GameHorizon.gr

Thor 3: Ragnarok Teaser Trailer και Preview

Σήμερα κυκλοφόρησε το νέο teaser trailer του τρίτου μέρους της τριλογίας Thor με κάποιες σκηνές τούμπανο! Όχι μόνο θα έχουμε κι άλλους heroes στην ταινία, αλλά θα τους δούμε και σε ένα επικό battle. Πριν το αναλύσουμε όμως και πούμε κάποια πράγματα γύρω από αυτό, ας δούμε το trailer.

Ναι, ναι παιδιά μου καλά είδατε! Στη νέα ταινία Thor, θα έχουμε το επικό gladiator battle Thor VS Hulk! Όπως βλέπουμε, ο Thor πιάνεται αιχμάλωτος από ένα νέο κακό που απειλεί να εξαφανίσει ολόκληρο το σύμπαν. Στην προσπάθεια του να αποδράσει για να σώσει το κόσμο, θα πρέπει να έρθει αντιμέτωπος στην αρένα με τον φίλο του Hulk. Ας πούμε όμως και λίγα πράγματα γύρω από αυτό.  Ποιο είναι αυτό το νέο κακό και γιατί αυτή η ονομασία Ragnarok…  Στην Σκανδιναβική μυθολογία, Ragnarok μεταφράζεται ως το «Λυκόφως των Θεών» (invasion: Με λίγα λόγια, η αποκάλυψη α λα νορβηγικά, με τη διαφορά πως σε αντίθεση με άλλες θρησκείες, οι θεοί πεθαίνουν σαν πρωταγωνιστές του Game of Thrones). Ο μύθος μιλάει για την ενδεχόμενη καταστροφή του σύμπαντος και της ανθρωπότητας, καθώς και τους θανάτους πολλών βασικών ηρώων  όπως οι θεοί Odin, Thor, Loki, Heimdall, , Sol και Tyr όπου μια νέα γενιά θεών, τα παιδιά του Όντιν, Thor και Sol , θα πάρουν τη θέση των παλιών και  ο κύκλος του κόσμου ξεκινά εκ νέου. Με αυτή την απειλή έρχεται λοιπόν αντιμέτωπος ο Thor. Πάνω σε μια τέτοια κατάσταση όμως, ποια είναι η στάση του Λόκι (invasion: Head Spinner H4H4H4H4H4H4), αδερφού του Θωρ και ποια του Hulk και Dr. Strange, που συμμετάσχουν επίσης στη ταινία ? Μετά από ένα πολύ μικρό spoiler του Chris Hemsworth σε ένα mini interview, οι fans προβλέπουν πιθανή συμμαχία των τριών.  Ας δούμε και το βίντεο :

Ο αντίπαλος τους σε αυτή τη περιπέτεια είναι η Hel. Για όσους δε γνωρίζουν σύμφωνα με τη μυθολογία η Hel είναι η κόρη του Λόκι και της γυναίκας γίγαντα Angrboða. Ο Όντιν κατά την ενηλικίωση της, τη διόρισε Θεά του Θανάτου ανάμεσα στους νεκρούς της Hel και Niflheim. H δύναμη της φαίνεται αφού μπορούν και αποκρούουν με ευκολία το Hammer του Θωρ.

 

Λίγα λόγια τώρα γύρω από την ταινία. Ο Chris Hemsworth και ο Tom Hiddelston δήλωσαν πως είναι λογικά η τελευταία ταινία Thor,  και πως αποτελεί μεγάλη βάση για την ταινία Avengers Infinity War, καθώς το gauntlet ο Thanos το παίρνει από εκεί. Άλλο ένα info που μας δίνει ο Chris Hemsworth με τον coach του, είναι ότι για αυτή τη ταινία ο Chris έβαλε 10 επιπλέον κιλά σε μυς, φτάνοντας κοντά στο σύνολο στα 100! Για αυτό και στην ταινία θα δείχνουν κυρίως τα χέρια του και την ωμοπλάτη του, λόγω της πανοπλίας. (Θηρίο σωστό!!)

Η ταινία θα προβληθεί στις 3 Νοεμβρίου του 2017 και πρωταγωνιστούν οι : Chris Hemsworth (Θωρ), Tom Hiddleston (Λόκι), Benedict Cumberbatch (Dr. Strange) , Mark Ruffalo (Hulk), Cate Blanchett (Hela) , Jaimie Alexander (Sif) , Anthony Hopkins (Odin). 

Μείνετε συντονισμένοι με το GameHorizon.gr για όλα τα νέα του Gaming, Anime, Gaming Gear αλλά και PnP. Μπορείτε να αφήσετε σχόλιο και να κάνετε Like για να υποστηρίξετε την ομάδα μας.

Gaming | eSports | Previews| Reviews | Anime | Events | Technology .

Ονομάζεται Πασχάλης Κοπαράνης ή αλλιώς ''Copa''. Μεγάλη του αγάπη οι ταινίες , με ιδιαίτερη προτίμηση ταινίες των 80's & 90's.Οι ταινίες μπήκαν στη ζωή του στην ηλικία των 12 όταν είδε για πρώτη φορά την αγαπημένη του ταινία Rocky. Από τότε έχει μελετήσει αλλά και παρακολουθήσει ταινίες , τουλάχιστον 15 διαφορετικών κατηγοριών. Δεν έχει αγαπημένη κατηγορία ταινιών καθώς πιστεύει πως η κάθε ταινία προσφέρει κάτι διαφορετικό στον κάθε θεατή αλλά και γιατί η κάθε ταινία μέτρια ή καλή κρύβει κάτι το ωραίο για τον καθένα. Είναι συλλέκτης ταινιών καθότι έχει στην κατοχή του περισσότερες από 500 ταινίες αλλά και διαφόρων συλλεκτικών κομματιών γύρω από αυτές.Έχει ασχοληθεί με μια δικιά του ερασιτεχνική σελίδα από όπου και προωθούσε νέες ταινίες αλλά ασχολείται και με την βιογραφία των ηθοποιών αυτών που παρακολουθεί στις ταινίες.Από το 2010 άρχισε να βλέπει και ξένες σειρές έχοντας δει έως και σήμερα γύρω στις 30. Είναι πάντα ενημερωμένος και ελπίζει πως μια μέρα η νοοτροπία των παραγωγών, των μέσων και των ταινιόφιλων θα αλλάξει προς το καλύτερο.

No comments

Αφήστε μια απάντηση

GAMEHORIZON RECRUITMENT

GameHorizon