Οι Anonymous χτυπούν τους Elysium Gaming;

Smiley face

Πρόκειται για κάτι που συνέβει στην ιστοσελίδα των Elysium Gaming χθες. Αν κάποιος επιχειρήσει να μπει στην ιστοσελίδα θα παρατηρήσει κάτι πολύ παράξενο: Ένα μήνυμα από την γνωστή hacking ομάδα, Anonymous. Μπορείτε να μπείτε στην ιστοσελίδα να διαβάσετε το μηνυμα από αυτόν τον σύνδεσμο, ή να δείτε την εικόνα που ακολουθεί.

elysium pic 1

Από το κείμενο αυτό φαίνεται να λείπουν τελείες στην πρώτη σειρά, πράγμα που μας κάνει να σκεφτόμαστε πως ίσως πρόκειται για κάποιου είδους φάρσα. Ένα ακόμα στοιχείο, που ίσως προδίδει τον φαρσέρ, είναι και η έλλειψη ενός “κενού” χαρακτήρα στην αρχή της τελευταίας γραμμής της πρώτης παραγράφου (“fake”gaming). Επίσης, οι γραμμές κειμένου κάτω από την παράγραφο παρουσιάζουν μία κάπως διαφορετική εκδοχή της αποφόνησης που χρησιμοποιούν οι Anonymous (We Are Anonymous, We Are Legion, We Do Not Forgive, We Do Not Forget, Expect Us).

Παρόλο αυτά, τα παραπάνω δεν αποτελούν στοιχεία αλλά βάσιμες υποψίες, μιας και στην σελίδα των Elysium Gaming στο facebook, δεν υπάρχει κάποια σχετική ανακοίνωση γνωστοποίησης του γεγονότος αυτού προς ενημέρωση του κόσμου. Δεν ξέρουμε περί τίνως πρόκειται, αλλά ευχόμαστε στους Elysium Gaming να έχουν πέσει απλά θύμα μιας κακόγουστης φάρσας, και να μην είναι κάτι σοβαρότερο. Προς το παρόν, περιμένουμε κάποια επίσημη ανακοίνωση από τη σελίδα τους.

Μείνετε συντονισμένοι με το GameHorizon για όλα τα νέα του Gaming, Anime, Gaming Gear αλλά και PnP.

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts