GameHorizon.gr

Youtubers Life REVIEW

Το Youtuber’s Life είναι ένα δημιούργημα της U-play. Κυκλοφόρησε στις 18 Μαΐου της χρονιάς 2016 σε Early Access. ‘Όμως στις 2 Φεβρουαρίου του 2017 κυκλοφόρησε επίσημα. Είναι ένας αρκετά γνωστός και φυσικά καινούργιος τίτλος.  Για τα γραφικά του παιχνιδιού ασχολήθηκαν οι Joel Servitja Ignacio Castanera Quim Garrigós αλλά και για την μουσική η Aurélie Raoût.

Youtubers Life

 

Story/Gameplay

Το παιχνίδι ξεκινά με την δημιουργία του παίκτη. Μπορείτε να φτιάξετε όπως θέλετε τον παίκτη εξωτερικά, αλλά και εσωτερικά, δίνοντας ότι όνομα επιθυμείτε. Αρχικά μπορείτε να διαλέξετε με τι αντικείμενο θα ασχοληθείτε. Η μία επιλογή είναι Vloger και η άλλη Gamer. Η ιστορία ξεκινάει με την πρώτη σας κατοικία, το σπίτι της μητέρας σας. Αξίζει να σημειωθεί, ότι πηγαίνετε σχολείο και δεν μπορείτε να επικεντρώνεστε μόνο στο Youtube. Εάν κοιτάτε να κάνετε μόνο βίντεο το κανάλι σας θα ανέβει γρήγορα όμως μπορεί η μητέρα σας να σας πάρει τον υπολογιστή μέχρι θα αρχίσετε να διαβάζετε. Γενικά το παιχνίδι περιέχει πολλά στοιχεία της καθημερινής μας ζωής.  Το κανάλι ξεκινάει από χαμηλά, αλλά μπορεί να φτάσει αρκετά ψηλά, όμως μπορεί να αντιμετωπίσετε δυσκολίες.

 

Δεν θα έλεγα ότι είναι δύσκολο ως παιχνίδι, απλά πρέπει να παίζετε “έξυπνα”. Με τα χρήματα που μαζεύετε, είτε από εταιρίες είτε από φίλους που ζητάνε να τους κάνετε δουλειά, μπορείτε να αναβαθμίσετε τον υπολογιστή σας, αλλά και να διακοσμήσετε το σπίτι σας με ωραία έπιπλα. Η προσθήκη μιας κονσόλας θα διευκόλυνε αρκετά την απόκτηση συνδρομητών στο κανάλι σας. Μέσα από τον τίτλο φτιάχνετε σχέσεις με ανθρώπους. Μπορείτε να αποκτήσετε σύντροφο αλλά και φίλους (πρέπει να προσέχετε τι λέτε σε μια κυρία). Για να ανεβείτε ως κανάλι δεν θα πρέπει μόνο να κάνετε ποιοτικά βίντεο αλλά και να πηγαίνετε σε party, club αλλά και σε χώρος με ηλεκτρονικά. Υπάρχουν πολλοί χώροι να επισκεφτείτε μέσα στο παιχνίδι, όπως κάποιο club και όλα τα σπίτια που θα αλλάξετε ώστε να γίνεται κορυφαίος Youtuber.

Youtubers Life

 

Γραφικά/Ήχος

Τα γραφικά είναι αρκετά καλά. Τα εξωτερικά χαρακτηριστικά των ανθρώπων είναι πολύ εντυπωσιακά Η ακρίβεια στις κινήσεις κατά την διάρκεια των βίντεο είναι ωραία. Οι χορευτικές κινήσεις στα club είναι εξίσου καλές. Πολλές λεπτομέρειες στα πάντα: Στα ρούχα, στους διάφορος χώρους εκτός σπιτιού αλλά και στα πράγματα εντός σπιτιού όπως οι κονσόλες. Ο ήχος σε γενικές γραμμές είναι καλός απλά έχει κάποια προβλήματα στις συνομιλίες μεταξύ του παίκτη μας και των Npc. Αρχικά όταν συνομιλείτε με κάποιο άλλο NPC ακούγεται ένα “Μπλά Μπλά Μπλά” και διάφορα άλλα κουραστικά επιφωνήματα. Μπορεί στην αρχή να το βρείτε διασκεδαστικό αλλά στην πορεία θα το βρείτε κουραστικό. Αντίθετα τα ηχητικά εφέ όπως όταν ανεβαίνετε Level είναι ωραία.

Youtubers Life

 

Δείτε το trailer του Youtubers Life

 

 

Final Verdict

Ο τίτλος Youtubers Life είναι αρκετά ωραίος σε γενικές γραμμές, όμως η τιμή του ανέρχεται στα 25 ευρώ €. Πιστεύω ότι είναι αρκετά. Θα έλεγα να περιμένετε Steam Sales και να το πάρετε στην μισή τιμή. Έπαιξα συνολικά πέντε (5) ώρες το παιχνίδι, με κέρδισε η αρχή όμως δεν μπορείς να παίζεις παραπάνω. Δεν υπάρχει μεγάλη εξέλιξη.

 

6

Ιστορία

6.0/10

Ατμόσφαιρα

8.0/10

Γραφικά

9.0/10

Mουσική

7.0/10

Gameplay

0.0/10

Θετικά

  • Εύκολος χειρισμός
  • Ενδιαφέρον γραφικά.
  • Ωραία μουσική.

Αρνητικά

  • Κουραστικοί διάλογοι.
  • Μικρή ιστορία.

Facebook Comments

Πληροφορίες παιχνιδιού
Genre Indie, Simulation, Strategy
Platforms
Αρ. παικτών Single Player
Εταιρία Ανάπτυξης U-Play Online
Εκδότης U-Play Online
Διάθεση U-Play Online
Ημ. Διάθεσης 18 Μαΐου 2016

Απαιτήσεις παιχνιδιού
Λειτ. Σύστημα 64bit Versions of Windows 7, Windows 8, Windows 10
Επεξεργαστής Intel Core i3 530 ή AMD FX 4100
Μνήμη 8 GB RAM
Κάρτα Γραφικών Nvidia GTX 460 ή AMD HD 5870
Χωρητικότητα 30 GB διαθέσιμος χώρος

Θεοφάνης Γαβριηλίδης
Ο Θεοφάνης Γαβριηλίδης γνωστός ως Gab, είχε την πρώτη του επαφή με το Gaming σε ηλικία 6 ετών με Nintendo DS. Είναι fan των MOBA παιχνιδιών με ιδιαίτερη αγάπη στο League Of Legends. Ο αγαπημένος του ρόλος είναι support. Συμμετέχει στην ομάδα του GameHorizon.gr από τον Απρίλιο του 2016.