Γιατί Αξίζει να Δείτε The Defenders της Marvel

Smiley face

Αν νομίζατε ότι οι ταινίες Avengers ήταν οι μόνες που φέρνουν μαζί τους αγαπημένους μας σούπερ ήρωες κάνετε λάθος. Η νέα σειρά της Marvel: The Defenders φέρνει μαζί στις οθόνες μας τον Daredevil, τον Luke Cage, τον Iron Fist και την Jessica Jones. Πριν πούμε γιατί αξίζει να δείτε αυτή τη σειρά ας δούμε το trailer που ίσως σας πωρώσει :

Οι τέσσερις αυτοί ήρωες μοιράζονται την ίδια μοίρα αφού μένουν και υπερασπίζονται την ίδια πόλη, αλλά έχουν και κοινή ιστορία. Φαίνεται πως ο Wilson Fisk από το Daredevil προσπαθούσε να ανέβει κοινωνικά μέσα από τα έξυπνα παιχνίδια του, κάτι παρόμοιο με αυτό που κάνουν οι κακοί στη νέα σειρά. Έχοντας αποκτήσει τεράστια δύναμη με τον ίδιο τρόπο, η οργάνωση The Hand που προέρχεται από το Καν Λαν του Iron Fist, τρομοκρατεί την πόλη των ηρώων μας με σκοπό την αιώνια ζωή. Για να επιτύχουν αυτό το σκοπό φέρνουν πίσω από τους νεκρούς την  Elektra Natchios, οπότε είμαι σίγουρος ότι ήδη κάποιοι φανς έχουν ταρακουνηθεί λίγο που θα ξαναδούν στο γυαλί Daredevil με Elektra. Φυσικά και δεν μπορεί να λείπει από αυτό το story ο δάσκαλός τους, Stick που φαίνεται να έχει σχέση με όλη την προϊστορία του Iron Fist. Λέγεται ότι σε αυτό το story θα κάνει την εμφάνιση του στην δεύτερη σεζόν ο Punisher.

Marvel

Το κυριότερο απ’ όλα είναι (tiny spoiler) οι σκηνές μάχες που έχουμε σχεδόν σε κάθε επεισόδιο. Συγκεκριμένα έχουμε Iron Fist Vs Luke Cage, Daredevil Vs Elektra, Iron Fist Vs everyone και Elektra Vs everyone. Η Marvel έκανε πολλά όμορφα stunts και σκηνές μάχης, χωρίς πολλές υπερβολές. Μην νομίζετε βέβαια ότι δε  θα δείτε τους ήρωες μας εναντίον του The Hand. Η σειρά κινείται πολύ έξυπνα φτιάχνοντας ένα story, χωρίς πολλά εφέ, αλλά με cool στολές.

Αν βλέπετε λοιπόν κάποια από αυτές τις 4 σειρές θα ταν πολύ ωραίο να βλέπατε τι γίνεται και με τους crossover ήρωες όταν πολεμάνε τον ίδιο εχθρό και φτιάχνουν ένα story που μπορεί να παίξει ρόλο στον καθένα τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Madame Gao που εμφανίστηκε με τον Fisk στο Daredevil και τον Bakuto που προέρχεται από τον Iron Fist. Αυτοί είναι και μέλη του The Hand. Στη νέα σειρά  θα δούμε ξεκάθαρα την υπερδύναμη της Jessica Jones και τον αλεξίσφαιρο Luke Cage με σούπερ δύναμη να δείχνει ταυτόχρονα μυαλό και skill. Πολλές σκηνές με mind-blowing κινήσεις superstrength και story με πρόσωπα από την σειρά του καθενός.  Το the Defenders δείχνει να κρατάει σε αγωνία το μεγάλο κοινό του και έτσι κλείνει με σκηνές που σε κάνει να λες ” Τι θα γίνει και στις 2 αυτές σειρές?”

Η σειρά φαίνεται να έχει ήδη κατακτήσει το κοινό με την πλοκή της και τους πρωταγωνιστές της αλλά με μεγάλο παράπονο τα λίγα επεισόδια της σειράς. Το the Defenders έχει βαθμολογηθεί με  8,0/10 στο IMDb μέσα σε 1 βδομάδα από 27,000 χρήστες.

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts