Σύντομα διαθέσιμο το Isotopic Game Store για το ευρύ κοινό

Smiley face

Μετά από 12 μήνες ανάπτυξης, με την υποστήριξη περισσότερων από 150 προγραμματιστών παιχνιδιών και 114 μοναδικά παιχνίδια στην πλατφόρμα μας, είμαστε απόλυτα ενθουσιασμένοι να ανακοινώσουμε ότι η Isοtopic ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει την Πλήρη Έκδοση του Game Store, τον Σεπτέμβριο του 2023.

Η πλήρης έκδοση έρχεται για να προσφέρει υποστήριξη για πληρωμένα βιντεοπαιχνίδια, οπότε μπορείτε να αναμένετε να βρείτε μερικά εκπληκτικά νέα games που θα φτάνουν στο κατάστημα κατά τη διάρκεια της κυκλοφορίας!

Βρείτε πάνω από 110 διαφορετικά παιχνίδια δωρεάν στην Isotopic τώρα! (Game Store link)

Τί είναι η Isotopic?

Μια ομάδα προγραμματιστών από την Κρήτη, δημιούργησε ένα νέο, Ανοιχτό και Cross-Platform Κατάστημα Παιχνιδιών, που δίνει τη δυνατότητα πραγματικής ιδιοκτησίας των παιχνιδιών και του περιεχομένου τους. Οι δημιουργοί μπορούν να δημοσιεύουν παιχνίδια στην Isotopic, τα οποία οι χρήστες μπορούν να ανταλλάσσουν, να μεταπωλούν, και να συλλέγουν!

Χρησιμοποιώντας τεχνολογίες κατανεμημένου καταλόγου (Distributed Ledger Technologies), η διανομή των παιχνιδιών είναι διαφανής, ασφαλής και μη αλλοιώσιμη. Οι προγραμματιστές αποκτούν πλήρη έλεγχο των παιχνιδιών τους, ενώ οι χρήστες αποκτούν έλεγχο των ψηφιακών αντιγράφων τους. (Βλέπε: Ubisoft will delete everything if your account is inactive. link )

Απολαύστε αποκλειστικές προσφορές στο Isotopic Game Store κατά την κυκλοφορία τον Σεπτέμβριο του 2023. Εγγραφείτε στην Isotopic τώρα!

Μοναδικά χαρακτηριστικά της Isotopic

Δωρεάν δημοσίευση, χαμηλά τέλη.

(Not so) fun fact: Οι εκδότες παιχνιδιών στο Steam μπορεί να καταλήξουν να κερδίζουν μόνο 40% από τις πωλήσεις των παιχνιδιών τους, μετά την περικοπή του 30% από το Steam και άλλα έξοδα συναλλαγών και φόρους. Αντιθέτως, μπορούν να κερδίζουν ακριβώς 92% στην Isotopic και να τοποθετούν καλύτερες τιμές στα παιχνίδια τους.

Ενοικίαση και Εμπόριο Παιχνιδιών.

Οι δημιουργοί παιχνιδιών στην Isotopic μπορούν εύκολα να θέσουν τα παιχνίδια τους εμπορεύσιμα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να αγοράσετε ένα παιχνίδι και να το παίξετε , για παράδειγμα, για μια εβδομάδα προτού το πουλήσετε σε άλλον παίκτη.

Στην Isotopic, μπορείτε επίσης να ενοικιάσετε ψηφιακά παιχνίδια για όσο χρονικό διάστημα χρειάζεστε, αντί να αγοράσετε το πλήρες αντίγραφο.

Υποστήριξη πολλών συσκευών.

Παίζετε games σε PC; Κινητό; VR; Η Isotopic σας έχει καλυμμένους, καθώς η πλατφόρμα έχει κατασκευαστεί για να φιλοξενεί παιχνίδια σε όλες αυτές τις πλατφόρμες, όλα σε ένα μέρος.

Συλλέξτε specialedition παιχνίδια και DLC

Υπήρξαν πολλοί εκδότες που πωλούν συλλεκτικές εκδόσεις των παιχνιδιών τους, περιορισμένες, ειδικές εκδόσεις που προσφέρουν κάτι σπάνιο.

Η καλύτερη επιλογή για Δημιουργούς Παιχνιδιών

Με χαμηλά τέλη, ευκαιρίες χρηματοδότησης και μάρκετινγκ, πλήρη έλεγχο της διανομικής διαδικασίας, δωρεάν SDK, και πολλούς διαφορετικούς τρόπους για να μετατρέψετε το παιχνίδι σας σε επιχείρηση και να αλληλοεπιδράσετε με τους παίκτες σας, η Isotopic είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται ένας ανεξάρτητος προγραμματιστής.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με την πλατφόρμα και γιατί θα πρέπει να δημοσιεύσετε στην Isotopic, εδώ: link.

1

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts