GameHorizon.gr

5 Αγαπημένες Οργανώσεις/Ομάδες από Anime

Σε πάρα πολλά anime ο πρωταγωνιστής θα κληθεί να έρθει αντιμέτωπος με μία ολόκληρη μυστική οργάνωση ή ομάδα κακοποιών. Ένα είναι το σίγουρο, αυτές οι ομάδες ήρθαν για να φέρουν τον πανικό και να γεμίσουν δέος και τρόμο τις καρδιές μας. Παρόλα αυτά εμείς τις λατρεύουμε.  Σήμερα θα δούμε μία μικρή μίξη όλων αυτών, απολαύστε!

1)Team Rocket – Pokemon

ομάδες

Τα φέρανε όλα πρώτοι. Η πρώτη “κακή” οργάνωση για πολλούς, καθώς το Pokemon υπήρξε το πρώτο anime των παιδικών μας χρόνων. Όλοι θα θυμόμαστε το τραγουδάκι τους, το οποίο αναλύει και τους στόχους της ομάδας τους. Αν και οι Τζέσι (Jessie), Τζέιμς (James) και Μιάουθ (Meowth) και οι σύντροφοι τους, σε κάθε νέα περιπέτεια, ήταν κάθε άλλο από τρομακτικοί, η Team Rocket παρέμενε τρομακτική, με φιγούρες σαν αυτή του αρχηγού τους, Giovanni, να μας καθηλώνουν.

2)Phantom Troupe – Hunter x Hunter

ομάδες

Μόλις είδαμε αυτή την ομάδα, όλοι έμοιαζαν με τέρατα στα μάτια μας. Κάτι που, βέβαια, δεν απέχει και πάρα πολύ από την αλήθεια. Πρόκειται για μία ομάδα κλεφτών, που έχει αποκτήσει πολύ κακή φήμη για όλα τα εγκλήματα που έχει διαπράξει και πάρα πολλούς εχθρούς, με κυριότερους τον Kurapika, του οποίου εξολόθρευσαν ολόκληρη τη φυλή. Τους βλέπουμε κυρίως στο Yorknew Arc, ενώ παράλληλα έχουν την τάση να μπλέκουν στα πόδια των πρωταγωνιστών μας κάθε λίγο και λιγάκι. Αν και κακοί μέχρι αηδίας, δείχνουν πως σέβονται ο ένας τον άλλο και διατηρούν έναν κανόνα ηθικής, μεταξύ τους, και για αυτό τους αγαπήσαμε.

3)Akatsuki – Naruto (Shippuden)

ομάδες

Άλλη μία από τις πιο αγαπημένες ομάδες για πολλούς. Η υπερβολικά στυλάτη Akatsuki πρόκειται για μία εγκληματική οργάνωση, που απαρτίζεται από στυγνούς εγκληματίες. Στόχος της: Να κατακτήσει τα εννιά Tailed Beasts (Bijuu), να τα ενώσει σε ένα, το Ten-Tails και να δημιουργήσει τον κόσμο ξανά από την αρχή. Μαθαίνουμε πως τελικά όλη η ομάδα υποκινείται από άτομο εκτός αυτής, αλλά παρόλα αυτά παραμένει μία αξιοπρεπέστατη ομάδα κακών στον κόσμο των anime.

4)Espada – Bleach

ομάδες

Πρόκειται για μία ομάδα από Hollows (λίιιιιγο πιο δυνατά), ορκισμένα να βοηθήσουν τον Aizen να κατακτήσει-δημιουργήσει το King’s Key, με σκοπό να του δοθεί απίστευτη δύναμη απευθείας από τον Soul King. Οι Espada κατατάσσονται στη σειρά, ανάλογα με τη δύναμή τους, με το νούμερο 1 να είναι το πιο ισχυρό και το νούμερο 10 το λιγότερο δυνατό. Η αλήθεια είναι, όμως, πως τα Espada δεν είναι μόνο 10, αλλά έχουν και πιστά Arrancar να τους βοηθάνε, προσφέροντας έτσι στον Aizen έναν ολόκληρο στρατό. Κάθε ένα μπορεί να ελευθερώσει τη αληθινή μορφή του όπλου τους, που τους επιτρέπει να αλλάζουν την εξωτερική τους μορφή και τους δίνει απίστευτη δύναμη.

5)Red Ribbon Army – Dragon Ball

ομάδες

Η Red Ribbon Army αποτελεί την πιο κλασσική μορφή εγκληματικής οργάνωσης. Αποσκοπεί στην κατάκτηση των Dragon Balls, με οποιοδήποτε τρόπο, και με στόχο την παγκόσμια κυριαρχία. Απαρτίζεται από αστείους τύπους (μην ξεχνάμε πως το Dragon Ball ήταν κυρίως ένα gag anime) που πρόσφεραν πάρα πολύ γέλιο στο θεατή. Τη Red Ribbon Army θα τη δούμε και στα Dragon Ball Z και Dragon Ball GT σε μία πιο σοβαρή μορφή της, καθώς έρχονται να προστεθούν τα Android 16-20, καθώς και ο παντοδύναμος Cell.

Facebook Comments

Δημήτρης Νάκος
Ονομάζεται Νάκος Δημήτρης (ChocoTroll) και είναι λάτρης του LoL και των anime. Έπαιζε Pc Games από πολύ μικρός με πρώτη του αγάπη τα Worms και Age of Empires, με αγαπημένα είδη πλέον τα roguelike και stealth. Μεγαλώνοντας γνώρισε τα anime μέσα από ένα map του Warcraft, το Fight of Characters. Έχει δει πάρα πολλά horror και Superpower anime, ενώ τα αγαπημένα του είναι τα Comedy.

No comments

Leave a Reply

GAMEHORIZON RECRUITMENT

GameHorizon