Τα πρώτα πλάνα από το The Surge

Smiley face

Στο youtube κανάλι PC Games Hardware έκανε την εμφάνισή του βίντεο με gameplay του παιχνιδιού The Surge, ένα νέο Project από το Studio Deck 13. Να θυμίσουμε πως το studio Deck 13 συμμετείχε στην δημιουργία του Lords of the Fallen.

Τα γεγονότα του παιχνιδιού διαδραματίζονται στον κόσμο του μέλλοντος, ο πλανήτης έχει υπερπληθυσμό και οι ανθρωπότητα υποφέρει από έλλειψη εργασίας διότι η εξελιγμένη τεχνολογία έχει αντικαταστήσει το ανθρώπινο δυναμικό. Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού θα συναντήσει ο χαρακτήρας ανθρώπους οι οποίοι θα τον βοηθήσουν στις αποστολές του αλλά για αντάλλαγμα θα ζητήσουν και αυτοί βοήθεια (κλασικά Quests). Στις μάχες θα υπάρχει δυνατότητα χρήσεις όσο mellee όπλων τόσο και range και εννοείτε πως ένα τέτοιο παιχνίδι δεν υφίσταται χωρίς Bossάκια.

Στο βίντεο μπορείτε να δείτε μερικές σκηνές μάχης και περιοχή η οποία μοιάζει με παρατημένο εργοστάσιο. Μπορούμε επίσης να παρατηρήσουμε πως ο χαρακτήρας αντιμετώπισε όλους τους εχθρούς στο πέρασμά του σε μάχες πρόσωπο με πρόσωπο και με την χρήση ενός αλυσοπρίονου. 

Το The Surge σε μερικά σημεία θυμίζει κατά πολύ το Lords of the Fallen σε διαστημικό περιβάλλον. 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το Pre-Alpha gameplay του The Surge :

Υπολογίζεται πως το The Surge θα κυκλοφορήσει προς το τέλος του 2016 ή στο πρώτο τρίμηνο του 2017 PC, PS4 και Xbox One.

Μείνετε συντονισμένοι με το GameHorizon.gr για όλα τα νέα του Gaming, Anime, Gaming Gear αλλά και PnP.

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts