GameHorizon.gr

Smite PC Patch Notes 4.24 Frostfire

Το νέο και τελευταίο patch του Smite για το 2017 θα είναι διαθέσιμο μέσα στην επόμενη βδομάδα. Το Patch 4.24: Frostfire, λοιπόν, έρχεται να ολοκληρώσει μία επιτυχημένη σεζόν στο Smite, με την ιστορία της Οδύσσειας να φτάνει στο τέλος της. Όλα καταλήγουν πίσω στον Όλυμπο, όπου ο Άδης πήρε στα χέρια του την σκυτάλη της εξουσίας από τον Δία όσο ο Άρης και η Αθηνά έλειπαν. Η Αθηνά ενημερώνει τον αδερφό της πως για το θάνατο του πατέρα τους έφταιγε ο Λόκι. Όμως, ο Άδης το μόνο που ψάχνει είναι ακόμη ένας πόλεμος! Και ο Άρης (φυσικά!) συμφωνεί, αναγκάζοντας την Αθηνά να προσπαθήσει να αποτρέψει ακόμη έναν πόλεμο. Μπορείτε να δείτε, επίσης, το παρακάτω βίντεο, όπου παρουσιάζεται το τέλος της Οδύσσειας 2018:

Όσοι θέλετε να ενημερωθείτε για το προηγούμενο κεφάλαιο της Οδύσσειας (σαν να γίνεται μάθημα στο Γυμνάσιο!!!) καθώς και πληροφορίες για το ήδη ισχύον Patch 4.23: Rally to Rome, μπορείτε να ανατρέξετε εδώ. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν!!!

Skins, Skins, a lot of Skins στο Patch 4.24: Frostfire …

Η Hi – Rez συνεχίζει να αριστεύει στην ποιότητα των Skins του Smite και έρχεται να μας δώσει έναν αέρα φρεσκάδας και ζωντάνιας:

Frostfire Ullr

Smite PC Patch notes 4.24: Frostfire

Πολλοί πιστεύουν ότι επρόκειτο για ένα από τα καλύτερα Skins σε ολόκληρο το Smite! Δεν έχουν κι άδικο.

Arctic Seer Artio

Smite PC Patch Notes 4.24: Frostfire

Σας αρέσουν οι πολικές αρκούδες ? Αν η απάντηση είναι καταφατική, η Hi – Rez φρόντισε να δημιουργήσει το κατάλληλο Skin.

Krampus Cernunnos

Smite PC Patch Notes 4.24: Frostfire

Μάλλον ακατάλληλο για ανηλίκους άνω των 15 ετών. You have been warned! Αρκετά τρομακτικό Skin του Cernunnos για τα μικρά παιδάκια που θα βλέπουν εφιάλτες γιορτινές μέρες που έρχονται. Καλά Χριστούγεννα είπαμε ? Δεν είπαμε!

Crystal Gaze Medusa

Smite PC Patch Notes 4.24: Frostfire

Τα λόγια είναι περιττά! Ανυπομονούμε να το δούμε εν δράση. Αναρωτιέμαι αν η ultimate τους μετατρέπει σε κρυστάλλους!

Fallen Angel Nike

Smite PC Patch Notes 4.24: Frostfire

Ιδανικό για τους παίκτες που ακούν ταυτόχρονα Gothic μουσική. Ταιριάζει γάντι, τι λέτε ?

Rocket Punch Mercury

Smite PC Patch Notes 4.24: Frostfire

You don’t mess with the Merc! Κάτι τέτοιο, λογικά, θα σκέφτηκαν οι designers. Πρέπει να το παραδεχτούμε, πάντως, ότι υπάρχει μία μανία με τα Tech Skins.

Empress Nu Wa

Smite PC Patch Notes 4.24: Frostfire

Κάντε υπομονή και ο ουρανός θα γίνει πιο μωβ – ροζ (Περιμένατε κάτι άλλο, ελάτε πείτε την αλήθεια!). Ίσως ένα από τα πιο φαντασμαγορικά Skins της Nu Wa. Ακριβώς όπως της αξίζει!

Items = Our love, our necessity …

Αυτή τη φορά δεν θα πραγματοποιηθούν ιδιαίτερες αλλαγές στα items του παιχνιδιού. Για την ακρίβεια, μόνο ένα item θα υποστεί αλλαγή στο κόστος του:

Stone of Gaia

Smite PC Patch Notes 4.24: Frostfire

Το συγκεκριμένο item δίνει μία ραγδαία αύξηση στο health (+ 400hp), στο mana per 5 seconds ή αλλιώς mp5 (+15 mp5) καθώς και στο health per 5 seconds ή αλλιώς hp5 (+25 hp5). Επίσης, η passive του συγκεκριμένου item σε κάνει “σχεδόν” αθάνατο, διότι παρέχει 2% health regeneration κάθε 5 δευτερόλεπτα όπως και ένα επιπλέον 10% health regeneration με βάση το maximum health για τα επόμενα 10 δευτερόλεπτα που θα πέσει κανείς κάτω από Crowd Control (CC) abilities όπως: Knockup, Knockback, Pull ή Grab. Ωστόσο, το δεύτερο σκέλος της Passive ανανεώνεται κάθε 90 δευτερόλεπτα. Υπάρχει, λοιπόν, μία αντίθεση όσον αφορά το κόστος του και των στατιστικών που προσφέρει. Προσφέρει πολλά για το κόστος έναντι 2000 gold. Γι’ αυτό, λοιπόν, το λόγο θα γίνουν οι εξής αλλαγές με το νέο Patch 4.24: Frostfire:

Αύξηση του κόστους από 2000 σε 2100.

Passive = Καμία αλλαγή.

Οι αλλαγές στους Θεούς, ωστόσο, είναι περισσότερες …

Έξι θεοί θα υποστούν αλλαγές στα στατιστικά τους. Παρόλα αυτά, θα γίνει αναφορά σε τρεις από τους έξι:

Bacchus

Smite PC Patch Notes 4.24: Frostfire

Τα ποτά και τα ξενύχτια κλείνουν ακόμη και τα καλύτερα τα σπίτια! Ο Διόνυσος, κυρίως, επικεντρώνεται στο ποτό τρεκλίζοντας και μεθώντας συνεχώς όπου και αν βρίσκεται. Γι’ αυτό θα απολαύσουν περισσότερο το γεγονός ότι θα μειωθεί το κόστος σε mana στο Chug = buff ability όσοι προτιμούν, ίσως, έναν από τους πιο δυνατούς guardians στο Smite. Έτσι, δεν θα χρειάζεται συνεχώς να επιστρέφει κανείς στην πηγή να γεμίσει mana, επειδή χαραμίζεται σε χρόνο dt εξαιτίας του Chug:

 

Smite PC Patch Notes 4.24: Frostfire

 Μείωση του κόστους σε mana από 40/65/90/115/140 σε 40/45/50/55/60.

Odin

  

Η ultimate του Odin είχε πολύ μεγάλη διάρκεια είναι η αλήθεια, οπότε όσοι παγιδεύονταν μέσα της δεν είχαν και πολλές ελπίδες να ξεφύγουν (εκτός αν είχε προνοήσει κάποιο μέλος της ομάδας να αγοράσει το relic Phantom Veil). Επομένως, με μία σωστή συνεργασία των ultimates και με σωστό timing, η αντίπαλη ομάδα εξαφανιζόταν από τον χάρτη. Γι’ αυτόν το λόγο, η Hi – Rez αποφάσισε να δώσει μία nerf πινελιά στην ultimate του Odin Ring of Spears:

 

Smite PC Patch Notes 4.24: Frostfire

Μείωση της διάρκειας από 6 δευτερόλεπτα σε 5 δευτερόλεπτα.

Sobek

Smite PC Patch Notes 4.24: Frostfire

Ήταν αναγκαίο να γίνει, επιτέλους, μία τέτοια αλλαγή στον Sobek. Όντας επιθετικός Guardian, βασίζεται στον συνδυασμό των abilities του για να μπορέσει να επιβιώσει σε μία μάχη. Το κόστος σε mana, ωστόσο, του Tail Whip ήταν ασυνήθιστα υψηλό. Πρόκειται για το μοναδικό ability που είναι σε θέση να τον κρατήσει ζωντανό, εξαιτίας του health regeneration που του προσφέρει. Γι’ αυτόν, λοιπόν, το λόγο θα γίνει η εξής αλλαγή:

 

Smite PC Patch Notes 4.24: Frostfire

Μείωση του κόστους σε mana από 70/80/90/100/110 σε 60/65/70/75/80.

Σύνοψη του Patch 4.24: Frostfire …

Το νέο Patch θα περιέχει πανέμορφα Skins μαζί με τις εκπτώσεις τους, νέα Quests στην Οδύσσεια, dancing emotes και άλλα. Όπως αναφέραμε σε προηγούμενο άρθρο, ωστόσο, θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα τις λεπτομέρειες στην σταθερότητα των servers, για να έχουμε όλοι μία gaming εμπειρία χωρίς lags!

Πηγή

Facebook Comments

Απόφοιτος Μοριακής Βιολογίας & Γενετικής (ΔΠΘ) με μεγάλη αγάπη για το gaming. Το gaming για μένα ξεκίνησε από το Γυμνάσιο και συνεχίζεται έως σήμερα. Κύριος στόχος μου ? Να προσπαθήσω να συνδυάσω την επιστήμη μου και το gaming όσο το δυνατόν περισσότερο. Δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο.

No comments

Leave a Reply

GAMEHORIZON RECRUITMENT

GameHorizon