Το update 3.50 στο PS4 επιτρέπει να παίζεις παιχνίδια μέσω PC

Smiley face

Το PlayStation 4 Remote Play έρχεται στα Windows PC και MAC στο επόμενο update της κονσόλας

v. 3.50.

Δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ημερομηνία για το συγκεκριμένο update του PS4, αλλά η Closed Beta έκδοση ξεκινάει από αύριο. Εδώ είναι τα πράγματα που μπορείτε να τεστάρετε με την beta έκδοση. Δυστυχώς το Remote Play δεν θα είναι διαθέσιμο στην Beta έκδοση.   

Friend Online Notification: Σας ειδοποιεί την στιγμή που κάποιος από τους φίλους σας πηγαίνει online.

Appear Offline: Όπως υποδεικνύει το όνομα εμφανίζεστε offline τις στιγμές της επιλογής σας (αν θέλετε να απολαύσετε το Single Player παιχνίδι σας στο PS4 χωρίς την ενόχληση των φίλων σας ή να κάνετε κοπάνα από το σχολείο και να μην σας δει ο πατέρας σας Online ). 

User Scheduled Event: Τώρα μπορείτε να προγραμματίζετε ημερομηνία για gameplay sessions με τους φίλους σας.

Play Together: Αυτήν η λειτουργία επιτρέπει σε όλα τα μέλη ενός Party να βλέπουν τι παίζει ο κάθε παίχτης εκείνη την στιγμή, κάνοντας πιο εύκολο να αρχίσεις ένα νέο παιχνίδι με έναν φίλο ή να τον συνοδέψεις στο δικό του.

Dailymotion: Με αυτό το update θα μπορείτε να εκπέμπετε live κατευθείαν στο Dailymotion στο PS4 στην ουσία Streaming μέσω Dailymotion. Θα επιτρέπει επίσης την αποθήκευση προηγούμενων εκπομπών.

Η Sony λέει πως θα αποκαλύψει κι άλλες λεπτομέρειες σχετικά με το συγκεκριμένο update του PS4 συμπεριλαμβανομένου την ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Μείνετε συντονισμένοι με το GameHorizon.gr για όλα τα νέα του Gaming, Anime, Gaming Gear αλλά και PnP.

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts