GameHorizon.gr

Uther the Lightbringer

Ο Uther the Lightbringer, ο πρώτος Paladin και δημιουργός του Order of the Silver Hand, αποτελεί ίσως το ισχυρότερο support στο Nexus. Έχοντας στη διάθεση του τη δύναμη του φωτός και το σφυρί του βρίσκεται πάντα στη πρώτη γραμμή της μάχης για να βοηθήσει τους συμμάχους του ακόμα και μετά το θάνατο του.

Θετικά

  1. Burst Healing
  2. Syrvivability
  3. Ισχυρό CC
  4. Χρήσιμος και μετά το θάνατό του

Αρνητικά

  1. Μεγάλα cooldowns
  2. Δεν έχει escapes
  3. Εξαρτώμενος από την ομάδα του

Abilities

Eternal Divotion (Trait) 
Eternal Devotion
Μετά το θάνατό του μετατρέπεται σε ένα invulnerable πνεύμα για 8 sec. Εν τω μεταξύ μπορεί να θεραπεύσει τους συμμάχους του με το Flash of Light
CD: 180 sec

Flash Of Light (Q) 
Flash_of_Light_Icon
Θεραπεύει έναν σύμμαχο για 252 (+4% ανά level)HP
CD: 1,5 sec

Holy Light (Q)
Holy_Light_Icon
90 Mana
Θεραπεύει έναν σύμμαχο για 445 (+4% ανά level)HP
CD: 12 sec

Holy Radiance (W)
Holy_Radiance_Icon
65 Mana
Θεραπεύει όλους τους συμμάχους σε μια γραμμή κατά 228 (+4% ανά level) ΗP και προκαλεί 167 (+4% ανά level) damage σε εχθρούς
CD: 12 sec

Hammer Of Justice (E)
Hammer Of Justice
50 Mana
Προκαλεί 119 (+4% ανά level) damage και stunάρει έναν εχθρό για 1 sec
CD: 10 sec

Divine Shield (R)
Divine Shield
100 Mana
Κάνει έναν ήρωα invulnerable και του δίνει 20% bonus movement speed για 3 sec
CD: 90 sec

Divine Storm (R)
Divine Storm
100 Mana
Προκαλεί 195(+4% ανά level) damage και stunάρει τους γύρω εχθρούς για 1,5 sec
CD: 80 sec

Συμβουλές
Το build που θα αναλυθεί παρακάτω είναι το πιο δημοφιλές ιδιαίτερα σε competitive επίπεδο. Όμως έχει ένα μεγάλο μειονέκτημα. Αυτό είναι ότι εκτός από τα Abilities σας έχετε να κουμαντάρετε άλλα 5 actives. Πρέπει να προσέχετε συνέχεια τι είναι δυνατό να ενεργοποιηθεί. Παράλληλα τα CDs του είναι μεγάλα, οπότε δε συνίσταται να σπαταλάτε όλο το burst σας χωρίς να είναι απόλυτη ανάγκη, διότι έτσι θα είστε άχρηστοι για 10 περίπου δευτερόλεπτα.
Το laning phase σας είναι απλό, μαζέψτε globes, κρατήστε τον laning partner σας ισχυρό. Μην ξεχνάτε ποτέ, όμως, ότι είστε ικανοί να δημιουργήσετε τις κατάλληλες συνθήκες για να γυρίσει μια άσχημη κατάσταση μόνο όταν μπορεί να ακολουθήσει η ομάδα. Μόνοι σας είστε μια μικρή ενόχληση, με έναν assassin είστε κίνδυνος θάνατος για εχθρό που βρέθηκε στο λάθος σημείο.
Στο υπόλοιπο game μπορείτε να διατηρείτε τις ισορροπίες υπέρ της ομάδας σας με σωστό συγχρονισμό. Έχετε άσους στο μανίκι σας για σχεδόν κάθε κατάσταση. Η μόνη απαίτηση από σας είναι εξάσκηση στο reactive gameplay.

Build (για πολλά δάχτυλα)

Level 1 Conjurer’s Pursuit
Conjurer's_Pursuit_Icon
Must για σχεδόν κάθε support γιατί ποτέ δε θέλουν να μείνουν χωρίς mana. Μην ξεχνάτε ότι δε πρέπει να θυσιάσετε το soaking ούτε να κρεμάτε τους συμπαίκτες σας για να πάρετε ένα globe από άλλο lane.

Level 4 Protective shield
64px-Protective_Shield_Icon
Μια ακόμα εναλλακτική για να καλύψει το κενό των CDs του. Ταυτόχρονα έχει synergy με το healing του.

Level 7 Cleanse
cleance
Reactive gameplay στο μεγαλείο του, σωτηρία ενός συμπαίκτη από το δόντια του λύκου και πάνω απ’όλα το ποιο απαιτητικό active ability σας. With Great Power Comes Great Responsibility

Level 10 Divine Shield
Divine Shield
Επιλέξτε ώριμα τον σωστό σύμμαχο που θα προστατέψετε-σώσετε με την Heroic σας. Προσοχή! Μην είστε εγωιστές γιατί σπάνια αξίζει να το castάρετε στον εαυτούλη σας.

Level 13 Shrink Ray
shrink ray
Αφού μέχρι αυτό το level βαρεθήκατε να είστε dedicated healer ώρα να αποκτήσετε τη δύναμη να αντιμετωπίζετε τον αντίπαλο damage dealer και να του κάνετε τη ζωή κόλαση.

Level 16 Benediction
Benediction_Icon
Τα λόγια για αυτό το talent είναι περιττά.  Το πιο σημαντικό acttive σας! Αυτό μπορεί να ανοίξει πόρτες για combos. Το πιο ισχυρό είναι Benediction- Hammer Of Justice- Hammer Of Justice και ο αντίπαλος θα κλάψει.

Level 20 Storm Shield
64px-Storm_Shield_Icon
Η αντίδραση είναι αναμενόμενη για αυτή την επιλογή. Πρέπει όμως να πω ότι το Redemption είναι περιστασιακό talent.  Αυτό που θα έχει τη μέγιστη αποδοτικότητα στα περισσότερα game σας είναι η ασπίδα.

Synergy

Ιδιαίτερα αγαπητός στους Melee Assassins εγώ όμως θα κάνω αναφορά στην καλύτερη περίπτωση:
Kerrigan
kerrigan
To healing του Uther είναι διπλά χρήσιμο ταυτόχρονα με το shield της και το Divine Shield της δίνει αρκετό χρόνο και mobility για να πάρει kills.

Συνοπτικά
Μην αφήσετε τους μαθητευόμενους σας να περάσουν στην Dark Side…

Facebook Comments

Christos Karaiskos
Λέγεται Χρήστος Καραΐσκος ή αλλιώς "ShadowKiller". Από μικρός με ένα gameboy στο χέρι ενώ η πρώτη γλύκα του με το pc gaming ήταν το unreal tournament. Universalist στα είδη των παιχνιδιών, ενώ έχει μεγάλη αγάπη για board games καθώς και pen and paper games. Πρόθυμος να δοκιμάσει κάθε τι καινούργιο! Rank 1 στο HotS (Hero Brawler και ΌΧΙ MOBA ).

No comments

Leave a Reply

GAMEHORIZON RECRUITMENT

GameHorizon