Τα 5 video games με τις Περισσότερες Πωλήσεις

Smiley face

Εκατοντάδες video  games βγαίνουν καθημερινά από developers σε όλα τα πλάτη και μήκη της Γης. Μερικά τα “παίρνει η κάτω βόλτα”, άλλα έχουν κάποιο προσωρινό hype που εξαφανίζεται με τον καιρό, αλλά υπάρχουν και τα βιντεοπαιχνίδια που έχουν χαραχτεί στις σελίδες της βιομηχανίας του gaming. Η ομάδα του gamehorizon.gr, μάζεψε από την πιο έμπιστη λίστα, τα 5 video games, με τις περισσότερες πωλήσεις, στην ιστορία του gaming. Ας μην πολυλογούμε, σας αφήνουμε να δείτε και μόνοι σας:

1) Tetris

Τα 5 video games με τις περισσότερες πωλήσεις

 

Αχχ, tetris. Το παιχνίδι που μεγάλωσε γενιές και γενιές. Πιθανόν το μόνο video game που οι γονείς σου και οι παππούδες σου γνωρίζουν και δεν το κατηγορούν για τη γέννηση της Αλκάιντα και την αντικοινωνικότητα των νέων. Αλήθεια τώρα, από πιο κατάστημα, πίσω στο 90′, έλειπε το συγκεκριμένο παιχνίδι; Το Tetris πούλησε 495,000,000 αντίγραφα.

2) Minecraft

Τα 5 video games με τις περισσότερες πωλήσεις

Όλοι κάποτε αγαπήσαμε λίγο ή πολύ αυτά τα τετράγωνα.  Μονάχα με την καινοτομία και την ελευθερία που δίνουν, αξίζουν. Το minecraft, είναι στη δεύτερη θέση με 122,000,000 πωλήσεις.

3) Wii sports

Τα 5 video games με τις περισσότερες πωλήσεις

Ένα πιο χαλαρό παιχνίδι, για να περνάς ευχάριστα τον χρόνο σου, με τους φίλους σου ή την οικογένεια σου. Το Wii sport, πούλησε 82,810,000 αντίγραφα.

4) Grand theft auto  V 

Τα 5 video games με τις περισσότερες πωλήσεις

Το GTA V είναι ο πιο πρόσφατος τίτλος στη λίστα. Πρόκειται για τη ναυαρχίδα της Rockstar, ακολουθώντας το επίσης καλό GTA IV. Το διαμάντι των επτά θαλασσών. Το “Θα σου πιάσω όλο το σκληρό” game. Το… Καλά σταματάω. Το Grand Theft Auto V, είναι από τα πιο γνωστά παιχνίδια παγκοσμίως, με συνολικά 80,000,000 αντίγραφα να πουλήθηκαν.

5) Super Mario bros

Τα 5 video games με τις περισσότερες πωλήσεις

Όπως και το tetris, το Super Mario Bros, μας κράτησε συντροφιά ατέλειωτες ώρες. Το παιχνίδι που μας επιβεβαίωσε, πως εν τέλει, όλα για “Μιαν Ελένην γίνονται” πούλησε συνολικά 40.240.000 αντίγραφα.

Θα θέλατε να δείτε τα επόμενα top 5 σε πωλήσεις; Πιστεύετε πως δίκαια βρίσκονται στην παγκόσμια πεντάδα; Περιμένουμε τα σχόλια σας.

 

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts