Το Thief στη μεγάλη οθόνη

Smiley face

Το Thief ένα από τα πρώτα games του PS4  φαίνεται πως θα αποκτήσει δική του ταινία. Πρόσφατα η Strait Up Films απέκτησε τα δικαιώματα της σειράς η οποία θα προσαρμοστεί σε σειρά ταινιών από τους σεναριογράφους Adam Mason και Simon Boyes.

Η προσαρμογή χαρακτηριστικών θα γίνει από τους Marisa Polvino και Kate Cohen της Strait Up Films Μαζί με τον Roy Lee από την Vertigo Entertainment και τον Adrian Askarieh από την Prime Universe.

Thief2

Η ταινία θα λαμβάνει χώρα στον σκοτεινό φανταστικό κόσμο του Thief όπου ο πρωταγωνιστής θα προσπαθήσει να επαναφέρει την ελευθερία στη χώρα από τα χέρια ενός Τυράννου που μπορεί και χειρίζεται τη μαγεία.

Παραγωγός της ταινία θα είναι ο πρόεδρος της Strait Up Films, Sandra Condito μαζί με τον Khalid Jones της Source Rock και Square Enix.

Thief3

Το development θα γίνει από την Eidos – Montreal και θα εκδοθεί από την Tokyo Square Enix. Το Thief σαν σειρά έχει αποκτήσει τρία sequels μέσα σε 18 χρόνια.

Η Stait Up Films υποστηρίζεται από τον δικηγόρο David Boies καθώς και από άλλους ιδιωτικούς χρηματοδότες οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την ταινία Transcendence στην οποία πρωταγωνιστή ο Johnny Depp.

Οι σεναριογράφοι  Mason και Boyes εκπροσωπούνται από την WME, την Luber Rocklin Entertainment και από τον George Davis.

Thief4

Μείνετε συντονισμένοι με το GameHorizon για όλα τα νέα του Gaming, Anime, Gaming Gear αλλά και PnP.

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts