Φημες λενε για Ubisoft Subscription τριων επιπεδων

Smiley face

Ενας χρήστης του Reddit, οποίος είναι γνωστός για αναφορές σε παλίοτερα γεγονότα τα οποία αποδίχτηκαν αληθινά, παρατήρησε σε μια επισκόπηση στο ψηφιακό κατάστημα GOG ένα “λάθος” που ίσως αποτελεί και spoil για τα μελοντικά πλάνα της Ubisoft. Πιο συγκεκριμένα, στην ερώτηση για τις υπηρεσίες στις οποίες μπορούν να εγγραφούν οι παίκτες, Μεταξύ άλλων, αναφέρονται τρία επίπεδα συνδρομής Ubisoft +.

Ubisoft Plus Gold

Ubisoft Plus Deluxe

Ubisoft Plus Ultimate

Εάν αυτό δεν είναι λάθος, αλλά πληροφορίες σχετικές με τα μελλοντικά σχέδια της Ubisoft που εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο, τότε μπορούμε να υποθέσουμε ότι αυτά τα τρία επίπεδα συνδρομής θα έχουν τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

Το Πρώτο επίπεδο του Ubisoft Plus Gold δίνει πρόσβαση σε παλιά παιχνίδια της εταιρείας

Το Δεύτερο επίπεδο του Ubisoft Plus Deluxe  σε νέα παιχνίδια.

Το Τρίτο επίπεδο Ubisoft Plus Ultimate προσθέτει επίσης εκπτώσεις στο Ubisoft Store, ίσως θα δίνει και πρόσβαση σε άλλα καλούδια

Ωστόσο, φυσικά, είναι πάντα σημαντικό να καταλάβουμε ότι όλο αυτό μπορεί να είναι ένα απλό λάθος.

Η ίδια η υπηρεσία Ubisoft κυκλοφόρησε αρχικά το 2019 και στη συνέχεια ονομάστηκε Uplay+. Στη συνέχεια όμως και η συνδρομή μετονομάστηκε σε Ubisoft+. Επιτρέπει στους παίκτες να έχουν πρόσβαση στη μεγάλη βιβλιοθήκη παιχνιδιών του εκδότη, συμπεριλαμβανομένων των νέων εκδόσεων, με μηνιαία χρέωση.

Ιστορικά η Ubisoft δεν είχε σταματήσει ποτέ το Rebranding της, στις υπηρεσίες τις οποίες προσφέρει. Uplay είχε αλλάξει σε Ubisoft+ επίσης όποιος θυμάται αυτή η αλλαγή είχε συνδιαστεί με το λανσάρισμα του Ubisoft Connect το 2020

Η Underdog Virtual επιπλέον ανακοίνωσε την προσεχή Kickstarter campaign που ετοιμάζουν το τελευταίο διάστημα. Το μόνο πράγμα που γνωρίζουμε για την crowd-funding καμπάνια τους είναι η pre-launch σελίδα που μπορείτε να ακολουθήσετε παρακάτω ώστε να ειδοποιηθείτε όταν ξεκινήσει η καμπάνια. Σύντομα αναμένονται περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα pledges και τους στόχους της καμπάνιας.

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts