Top 10 Sports Games

Smiley face

Όπως σας έχουμε υποσχεθεί, επιστρέφουμε με άλλο ένα Top 10. Αυτήν την εβδομάδα σας έχουμε τα Top 10 Sports Games.

Πάντα θα υπάρχουν fans κάποιου αθλήματος, είτε είναι ποδόσφαιρο, είτε είναι μπάσκετ κλπ. Όλοι μας σίγουρα ξεκινήσαμε να παίζουμε τέτοια παιχνίδια από μικρή ηλικία. Αλλά το ερώτημα είναι ένα: “Ποιο απ’ όλα είναι το καλύτερο?” Αυτήν την ερώτηση, θα σας την απαντήσουμε εμείς.

Παρακάτω παραθέτουμε τα Top 10 Sports Games που έχουν περάσει από τα χέρια μας.

pro skater 510) Tony Hawk’s Pro Skater 5

Ας είμαστε ξεκάθαροι, το να έχουμε ένα Tony Hawk Pro Skater παιχνίδι πίσω, είναι πάρα πολύ καλό. Ξυπνάει τις μνήμες μας από παλιότερους τίτλους της σειράς. Η μουσική του μας θυμίζει τις αρχές του 2000, όπως επίσης και το selection menu.

MLB 20159) MLB 15: The Snow

Γιατί δεν είναι το MLB 15: The Snow διαθέσιμο σε όλες τις κονσόλες? Το να φτιάξει κανείς το τέλειο baseball game, είναι ο σωστός δρόμος. Και το PS4 είναι ο τρόπος να το παίξει κανείς το The Snow. Έχει αρκετά game modes, άπταιστα γραφικά και φανταστικό online play.

NBA Live 168) NBA Live 16

Βελτίωση, είναι η καλύτερη λέξη που θα μπορέσει να πει κανείς για να περιγράψει το NBA Live 16. Για ένα video game franchise που δυσκολευόταν να αντιμετωπίσει την σειρά NBA 2K, η πρόσφατη προσθήκη της σειράς Live, είναι πάρα πολύ καλή.

NHL 167) NHL 16

Το NHL της περασμένης χρονιάς από την EA ήταν μεγάλη αποτυχία. Αρκετά game modes που αγάπησε ο κόσμος σε προηγούμενους τίτλους της σειράς, εξαφανίστηκαν χωρίς λόγο. Μέχρι που έγινε η αλλαγή της γενιάς των κονσόλων. Βελτιώθηκαν τα γραφικά, επέστρεψε το online play και πλέον το παιχνίδι δεν φαίνεται τόσο arcade-ish όσο το προηγούμενο.

PES 20166) Pro Evolution Soccer 2016

Το Pro Evolution Soccer μπορεί να μην είναι καλύτερο από τον “αντίπαλό του” το FIFA franchise της EA, τα τελευταία χρόνια, αλλά προσπαθεί. Το PES, έχει πιο συχνά goal, πιο καθαρές πάσες και ο ρυθμός του παιχνιδιού είναι φοβερός. Ένα από τα προβλήματά του σε σύγκριση με το FIFA, είναι η έλλειψη ομάδων λόγω αδειών ή της απόφασης να μην γίνει κίνηση γι’ αυτά.

Madden NFL 155) Madden NFL 15

Το Madden NFL 16 κυκλοφόρησε όταν το franchise άρχισε να καταρρέει. Με μια πρώτη ματιά, το Madden 16 έμοιαζε όπως όλα τα υπόλοιπα next-gen παιχνίδια του franchise, και το gameplay, και τα player motions και τα γραφικά. Αλλά μετά από λίγο ψάξιμο, παρατηρήθηκε ότι υπάρχουν πάρα πολλές αλλαγές στο εσωτερικό του παιχνιδιού, όπως συστήματα, άμυνα κ.α

FIFA Street 24) FIFA Street 2

Το sequel του 2006 μας γυρνάει πολύ πίσω. Το FIFA Street 2, είναι ένα παιχνίδι από street football αποτελούμενο από 2 ομάδες τεσσάρων ατόμων και ο σκοπός είναι να φτάσει μια ομάδα πρώτη σε κάποιο ορισμένο ποσό τερμάτων ή σε κάποιον αριθμό πόντων που κερδίζονται με tricks. Στο game mode “Rule the Streets” ο κάθε παίκτης δημιουργεί τον δικό του ποδοσφαιριστή και ξεκινάει να γίνει ο καλύτερος street football player του κόσμου.

Football Manager 20163) Football Manager 2016

Το Football Manager 2016, είναι ένα παιχνίδι simulation. Οι παίκτες δημιουργούν τον δικό τους προπονητή. Υπάρχουν δύο νέα modes στο FM2016 που είναι το Fantasy Draft mode που αρκετοί παίκτες μπορούν να παίξουν μαζί, και να ανταλλάξουν παίκτες ίδιου budget και το δεύτερο mode είναι το Create-a-Club που επιτρέπει στους παίκτες να δημιουργήσουν τις δικές τους ομάδες με logo, kits, στάδιο, και budget μεταγραφών. Κάθε χρόνο το Football Manager γίνεται ολοένα και πιο καλό, γι’ αυτό και είναι το #1 στην κατηγορία Sports / Management.

fifa 162) FIFA 16

Το franchise της EA Sports για το FIFA, είναι αυτό που νικάει κάθε άλλον τίτλο τέτοιου είδους για τα τελευταία 10 περίπου χρόνια. Με την κυκλοφορία του FIFA 16, η EA ήθελε να κρατήσει αυτό το προβάδισμα. Και τα κατάφερε! Το FIFA 16 είναι ένας τέλειος τρόπος εμφάνισης του ποδοσφαίρου και η ροή των αγώνων είναι πανέμορφη. Αξίζει να σημειωθεί πως η καλύτερη βελτίωση στον τίτλο δεν έχει να κάνει με γραφικά και gameplay, αλλά με την προσθήκη των γυναικείων εθνικών ομάδων.

NBA 2K161) NBA 2K16

Ο αήττητος πρωταθλητής των ψηφιακών basketball games επιστρέφει με άπειρη δόση ρεαλιστικότητας. Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι και η κορυφαία κυκλοφορία της 2K Sports. Το NBA 2K είναι ένας νικητής απ’ όλες τις απόψεις. Ένα simulation game που φτιάχτηκε για να κρατήσει για έναν χρόνο, και χάρις της λεπτομέρειας και των γραφικών, το 2K16 θα καταφέρει να πετύχει τους στόχους του.

Αυτή ήταν η λίστα μας για τα Top 10 Sports Games. Πείτε μας και εσείς στα σχόλια αν έχετε παίξει κάποιο από αυτά, πιο σας άρεσε περισσότερο ή πιο θα είχατε εσείς στην πρώτη θέση.

Μείνετε συντονισμένοι για δείτε την επόμενη εβδομάδα το επόμενο Top 10 μας.

Μείνετε συντονισμένοι με το GameHorizon.gr για όλα τα νέα του
Gaming, Anime, Gaming Gear αλλά και PnP.

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts