Τέλος εποχής για το “Paragon”

Smiley face

Η πασίγνωστη ομάδα (Guild)  “Paragon”, για τους παίκτες του World of Warcraft, ανακοίνωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ( https://www.paragon.fi/ ) το πρωί της 25ης Φλεβάρη ότι αποχωρεί από τις PvE μάχες. Επακόλουθα, δεν θα αποτελεί κομμάτι της πρώτης φυλής του expansion packLegion” που πρόκειται να βγει το 2016. Μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το Expansion εδώ.

Η Paragon είναι μία Φινλανδική raiding guild, που ειδικεύεται σε boss raidings καθώς και σε μάχες PvP στο MMORPG παιχνίδι World of Warcraft και ο σημαντικότερος στόχος της είναι να συμμετέχει και να ανταγωνίζεται σε πρώτης τάξεως PvP μάχες και boss raidings σε ολόκληρο το game παγκοσμίως. Ιδρύθηκε το 2008 και αποτελείται από περίπου 229 μέλη. Η Paragon είναι ενταγμένη στην ευρωπαϊκή ομάδα (clan) Lightnings Blade και υποστηρίζεται από δύο μεγάλους χορηγούς, την εταιρία “SteelSeries” και την “Asus”.

Στις 25 Φλεβάρη ένα από τα ιδρυτικά μέλη και αρχηγός της Paragon, ο Sejta, αναφέρει : « Στο τέλος είχε φτάσει ένα σημείο στο οποίο έπρεπε να παρθούν τρεις αποφάσεις. Είτε θα συνέχιζε η ομάδα στο παγκόσμιο επίπεδο με μικρότερο και αναξιόπιστο φινλανδικό roster ή θα ακολουθούσε παραίτηση. Στην αρχή, σκεφτόμουνα να συνεχίσω σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά τελικά αποφάσισα ότι δεν άξιζε τον κόπο για μένα προσωπικά. Όσον αφορά το μέλλον μας, δεν έχω ιδέα εάν η ομάδα συνεχίσει να υφίσταται στο WoW με οποιαδήποτε δυναμική στο roster της. Θα πρέπει αρχικά να δούμε πώς θα είναι η κατάσταση όταν βγει στην κυκλοφορία το expansion packLegion”. »

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτά τα 8 χρόνια ύπαρξης της Paragon, υπήρξε μία εποχή εξέλιξης του παιχνιδιού κυρίως στον τομέα της στρατηγικής στις μάχες. Πολλές ομάδες λάβανε από την Paragon στρατηγικές οδηγίες – tips και τις ενσαρκώσανε, στη συνέχεια, στο δυναμικό τους. Παρακάτω παρουσιάζεται μία από τις πολλές επιτυχίες της ομάδας.

Στην εικόνα φαίνεται η ομάδα Paragon μετά την επιτυχούσα μάχη με το bossAnubarak” τον Σεπτέμβρη του 2009 στο Wrath of the Lich King αποκτώντας το πρώτο Tribute to Mad Skill (25 player) για πρώτη φορά παγκοσμίως!!! Η νίκη επιτεύχθηκε ύστερα από υπομονή, επιμονή και συνεργασία σε όλους τους τομείς από τα μέλη της ομάδας.

Πηγή 

Πάντως, μετά την απόφαση της ομάδας να αποχωρήσει από την ενεργό δράση, μία ολόκληρη εποχή έφτασε στο τέλος μαζί με μία αρκετά μεγάλη κληρονομιά από accomplishments και achievements …… ή μήπως όχι ??? Το μόνο σίγουρο είναι ότι από δω και πέρα πολλά raiding guilds στο WoW θα συνεχίσουν επάνω στην πορεία που χάραξε η Paragon.

Πηγή

Μείνετε συντονισμένοι με το GameHorizon.gr για όλα τα νέα του Gaming, Anime, Gaming Gear αλλά και PnP.

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts