Το Street Fighter V χρειάζεται επειγόντως Patch

Smiley face

Δεν πέρασε ούτε μήνας και οι παίκτες του Street Fighter V έχουν βρεθεί μπροστά σε ανεξήγητο φαινόμενο το οποίο δεν προέβλεψε η εταιρία τόσο καιρό ετοιμάζοντας το παιχνίδι. Το Street Fighter V κυκλοφόρησε στις 16 Φεβρουαρίου 2016 και πολύς κόσμος το περίμενε πως και πως.. Έχοντας λοιπόν το παιχνίδι στα χέρια τους οι φαν του παιχνιδιού αντιμετώπισαν ένα σοβαρό θέμα του παιχνιδιού στο οποίο όταν κάποιος κάνει Leave από το Match μερικά δευτερόλεπτα πριν χάσει “ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΤΟ RATING ΤΟΥ” αυτό το πράγμα έχει εξοργίσει τους παίκτες οι οποίοι αγαπάνε το τίμιο παιχνίδι. Μετά από λίγη ώρα ψαξίματος στα forums είδαμε πως η Capcom έχει υποσχεθεί να διορθώσει αυτό το συντομότερο δυνατό το πρόβλημα με το StreetFighter V. 

Ο επικεφαλής Ψηφιακών Μέσων και του eSports της Capcom στην Αμερική, γνωστός και ως “Haunts” χαρακτήρισε το θέμα ως: Disconnecting Players (aka Rage Quitters) και έγραψε στην επίσημη ιστοσελίδα της Capcom πως “Προσπαθούμε να λύσουμε το ζήτημα αυτό” αλλά δεν έδωσε ακριβές ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου Patch.

Παρόλα αυτά η εταιρία από την ερχόμενη εβδομάδα είπα πως θα λάβει δραστικά μέτρα για τους παίκτες οι οποίοι εκμεταλλεύονται το κενό στο σύστημα και αποφεύγουν να χάσουν πόντους φεύγοντας από τον αγώνα σε περίπτωση ερχόμενης ήττας. Για αυτόν τον λόγο η εταιρία ζητά από τους παίκτες να καταγράφουν όλα τα match όταν κάποιος κάνει Leave από τον αγώνα και για την περίπτωση αυτή ταιριάζει πολύ το σύστημα Share του PS4  αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και όλα τα υπόλοιπα μέσα όπως (Twitch, βίντεο, φωτογραφίες κ.α.)

Όπως όλα δείχνουν η εταιρία Capcom είναι αποφασισμένη να μοιράσει Bans  σε όλους όσοι εκμεταλλεύονται το κενό στο σύστημά τους… Τώρα το κατά πόσο είναι σωστό είναι στην κρίση του καθενός. 

Μείνετε συντονισμένοι με το GameHorizon.gr για όλα τα νέα του Gaming, Anime, Gaming Gear αλλά και PnP.

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts