Mid-Season Magic LoL patch

Smiley face

Μετά το τέλος των πρωταθλημάτων στον κόσμο και το MidSeason Invitational να είναι στην στροφή, ήρθε ο καιρός να ηρεμήσουμε και να δούμε τη έχει καταφέρει μέχρι τώρα το παιχνίδι και που θέλει να φτάσει. Το MidSeason patch θα έχει πολλές αλλαγές στους mages, νέα items για τους μάγους και πλέον, τους Elemental Dragons. Για πρώτη φορά στο League, θα πρέπει να παίζεται τους αντιπάλους σας, όπως και το παιχνίδι. Ας δούμε τι νέο έρχεται στο League of Legends.

MAGICAL UPDATES

Οι Mages είναι από τα πιο καθιερωμένα class στο παιχνίδι, αλλά το gameplay τους δεν έμενε κοντά με όλα τα υπόλοιπα. Όπως έγιναν τα updates στους Juggernauts και τους Marksmen, έτσι έπρεπε να έρθει και η σειρά των Mages, ώστε να δοθεί ένας ξεχωριστός λόγος για να διαλέξετε τον καθένα τους. Στο φετινό MidSeason οι Mages είναι στο επίκεντρο προσοχής της Riot.


malzaharΟ Malzahar είναι ακόμα ο closerange lockdown champion που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε, απλά τώρα έχει περισσότερα minions από το Void με το μέρος του. Επίσης η νέα του passive (Void Shift) τον επιτρέπει να πλησιάζει περισσότερο στα teamfights.

Mid-Season MagicΟ Brand είναι πλέον να κάψει όλο τον κόσμο. Μπορεί πλέον να μην μπορεί να burst-άρει solo targets, αλλά όταν μαζεύονται όλοι μαζί, τότε είναι που έρχεται η εξαύλωση


Mid-Season MagicΟ Vladimir συνεχίζει να είναι ο sustain blood mage, αλλά τώρα επικεντρώνεται περισσότερο προς το Health για να σπείρει τον πανικό.

Mid-Season MagicΗ Zyra είναι η control mage που με την νέα της passive (Garden of Thorns) θα μπορεί να γεμίσει ακόμη περισσότερα λουλούδια στο Summoners Rift. Δώστε λίγο χρόνο να περιποιηθεί τον κήπο της και θα μπορεί κουμαντάρει όλους τους αντιπάλους της.

Mid-Season MagicΤο μάτι του Void είναι ο ιδανικός mage όταν το team χρειάζεται longrange poke ή TRUEDAMAGE DEATH BEAM OF DEATH! Λιώστε το frontline τους και μετά και το backline.

Mid-Season MagicΗ Cassiopeia παίρνει ένα ολοκαίνουργιο είδος buffGrounded” το οποίο απαγορεύει τους αντιπάλους υπό την επιρροή του να κάνουν οποιουδήποτε είδους dash, flash ή ακόμη να πάρουν και το lantern του συμπαίκτη Thresh.

Και ακόμη περισσότερα updates σε mages!

AnnieΟ Tibbers κυνηγάει μανιωδώς τους stunned targets.

SwainΤο Decrepify, στέλνει την Beatrice για να κάνει cripple τους εχθρούς σε ένα target area.

Fiddlesticks – Η καινούργια passive του Fiddlesticks, τον κάνει να μένει ακίνητος για λίγο και μετά να παίρνει κάποιο movement speed boost.

Ziggs – Το Satchel Charge θα μπορεί να καταστρέψει turrets όταν είναι με λίγα HP.

Syndra – Η καινούργια passive της θα την επιτρέπει να δημιουργεί περισσότερα Dark Spheres!

Xerath – Κάθε φορά που ένα barrage χτυπά έναν αντίπαλο champion, ο Xerath παίρνει άλλο ένα barrage μέχρι ένα cap. Επίσης κάνοντας rankup την ulty, ο αριθμός των barrage, αυξάνεται.

Anivia – Το Glacial Storm πλέον μεγαλώνει με την ώρα και κάνει maximum damage στο μέγιστο μέγεθος.

Veigar – Η καινούργια του passive του επιτρέπει να παίρνει Ability power ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ αντίπαλους champions με abilities, σκοτώνοντας minions ή κάνοντας takedowns.

Νέα και ανανεωμένα Magical Items

Παλιά οι mages πήγαιναν σε συγκεκριμένα items μόνο για τα στατιστικά που ήθελαν, πλέον τα νέα αντικείμενα θα είναι για τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να παίζει ο καθένας. Διαλέξτε ποια θα χρησιμοποιήσετε και ποια επέλεξε ο αντίπαλος.

Component Items

Mid-Season MagicTear of the Goddess – Mana+
Passive: Επιστρέφει κάποιο μέρος του Mana.
Passive – Mana Charge: Δίνει επιπλέον maximum mana μέχρι ένα cap για κάθε spell που κάνετε. Επιστρέφει mana κάθε 8 δευτερόλεπτα. ( -Mana Regeneration )

Mid-Season MagicCatalyst of Aeons – Health+ , Mana+
Passive: Ένα μέρος του damage που δεχτήκατε επιστρέφει σε mana. Ξοδεύοντας mana, επιστρέφει ένα μέρος του σε health.

 

Mid-Season MagicChalice of Harmony – Magic Resistance+ , Mana Regeneration+
Passive: Δίνει ένα μεγάλος health regen αν το % του Health σας είναι χαμηλότερο του % του mana σας. Δίνει ένα μεγάλος Mana regen αν το % του Mana σας είναι χαμηλότερο του % του Health σας.

Mid-Season Magic Hextech Revolver – Ability Power+
Passive – Magic Bolt: Χτυπώντας αντίπαλους champions με basic attacks, δέχονται bonus magic damage (30s cooldown).
( -Spell Vamp )

Mid-Season MagicLost Chapter – Ability Power+ , Mana+
Passive: Στο level-up δίνει ένα κομμάτι του maximum mana στον κάτοχο.

 

Mid-Season MagicFiendish Codex – Ability Power+ , Cooldown Reduction+

HEXTECH DEVICES

 

Mid-Season MagicHextech Gunblade – Attack Damage+ , Ability Power+
Recipe: Bilgewater Cutlass + Hextech Revolver + Gold
Passive – Omnivore: Αυτόματα heal-άρει ένα κομμάτι του damage που έκανε ο κάτοχός του(physical, magical, true damage). Το effect αυτό μειώνεται για τα aoe spells.
Active – Lightning Bolt: Κάνει αυτόματα magic damage και slow στον αντίπαλο κατα την ενεργοποίησή του.

Mid-Season MagicHextech GLP-800 – Ability Power+ , Health+ , Mana+
Recipe: Hextech Revolver + Catalyst of Aeons + Gold
Passive: Κομμάτι του damage που δεχτήκατε επιστρέφει σε mana. Ξοδεύοντας mana, επιστρέφει κομμάτι του σε health μέχρι ένα cap.
Active – Frost Bolt: Εκτοξεύει icy bolts τα οποία κάνουν magic damage και slow σε enemy champions.

Mid-Season MagicHextech Protobelt-01 – Ability Power+ , Health+ , Cooldown Reduction+
Recipe: Hextech Revolver + Kindlegem + Gold
Active – Fire Bolt: Ο κάτοχός του κάνει ένα dash μπροστά και αφήνει ένα δαχτυλίδι από fire bolts που κάνει magic damage.

MAGIC DEVICES

Mid-Season MagicArchangel Staff – Mana+ , Ability Power+
Recipe: Tear of the Goddess + Needlessly Large Rod
Passive – Insight: Δίνει ability power σε ένα μικρό % του συνολικού σας mana.
Passive – Mana Charge: Δίνει επιπλέον maximum mana μέχρι ένα cap για κάθε spell που κάνετε.
Passive: Επιστρέφει κάποιο κομμάτι από τα mana costs.

Mid-Season MagicMorellonomicon – Mana+ , Ability Power+ , Cooldown Reduction+
Recipe: Lost Chapter + Fiendish Codex + Gold
Passive: Κάνει magic damage σε champions με λιγότερο από 40% HP και αφήνει Grievous Wounds. ( -Mana Regeneration)

Mid-Season MagicAthene’s Ubholy Grail – Ability Power+ , Mana Regeneration+, Magic Resistance+, Cooldown Reduction+
Recipe: Chalice of Harmony + Fiendish Codex + Gold
Passive: Δίνει ένα μεγάλο health regen αν το % του Health σας είναι χαμηλότερο του % του mana σας. Δίνει ένα μεγάλος Mana regen αν το % του Mana σας είναι χαμηλότερο του % του Health σας.
Passive: Δίνει ένα κομμάτι του damage που έκανε σε champions ο κάτοχός του και μαζεύει blood charges. Κάνοντας heal ή shield κάποιον συμπαίκτη, αυξάνεται ο αριθμός ανάλογα με τα Blood charges. Μόλις γίνει το heal/shield, τα charges ξοδεύονται.

Mid-Season MagicRod of Ages – Ability Power+ , Mana+
Recipe: Catalyst of Aeons + Needlessly Large Rod + Gold
Passive: Δίνει health, mana και ability power κάθε λεπτό μέχρι και 10 φορές.

Passive: Ένα κομμάτι του damage που δεχτήκατε επιστρέφει σαν mana. Κομμάτι του mana που ξοδεύετε επιστρέφει ως health μέχρι κάποιο cap.

Mid-Season MagicR.I.P – Will of the Ancients

DEFENSIVE DEVICES

 

Mid-Season MagicAbyssal Scepter – Ability Power+ , Magic Resistance+ , Cooldown Reduction+
Recipe: Fiendish Codex + Negatron Cloak + Amplyfying Tome + Gold
Passive Aura: Μειώνει το magic resist των enemy champions. Κάνει scale με τα level του champion.

 

Mid-Season MagicZhonya’s Hourglass – Ability Power+ , Armor+ , Cooldown Reduction+
Recipe: Seeker’s Armguard + Fiendish Codex + Gold
Active – Stasis: Όταν ενεργοποιηθεί ο κάτοχος μπαίνει σε κατάσταση Stasis που τον κάνει untargetable και invulnerable για κάποια διάρκεια αλλά παράλληλα δεν μπορεί να κουνηθεί, να επιτεθεί, να κάνει spells ή να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε item.

 


ELDER DRAGONS

Σε αρκετά παιχνίδια βλέπαμε πως στο early με mid game, οι παίκτες άρχισαν να “χάνονται” ως προς το τι πρέπει να κάνουν, και η Riot βρήκε την λύση στον Δράκο. Μ’ αυτήν την αλλαγή, δίνει περισσότερες επιλογές στις ομάδες για να “ξεδιπλώσουν” το παιχνίδι τους.

Στα πρώτα 35 λεπτά, ένας από τους Elemental dragons θα υπάρχει στο Dragon pit. Την στιγμή που πεθάνει αυτός, το element του επόμενου θα φανεί στο minimap.

Και οι δύο πλευρές θα ξέρουν ποιός δράκος θα είναι ο επόμενος και τα buffs όλων των elemental dragons θα stack-άρουν.ELDER DRAGON

Μετά τα 35 λεπτά, όλοι οι μελλοντικοί δράκοι που θα βγουν θα μετατρέπονται σε Elder Dragon spawns. Αυτό σημαίνει πως θα είναι πολύ πιο δύσκολοι να πεθάνουν σε σύγκριση με τους προηγούμενους Elemental Dragons. Σκοτώνοντας τους θα σας δίνεται ένα δυνατό burn-over-time σε attacks και spells και ταυτόχρονα, αναβαθμίζονται τα buffs των Elemental Dragons που σκοτώσατε μέχρι εκείνη την στιγμή.


Mid-Season Magic

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts