GameHorizon.gr

Pokemon Θεωρίες #5

Γιορτές έρχονται, είπα κι εγώ να κάνω ένα δωράκι στους αναγνώστες μας. Pokemon Θεωρίες #5, γιατί εσείς το ζητήσατε!

1)Το Cubone είναι ένα ορφανό μωράκι Kangaskhan.

Αν προσέξετε την εικόνα παρακάτω, η ομοιότητα είναι προφανής. Η θεωρία αυτή πέρα από την ομοιότητα, όμως, στηρίζεται και στα Pokedex entries του Cubone, στα οποία αναγράφεται:

Pokemon Yellow: Φοράει το κρανίο της νεκρής μητέρας του. Η φωνή του ακούγεται μέσα από το κρανίο του ως μία θλιμμένη μελωδία.

Δε βάζω άλλα Pokedex entries γιατί πάνω κάτω όλα αναγράφουν το εξής: Η μητέρα του πέθανε και είναι συνεχώς θλιμμένο. Θα πείτε όμως, αφού το Cubone εξελίσσεται σε Marowak και σταματάει, ενώ επίσης το Kangaskhan δεν έχει κάποια εξέλιξη. Εδώ έρχεται η δεύτερη θεωρία για να προσπαθήσει να μας πείσει.

Cubone__Baby_Kangaskhan_by_CrazyWackyBonkerz

2)Τι παίζει με το MissingNo;

Οι περισσότεροι που έχουμε παίξει τις Red, Blue και Yellow θα γνωρίζουμε και την ύπαρξη ενός περίεργου Pokemon, του MissingNo. Με όνομα που μεταφράζεται σε χαμένος αριθμός, κάποιοι παίχτες δημιούργησαν τις εξής 2 θεωρίες.

α)Τα MissingNo είναι στην πραγματικότητα Pokemon των οποίων, εξαιτίας της υπερβολικής τους διαμονής μέσα στις Pokeball, τα στοιχεία διαβρώθηκαν, χάλασαν και πλέον αυτή είναι η μορφή τους. Όχι ιδιαίτερα πιστευτή για μένα, αλλά έχουμε και την παρακάτω στην οποία και ήθελα να καταλήξω.

β)Κανονικά, το Cubone ήταν να έχει 3 μορφές, Cubone-Marowak-Kangaskhan. Όμως μία αλλαγή της τελευταίας στιγμής ανάγκασε τους δημιουργούς να μετακινήσουν τη νέα μορφή του Marowak σε ένα νούμερο που δεν υπήρχε στο παιχνίδι από το να αλλάξουν ολόκληρο τον κώδικα του παιχνιδιού. Οπότε, αν όντως ισχύει αυτό, τότε ισχύει και η παραπάνω θεωρία! Το Cubone όντως είναι το μωράκι που βλέπουμε στο μάρσιπο του Kangaskhan!

gt_popfiction_ep25_pokemon_missingno_mega64_1

3)Το φορτηγό στις Blue, Red, Yellow.

Μιας και πιάσαμε τα παλιά παιχνίδια. Στις Pokemon Blue, Red και Yellow, υπήρχε ένα φορτηγό κοντά στο SS Anne. Πέρα από το ότι ήταν το μόνο μεταφορικό μέσο που μπορούμε να εντοπίσουμε στα τότε παιχνίδια, κάποιοι πίστευαν πως κρύβει κάτι περισσότερο. Και όπως λέει η θεωρία, κάτω από το φορτηγό υπήρχε μία Pokeball, η οποία περιείχε το Pokemon Mew! Υποτίθεται πως για να μετακινήσεις το φορτηγό χρειαζόσουν αρχικά να χρησιμοποιήσεις Cut στις ρόδες του και έπειτα να χρησιμοποιήσεις Strength. Με το Cut όλα καλά, με το Strength όμως τι γίνεται; Γιατί μέχρι στιγμής δεν υπάρχει τρόπος να το αποκτήσεις στο παιχνίδι (Σημείωση: Από τη στιγμή που έπαιρνες το Strength το φορτηγό εξαφανίζεται). Οι δαιμόνιοι παίχτες λοιπόν έκαναν ανταλλαγές από άλλα παιχνίδια με κάποιο Pokemon που γνώριζε την τεχνική Strength και υποστήριζαν πως όντως τα κατάφεραν και βρήκαν το Mew. Παρόλα αυτά, δεν υπάρχει κάποια απόδειξη.

Originaltruck

Η Nintendo βέβαια υποστήριξε πως δεν υπάρχει τρόπος να βρεις το Mew στο παιχνίδι, παρά μόνο να πας σε Event της εταιρίας και να στο δώσουν αυτοί. Κάτι που είναι ψέμα αποδεδειγμένα όμως, καθώς εγώ ο ίδιος είχα καταφέρει να αποκτήσω το Mew στα παιχνίδια, με τη χρήση κάποιον glitches που μπορείτε να δείτε εδώ.

Αυτές ήταν άλλες 3 Θεωρίες που καταφέραμε να συλλέξουμε, ελπίζω να μάθατε κάτι καινούριο!

Facebook Comments

Δημήτρης Νάκος
Ονομάζεται Νάκος Δημήτρης (ChocoTroll) και είναι λάτρης του LoL και των anime. Έπαιζε Pc Games από πολύ μικρός με πρώτη του αγάπη τα Worms και Age of Empires, με αγαπημένα είδη πλέον τα roguelike και stealth. Μεγαλώνοντας γνώρισε τα anime μέσα από ένα map του Warcraft, το Fight of Characters. Έχει δει πάρα πολλά horror και Superpower anime, ενώ τα αγαπημένα του είναι τα Comedy.

No comments

Leave a Reply

GAMEHORIZON RECRUITMENT

GameHorizon