Νέα Παγκόσμια CS records

Smiley face

Το AD Carry των Fnatic Martin “Rekkles” Larsson, έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ των CS με συνολικό αριθμό στα 858, σε παιχνίδι απέναντι από τους Origen, Το προηγούμενο ρεκόρ των 805 το κρατούσε ο Shin “Nuclear” Jung-hyun, παίκτης του Korean Challenger team “SBENU”.

  Ο mid laner των Fnatic, Fabian “Febiven” Diepstraten επίσης έσπασε το ρεκόρ των CS με συνολικό αριθμό 848 σε ένα παιχνίδι διάρκειας 80min και 28sec, το τέταρτο μεγαλύτερο παιχνίδι στην competitive ιστορία του League of Legends. Ο Febiven έπαιζε Viktor με σκορ 9/6/6 KDA ενώ ο Rekkles έπαιζε Ezreal με σκορ 5/1/10 KDA.  

  Το παιχνίδι καθυστέρησε για τόση ώρα με τον συνδυασμό του wave clear composition και τους 3 Ocean Drakes των Fnatic επιτρέποντας τους να αμύνονται από τους Origen για πάνω από 80 λεπτά, παρόλο που οι Origen έπαιρναν συνέχεια τα Inhibitors.

Παρόλο που 2 παίκτες των Fnatic έσπασαν το CS ρεκόρ, έχασαν το match από τους Origen και έφεραν τα series τους στο 1-1. Αυτό το παιχνίδι ήταν το μεγαλύτερο στην ιστορία του EU LCS, μόλις 9 δευτερόλεπτα πίσω από το NA 2014 Summer Split μεταξύ των compLexity Gaming και των Team Curse στα 80min. και 37sec.

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts