GameHorizon.gr

Viewing Party 2016 στην Λάρισα

 

Viewing Party για άλλη μια χρονιά μαζί!

 

Για άλλη μια χρονιά, όλοι οι fan του League of Legends της Λάρισας μαζευτήκαμε για να δούμε μαζί τον μεγάλο τελικό του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος ανάμεσα στις δυο κορυφαίες ομάδες (Samsung Galaxy vs SKT T1) της διοργάνωσης στο Viewing Party.

Διοργανώθηκε στον Μήλο του Παπά με την πρωτοβουλία του GameHorizon, την βοήθεια του δημόσιου φορέα Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων και του καταστήματος Gnet Λάρισας.

Στην παρέα μας είχαμε και δυο καλεσμένους ! Την “Ευαγγελία Φουντουκίδου” Evani cosplay ,η οποία είχε ετοιμάσει την καταπληκτική στολή της Diana από το League of Legends αλλά και τον Stream George Bratsos (ή αλλιώς Bratsaki) ο οποίος αν και ασχολείται κατά κύριο λόγο με τα Racing Games έκανε μια καταπληκτική εμφάνιση και Q&A στο τέλος της διοργάνωσης.

 

Viewing Party Team

Viewing Party 2016 η ομάδα του GameHorizon

Η αρχή

Στις 30 Οκτωβρίου οι πόρτες άνοιξαν για το κοινό στις 11:00 και σας περιμέναμε για να περάσουμε αξέχαστες στιγμές και εννοείτε να μοιράσουμε πλούσια δωράκια από την Riot, την Gnet και το GameHorizon.

Λίγα λεπτά αργότερα,αφού άνοιξαν οι πόρτες, όλος ο χώρος είχε γεμίσει με φωνές και ανυπομονησία για την έναρξη.

Στην υποδοχή είχαμε την Hell Energy Drink Hellas η οποία μοίρασε σε όλους τους επισκέπτες ένα ενεργειακό ποτό και διάφορα άλλα δωράκια.

 

Viewing Party 2016 entrance

Είσοδος στον χώρο του Viewing Party με παρουσία της Hell

Αίθουσα

Συνολικά, μαζευτήκαμε πάνω από 150 άτομα στον χώρο του Μήλου, ο οποίος βρίσκεται στο Πολιτιστικό Κέντρο Λάρισας και ξεκίνησε ένα αξέχαστο Event.

 

Viewing Party Inside

O χώρος της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων από μέσα με 100% πληρότητα

 

Όλα ξεκίνησαν με τους Casters της Riot να σχολιάζουν μια καταπληκτική και ανεπανάληπτη τελετή έναρξης. Ακολούθησαν πέντε αγώνες ανάμεσα στις δύο πιο δυνατές ομάδες του φετινού πρωταθλήματος τους Samsung Galaxy ενάντια στην SKT T1.

Ενδιάμεσα σε κάθε αγώνα υπήρχαν διαλείμματα και ο λόγος είναι απλός… Πολλές ώρες, ένα παιχνίδι, πολλά τα δώρα.

Το τελευταίο διάλειμμα ήταν αυτό που έδωσε στους πιο υπομονετικούς μας επισκέπτες και νέα δωράκια.

 

Viewing Party Giveaway

Κληρώθηκαν δυο δώρα από το GameVille.gr και μια αφίσα του Pantheon από την Riot

 

Ευχαριστούμε τους Χορηγούς

 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που μας υποστηρίξατε,τόσο πέρυσι όσο και φέτος, ακόμη και εσάς που δεν καταφέρατε να έρθετε αλλά μας στηρίζετε online. Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας, γιατί τίποτα δεν θα γινόταν χωρίς αυτούς.

Το Gnet Λάρισας που μοίρασε δωρεάν ωρίτσες σε όσους παρευρέθηκαν, το GameVille με την σειρά του έφερε τα μπρελοκάκια για κληρώσεις αλλά και τα οποία θα μπορούσατε να αγοράσετε εκείνη την ώρα, το Τεχνικό Φροντιστήριο το οποίο βοήθησε στην διοργάνωση και νέες συνεργασίες, την HELL Energy Drink για την επιπλέον ενέργεια που μας έδωσε με τα ροφήματα της και το Queen e-Cigs.

Σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά και μείνετε συντονισμένοι για πολλά νέα στο χώρο που αγαπάμε και μέχρι το επόμενο Viewing Party… Have fun! 😉

[Best_Wordpress_Gallery id=”128″ gal_title=”Viewing Party 2016″]

Facebook Comments

Ονομάζεται Στέλιος Παρλίτσης, γνωστός και ως “BlackPhantom”. Από μικρός (τριών χρόνων) έπεσε στα χέρια του το Playstation 1 με πρώτο τίτλο που έπαιξε και τερμάτισε, να είναι το Metal Gear Solid και από τότε απέκτησε ότι κονσόλα και hand-held συσκευή έχει κυκλοφορήσει η Sony στην αγορά. Το 2014 αγόρασε το πρώτο του gaming PC, “καίγοντας” πολλές ώρες σε πολλά παιχνίδια και έχοντας ως Νο.1 το Guild Wars 2. Αγαπάει τα FPS, Strategy, Action, Adventure και Pen ‘n’ Papers. Αγαπάει να τερματίζει ξανά και ξανά τους αγαπημένους του τίτλους στο PS4 (Uncharted Series) και να φτιάχνει 3D γραφικά.

No comments

Leave a Reply

GAMEHORIZON RECRUITMENT

GameHorizon