GameHorizon.gr

VEmpire- The Kings of Darkness!

Οι βρικόλακες, οι λυκάνθρωποι, οι μάγοι και τα τέρατα ήταν πάντα οντότητες που συναρπάζουν το κοινό. Έχουν χρησιμοποιηθεί πολλές φορές, σε ταινίες βιβλία και παιχνίδια και πάντα τραβάνε την προσοχή. Έτσι λοιπόν και το παιχνίδι VEmpireThe King of Darkness, αν και σε early access ακόμα, έχει ήδη τραβήξει τα βλέμματα των gamers ανά τον κόσμο!

 

Το VEmpire είναι ένα deckbuilding strategy game, το οποίο βγήκε σε κυκλοφορία στις 3 Οκτωβρίου 2017 και είναι βασισμένο σε μια από τις πιο σημαντικές βασιλικές οικογένειες της Ευρώπης μεταξύ του ενδέκατου και του δέκατου τρίτου αιώνα, τον οίκο των Habsburg!

VEmpire (3)

Overview

Το gameplay του είναι βασισμένο σε παιχνίδια όπως το Dominion και το Ascension. το VEmpire κρατά την κλασσική λογική του deckbuilding. Χτίζετε το deck σας κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Οι κάρτες ανακυκλώνονται όλοι την ώρα, πράγμα που σημαίνει πως θα φτάσετε σε σημείο να χρησιμοποιείτε τις ίδιες κάρτες πολλές φορές μέσα στο παιχνίδι. Και με σωστή στρατηγική, το χέρι θα κρατά πάντα τις κάρτες που εσείς θέλετε!

 

Καθώς το παιχνίδι είναι ακόμα σε early access, θα συναντήσετε αρκετά bugs. Παρόλα αυτά η εταιρία που εξέδωσε το παιχνίδι, η VEmpire Entertainment και ο δημιουργός του παιχνιδιού Volfgang Lueger, κρατούν τους gamers συνεχώς σε εγρήγορση, μιας και το παιχνίδι έχει αρκετά updates και βελτιώνετε συνεχώς!

VEmpire (1)

Αντικειμενικός σκοπός του παιχνιδιού, είναι να νικήσετε τον αντίπαλό σας, φτάνοντας τους πόντους ζωής του στο μηδέν, πριν φυσικά προλάβει να το κάνει αυτός σε εσάς! Κλασσικό card game! Μπορείτε να επιλέξετε εάν θα παίξετε ενάντια στην AI του παιχνιδιού, εάν θα κάνετε invite κάποιον φίλο για να παίξετε μεταξύ σας ή εάν θα παίξετε PvP με random παίχτες που θα επιλεχθούν από τον server!

 

Gameplay

Στο VEmpire παίζετε ως ο αρχηγός μιας εκ των τεσσάρων φατριών του οίκο των Habsburg. Υπάρχουν πάνω από εκατό unique κάρτες στο παιχνίδι, όλες βασισμένες σε πραγματικά πρόσωπα, γεγονότα και τοποθεσίες!

 

Οι κάρτες του παιχνιδιού χωρίζονται σε τέσσερις κατηγορίες. Βρικόλακες επίθεσης, βρικόλακες άμυνας, κτήρια και ξόρκια! Χρησιμοποιείτε κάρτες tokens για να αγοράσετε τις παραπάνω κάρτες, κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, οι οποίες μπαίνουν στο deck σας και με τις οποίες θα παίζετε στην συνέχεια! Στο τέλος κάθε γύρου σας, οι κάρτες που κρατάτε στο χέρι σας επιστρέφουν στο deck, ανακατεύονται, και τραβάτε 5 καινούριες κάρτες!

VEmpire (5)

Κάθε γκρουπ καρτών προσφέρει και διαφορετικές δυνατότητες στο παιχνίδι. Για παράδειγμα, οι κάρτες κτηρίων σας δίνουν την δυνατότητα, στο τέλος του γύρου σας, να κρατήσετε μια από τις κάρτες που δεν θέλετε να επιστρέψει στο deck!

 

Χρησιμοποιείτε τις κάρτες επίθεσης για να κάνετε άμεση επίθεση στον αντίπαλό σας, τις κάρτες άμυνας για να πάρετε περισσότερους πόντους ζωής κατά την διάρκεια του παιχνιδιού και τα ξόρκια είτε για να επιτεθείτε άμεσα η έμμεσα στον αντίπαλό σας, είτε για παρέχετε περισσότερη προστασία στον δικό σας αρχηγό, ανάλογα πάντα με το effect της κάρτας!

VEmpire (4)

Graphics and Music

Τα γραφικά του παιχνιδιού είναι με μία λέξη, τέλεια. Υπέροχα χρώματα, τέλεια σχεδιασμένες κάρτες και εφέ και λεπτομερέστατο background. Η δε μουσική του παιχνιδιού σας βάζει απευθείας στο θέμα, καθώς οι μακάβριοι ήχοι που ακούγονται μέσα στις σκιές, είναι αρκετοί για να παγώσουν το αίμα σας. Μην ξεχνάτε πως όταν παίζετε το παιχνίδι, είστε ένας από την οικογένεια Habsburg. Είστε και εσείς ένας βρικόλακας με παγωμένο αίμα!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε μερικά βίντεο Gameplay του παιχνιδιού παρακάτω :

Το παιχνίδι είναι αρκετά ελαφρύ και μπορεί να παιχτεί και με τα απαλότερα pc. Οπότε μην ανησυχείτε εάν ο υπολογιστής σας δεν είναι προδιαγραφών NASA. Μπορείτε να πάρετε το παιχνίδι και να διασκεδάσετε παίζοντας με φίλους και μη. Είναι μια εξαίρετη επιλογή και ένα παιχνίδι που σίγουρα θέλετε στην συλλογή σας!

8

Atmosphere

7.0/10

Sound

8.0/10

Gameplay

9.0/10

Graphics

8.0/10

Story

8.0/10

Facebook Comments

Πληροφορίες παιχνιδιού
Genre Trading Card Game,
Platforms PC, Playstation 4, Xbox One
Αρ. παικτών
Εταιρία Ανάπτυξης Wolfgang Lueger
Εκδότης Vempire Entertainment
Διάθεση Steam
Ημ. Διάθεσης 3 Oct, 2017

Απαιτήσεις παιχνιδιού
Λειτ. Σύστημα Windows 7, 8, 8.1 & 10
Επεξεργαστής 2.2GHz Dual Core
Μνήμη 4 GB RAM
Κάρτα Γραφικών 1Gb VRAM
Χωρητικότητα 3 GB available space

Δημιουργός των Ayumi (+ enhanced edition), Broken Reality, The Devil Inside, Rot: A kinetic novel, ο Σταύρος ασχολείται από μικρή ηλικία με το gaming και το game development. Sucker για θρίλερ και το Cthulhu Mythos, θέλει να μοντερνοποιήσει πολλά στοιχεία του τελευταίου και να το ξαναφέρει στη mainstream horror κοινότητα.