Είμαι 30 level στο The Division, και τώρα?

Smiley face

Συγχαρητήρια! Επιτέλους έφτασες 30 Level στο The Division.

Κάνοντας το ένα side quest μετά το άλλο και grindάροντας όλα τα story missions που μπορούσες, τελικά ανταπέδωσε. Αλλά θα αναρωτιέσαι τι έχει μείνει να κάνεις. Μην ανησυχείς φίλε μου γιατί το grinding μόλις ξεκίνησε.

Τελείωσε το Main Quest Line

Ξέρω πόσα θες να πας απευθείας στα Hard modes και Dark Zone, αλλά πριν από αυτό, θα πρέπει να πάρεις τον χρόνο να τελειώσεις ότι main storyline mission σου έμεινε γιατί αξίζουν τον χρόνο τους. Όχι μόνο γιατί υπάρχουν οι πιθανότητες για rare weapon drops, αλλά μόλις ολοκληρώσεις το τελευταίο mission, θα πάρεις ένα blueprint για το πρώτο σου high-end weapon, Damascus. Είναι ένα high-end pistol με υψηλό fire rate, πολύ power και έχει φανταστική εμφάνιση.

Ολοκλήρωσε τις αναβαθμίσεις και στα 3 Wings

Σίγουρα δεν θα θες να το κάνεις. Δεν χρειάζεται να λέμε συνέχεια πόσο κουραστικό και βαρετό είναι να κάνεις βαρετά και μονότονα encounters ξανά και ξανά, αλλά στο τέλος αξίζει. Το να αλλάζεις το build του χαρακτήρα σου απευθείας και να έχεις όλα τα skills του παιχνιδιού υπό την κατοχή σου, σημαίνει ότι μπορείς να προσαρμοστείς σε κάθε περίπτωση ανά πάσα στιγμή. Και επίσης, όταν φτάσεις στα Hard + Challenge modes, θα έχεις όποια επιλογή θες για να φτιάξεις το τέλειο Team Composition. Γι’ αυτό δεν πρόκειται εξάλλου το The Division?

Μην φοβάσαι το Dark Zone

Ναι, ναι, ξέρω ότι το Dark Zone (DZ) είναι broken αυτήν την στιγμή. Τα penalties που έχεις για τους θανάτους είναι αυστηρά, κανείς δεν θέλει να παλέψει με τον άλλον και είναι κυρίως είναι εγκαταλελειμμένο. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως το Dark Zone δεν έχει να κάνεις κάτι. Αντιθέτως είναι το μέρος που θα σε κάνει από “Μόλις έγινα 30 level” σε “Είμαι έτοιμος για Challenge mode!”

Μάζεψε Phoenix Credits

Όπως επίσης ονομάζεται “The Race for Vector”, αν θες τον καλύτερο εξοπλισμό στο παιχνίδι, θες Phoenix Credits (PC). Το πρόβλημα είναι πως τα PC δεν τα βρίσκεις εύκολα και δεν μαζεύονται γρήγορα. Ένας τρόπος να μαζέψεις λίγα γρήγορα PC, είναι να κάνεις τα Hard Mode Dailies κάθε μέρα. Το καθένα σου δίνει 15 PC ανά run συν κάποια έξτρα αν σκοτώσεις τα bosses. Ένας άλλος τρόπος, είναι να farmάρεις το Dark Zone για τα World Bosses. Όχι μόνο δίνουν ωραίο loot, αλλά θα δώσουν και PC για να βοηθήσουν και στο “Vector Fund” λίγο. Τέλος, αν θες άλλα 30 εύκολα PC μπορείς να πας στο Ubisoft Club και να ανταλλάξεις μερικά Ubisoft points, καθώς βοηθά κι’ αυτό λίγο.


Όλα για το Challenge

Πατώντας στα 30 level, όλα είναι για το Challenge Mode πλέον. Το θέμα είναι πως το Challenge Mode, είναι λίγο… challenging. Όλοι θα πρέπει να φτάσουν στο Challenge Mode όταν έρθει το πρώτο patch τον Απρίλιο που θα περιέχει παρόμοιου τύπου Raids με το Destiny. Αν είναι δύσκολο το Challenge Mode, φαντάσου πως μπορεί να είναι τα “Incursions” όπως πραγματικά αποκαλούνται. Αυτό σημαίνει πως το να πάρεις το καλύτερο gear όσο πιο γρήγορα γίνεται, είναι ο no.1 στόχος σου.

Κάντε αυτά που είπαμε παραπάνω και το Challenge Mode θα σας φανεί πολύ πιο εύκολο.

Μείνετε συντονισμένοι με το GameHorizon.gr για όλα τα νέα του
Gaming, Anime, Gaming Gear αλλά και PnP.

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts