παρέας.

Δημήτρης Νάκος
Anime Συντάκτης

Ονομάζεται Νάκος Δημήτρης (ChocoTroll) και είναι λάτρης του LoL και των anime. Έπαιζε Pc Games από πολύ μικρός με πρώτη του αγάπη τα Worms και Age of Empires, με αγαπημένα είδη πλέον τα roguelike και stealth. Μεγαλώνοντας γνώρισε τα anime μέσα από ένα map του Warcraft, το Fight of Characters. Έχει δει πάρα πολλά horror και Superpower anime, ενώ τα αγαπημένα του είναι τα Comedy.

Στέλιος Παρλίτσης
eSports Αρθρογράφος

Ονομάζεται Στέλιος Παρλίτσης, γνωστός και ως “BlackPhantom”. Από μικρός (τριών χρόνων) έπεσε στα χέρια του το Playstation 1 με πρώτο τίτλο που έπαιξε και τερμάτισε, να είναι το Metal Gear Solid και από τότε απέκτησε ότι κονσόλα και hand-held συσκευή έχει κυκλοφορήσει η Sony στην αγορά. Το 2014 αγόρασε το πρώτο του gaming PC, “καίγοντας” πολλές ώρες σε πολλά παιχνίδια και έχοντας ως Νο.1 το Guild Wars 2. Αγαπάει τα FPS, Strategy, Action, Adventure και Pen ‘n’ Papers. Αγαπάει να τερματίζει ξανά και ξανά τους αγαπημένους του τίτλους στο PS4 (Uncharted Series) και να φτιάχνει 3D γραφικά.

Πέτρος Τσαλαγράδας
Αρθρογράφος

Ονομάζομαι Πέτρος Τσαλαγράδας ή αλλιώς “ CrazyScientist ”. Δύο είναι οι μεγάλες μου αγάπες, οι επιστήμες υγείας και το gaming. Πρώτη μου επαφή ήταν τα θρυλικά game boys και από το Γυμνάσιο έως τώρα ασχολούμαι μόνο με PC gaming. Προσωπικά, είμαι λάτρης των Sport (Fifa), των FPS και των Third Person Shooter παιχνιδιών. Αγαπημένο game θεωρείται το Mass Effect. Η μεγάλες μου αδυναμίες είναι τα Sci – fi και τα open world games. Σε ομαδικά παιχνίδια είμαι φαν του teamwork και προτιμώ ρόλο supporter.

Χρήστος Καραΐσκος
Editor

Λέγεται Χρήστος Καραΐσκος ή αλλιώς "ShadowKiller". Από μικρός με ένα gameboy στο χέρι ενώ η πρώτη γλύκα του με το pc gaming ήταν το unreal tournament. Universalist στα είδη των παιχνιδιών, ενώ έχει μεγάλη αγάπη για board games καθώς και pen and paper games. Πρόθυμος να δοκιμάσει κάθε τι καινούργιο! Rank 1 στο HotS (Hero Brawler και ΌΧΙ MOBA ).

Γιώργος Δαλαμάγκας
Anime Συντάκτης

Ονομάζεται Γιώργος Δαλαμάγκας ή αλλιώς “Lienor”. Ξεκίνησε να ασχολείται με τον χώρο του gaming σε ηλικία δύσκολο και ο ίδιος να θυμηθεί. Τα πρώτα games ήταν σίγουρα δισκέτες για υπολογιστή DOS. Σύντομα γνώρισε το πρώτο game που τον ενθουσίασε για την ιστορία του και όχι απλά για το gameplay και δεν ήταν άλλο από το Metroid Prime για GameCube. Με τα χρόνια (και μετά από άπειρα games) ήρθε και η αγάπη για τα anime, που όπως ορίζονται από τον ίδιο είναι η απόλυτη ελευθερία του σεναριογράφου καθώς τα πάντα με λίγη φαντασία γίνονται εικόνες. Σήμερα, εξακολουθώντας να διατηρεί αυτά τα hobby του, γράφει για το Gamehorizon.gr, και παρά την έλλειψη προϊστορικού στην αρθρογραφία, ελπίζει πως μπορεί να βοηθήσει έστω ένα βήμα για την δημιουργία αυτού του άψογου Community.

Παναγιώτης Κατιμερτζής
Αρθρογράφος

Ονομάζεται Κατιμερτζής Παναγιώτης ή αλλιώς DELT4RED, ο οποίος γνώρισε τα videogames από μικρή ηλικία με το πρώτο του game το Age of Mythology. Από τότε έπαιζε ασταμάτητα games και στην πορεία έβλεπε όλο και πιο σοβαρά τον χώρο του Gaming με σκοπό μια μέρα να δουλέψει σαν αρθρογράφος. Είναι πάντα τεχνολογικά ενημερωμένος όσων αφορά το Gaming και ο ίδιος είναι συλλέκτης και μαζεύει όλες τις συλλεκτικές εκδώσεις των games που λατρεύει. Προσωπικά ασχολείται περισσότερο με τα open-world games και τα action-adventures και του αρέσει ιδιαίτερα να εμβαθύνει στο lore κάθε παιχνιδιού. Πιστεύει ότι στον χώρο του Gaming θα πρέπει να υπάρχει ευγένεια μεταξύ όλων των Gamers αν θέλουμε το Gaming να γίνει ένας σεβαστός και αξιοπρεπείς τρόπος ζωής.

Κωνσταντίνος Κοτόπουλος
Αρθογράφος

Ονομάζεται Κώστας Κοτόπουλος ή αλλιώς ‘’Snake’’. Η πρώτη του επαφή με το gaming ήρθε στη τρυφερή ηλικία των 8 με τα Super Mario Land 2 The Six Golden Coins και Super Mario Bros για το Nes. Κατευθείαν ένας έρωτας γεννήθηκε που θα τον ακολουθεί ακόμα 20 χρόνια μετά! Η πρώτη κονσόλα που απέκτησε ήταν το N64 με Super Mario 64 ενώ τα games που τον σημάδεψαν για μια ζωή ήταν το Zelda Ocarina of Time και Metal Gear Solid! Από την αγάπη του για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές έγινε τεχνικός υπολογιστών! Έχει απίστευτο κόλλημα με την Nintendo και την Sega για λόγους που παραμένουν άγνωστοι ενώ το Metal Gear Solid είναι ο έρωτας της ζωής του! Αγαπημένα Games του είναι τα Zelda, Metal Gear Solid, Max Payne και Dark Souls ενώ αγαπημένα Genre είναι τα RPG, Action Adventure και FPS!

Νίκος Φύκηρης
Αρθρογράφος

Ονομάζεται Νίκος Φύκηρης ή αλλιώς "Nick Strife". Από τότε που μπορεί να θυμηθεί τον εαυτό του ως μικρο παιδί, έπαιζε παλιά παιχνίδια όπως Tetris, Pacman και Super Mario Bros. Πέρασε την εφηβεία του με Playstation 2 και Game Boy Advance, παίζοντας, σε αυτές τις δυο κονσόλες, δεκάδες παιχνίδια κάθε είδους. Σήμερα προτιμάει το PC για τις περιπέτειες εντός του σπιτιού, ενώ, για έξω στους δρόμους το όπλο επιλογής του είναι το Nintendo 3DS. Είναι περήφανος γνώστης του lore του World of Warcraft και άλλων πολλών παιχνιδιών με τεράστιο story. Τα τελευταία 7 χρόνια παρακολουθεί anime, τα οποία επιλέγει έχοντας ως κυριότερο κριτήριο το ωραίο animation στις σκηνές δράσεις. Πρόσφατα ξεκίνησε να ασχολείται ερασιτεχνικά με την αρθρογραφία και θέλει να βελτιωθεί παραπάνω σε αυτόν τον τομέα με την βοήθεια της οικογένειας του GameHorizon. Δύο από τις μεγαλύτερες gaming αγάπες του είναι το Final Fantasy και τα Pokemon. Ελπίζει να ζήσει αρκετά, ώστε, να δει το κλείσιμο της EA και την κυκλοφορία του Golden Sun 4.

Δημήτρης Τάκος
Αρθρογράφος

Ακούει στο όνομα Δημήτρης Τάκος, ή αλλιώς ExpelliFarmus. Απέκτησε την πρώτη του PS2 κονσόλα στα εννέα του χρόνια, ενώ η γλυκιά νοσταλγία από το πρώτο του παιχνίδι το Crash Of the Titans τον ακολουθεί μέχρι σήμερα. Έχοντας ένα Gaming Facebook Page, και γράφοντας δεκάδες άρθρα εκεί, έχει μια εμπειρία για το τι σημαίνει αρθρογραφία. Τα FPS, strategy και adventure games είναι η ειδικότητα του. Του αρέσει να επικεντρώνεται στο ''ζουμί'' του παιχνιδιού, που είναι το Story, ενώ ο περιβόητος Sherlock Holmes είναι ο αγαπημένος του ήρωας, χωρίς βέβαια να λείπει ο κόσμος του Harry Potter όπου θαυμάζει από την πρώτη ταινία.

Γιώργος Μπράτσος
Streamer

Ονομάζεται Γιώργος Μπράτσος, γνωστός και ως Bratsaki. Web developer στο επάγγελμα, rally racer στο hobby. Ξεκίνησε το gaming από μικρή ηλικία και συγκεκριμένα τον κέρδισαν τα rally/racing games. Με τιμονιέρα από ηλικία 8 χρονών, στο θρυλικό Colin Mc Rae 2, αγωνίζεται σε κάθε είδους ειδική διαδρομή μέχρι σήμερα σε όλα τα διάσημα games. Πωρωμένος Assassin's Creed fan και μόνιμα ερωτευμένος με την Mercy από το Overwatch. Χαρούμενος βραδινός έως μεταμεσονύχτιος steamer που θα σας κρατήσει παρέα τις κρύες νύχτες του χειμώνα αλλά και τις ζεστές του καλοκαιριού.

Twitch
Σταύρος Καφετζής
Chief Editor/Reviewer

Δημιουργός του Ayumi (+ EE), Broken Reality, Rot: A Kinetic Novel και του σύντομα released The Devil Inside, ο Σταύρος, πιο γνωστός στο internet ως Rutsah, διψάει για horror από πολύ μικρή ηλικία. Πιστεύει οτι τα games είναι ο καλύτερος τρόπος για να επανέλθει το Cthulhu Mythos στο προσκήνιο των media καθώς έχει ακόμα πολλά να δώσει και είναι αποφασισμένος να παίξει ρόλο σε αυτό. Ενδιαφερόμενος για όλα τα περίεργα και πρωτοποριακά παιχνίδια, καθώς και την ψηλοεπαγγελματική κρητική βρήκε θέση στο GameHorizon.

Facebook