GameHorizon.gr

Deadpool 2 News: Δείτε το Νέο »Teaser Trailer» της Ταινίας

Το Deadpool 2 βρίσκεται στη φάση pre-production με confirmed πρωταγωνιστές τον Ryan Raynolds ως Deadpool, τον Colossus και την Negasonic Teenage Warhead. Πριν μπούμε και στο κεφάλαιο Villain ας δούμε πρώτα το teaser trailer που μας έδωσε ο Ryan Raynolds από το κανάλι του στο youtube.

Όπως βλέπουμε θα δούμε φέτος άλλο  ένα  χιουμοριστικό και κωμικό Deadpool όπως και στην πρώτη ταινία.Ήδη βλέπουμε  από το teaser την χιουμοριστική σκηνή του Deadpool που αντιγράφει τον Superman αλλά και τα συνεχή πλάνα με view την αφίσα της ταινίας Logan(Wolverine) σε ένα παρακμιακό στενό που μοιάζει με χωματερή, και την ατάκα του Deadpool στον Stan Lee(Producer και Writer πολλών Marvel ταινιών): Zip it Stan Lee!

 

To Cast του Deadpool 2

Αρχικά το Studio είχε σαν πρώτη επιλογή τον Liam Neeson να ενσαρκώσει το ρόλο του Cable,τον villain της ταινίας Deadpool. Ωστόσο είχαν και μια δεύτερη επιλογή τον Mel Gibson. Μην έχοντας εκδηλώσει το ενδιαφέρον του ο Mel Gibson λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων, οι φανς φρόντισαν να εκδηλώσουν τη προτίμηση τους για τον Liam Neeson και έφτιαξαν αυτή την cool φωτογραφία.

Στη συνέχεια όμως ο σκηνοθέτης της ταινίας Tim Miller είχε άλλες βλέψεις. Ήθελε έναν δικό του άνθρωπο να παίξει τον Cable, πράγμα με το οποίο διαφώνησε ο Ryan Raynolds και σαν αποτέλεσμα ο Tim Miller αποχώρησε σαν director από την νέα ταινία.Τότε το studio και οι φανς είχαν κάποιες ακόμα προτιμήσεις. Μια από αυτές είναι ο Dolph Lundgren να παίξει το ρόλο του Cable, και δεν άργησε να έρθει στα χέρια μας μια ακόμα fan made pic.

Τα rumors όμως δεν σταματάνε εδώ. Ένα μεγάλο όνομα που κλήθηκε να παίξει τον Cable είναι ο ταλαντούχος Russel Crowe ο οποίος απάντησε σε αυτή τη πρόταση, δείχνοντας το ενδιαφέρον του , στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter λέγοντας πώς σημαντικό ρόλο θα παίξει και η άποψη του Ryan Raynolds για το αν μπορεί να ενσαρκώσει αυτό το ρόλο. (Respect) Έπειτα ζήτησε και τη γνώμη του Robert Liefeld , δημιουργό του deadpool στα comic , για αυτό το θέμα.

Deadpool and Cable

Με τέτοια μεγάλα ονόματα στο τραπέζι,  οι παραγωγοί δήλωσαν πως θα στοχεύσουν ψηλά με ένα σχετικά μικρό budget και λίγα εφέ. Ας μην ξεχνάμε πως στη πρώτη ταινία με ένα budget 58m $  η ταινία απέσπασε γύρω στα 785 εκατομμύρια.Κάτι τέτοιο κάνει τον Crowe να έρχεται όλο και πιο κοντά στο ρόλο. Ας δούμε λοιπόν και τις δημόσιες αυτές συζητήσεις.

 

 

 

 

 

 

Δεν έχουμε ακριβή ημερομηνία αλλά είναι σίγουρο πως η  ταινία θα προβληθεί το 2018.Ως τότε θα έχουμε βέβαια περισσότερα info preview και trailers.

Μείνετε συντονισμένοι με το GameHorizon.gr για όλα τα νέα του Gaming, Anime, Gaming Gear αλλά και PnP. Μπορείτε να αφήσετε σχόλιο και να κάνετε Like για να υποστηρίξετε την ομάδα μας.

Gaming | eSports | Previews| Reviews | Anime | Events | Technology .

Πασχάλης Κοπαράνης
Ονομάζεται Πασχάλης Κοπαράνης ή αλλιώς ''Copa''. Μεγάλη του αγάπη οι ταινίες , με ιδιαίτερη προτίμηση ταινίες των 80's & 90's.Οι ταινίες μπήκαν στη ζωή του στην ηλικία των 12 όταν είδε για πρώτη φορά την αγαπημένη του ταινία Rocky. Από τότε έχει μελετήσει αλλά και παρακολουθήσει ταινίες , τουλάχιστον 15 διαφορετικών κατηγοριών. Δεν έχει αγαπημένη κατηγορία ταινιών καθώς πιστεύει πως η κάθε ταινία προσφέρει κάτι διαφορετικό στον κάθε θεατή αλλά και γιατί η κάθε ταινία μέτρια ή καλή κρύβει κάτι το ωραίο για τον καθένα. Είναι συλλέκτης ταινιών καθότι έχει στην κατοχή του περισσότερες από 500 ταινίες αλλά και διαφόρων συλλεκτικών κομματιών γύρω από αυτές.Έχει ασχοληθεί με μια δικιά του ερασιτεχνική σελίδα από όπου και προωθούσε νέες ταινίες αλλά ασχολείται και με την βιογραφία των ηθοποιών αυτών που παρακολουθεί στις ταινίες.Από το 2010 άρχισε να βλέπει και ξένες σειρές έχοντας δει έως και σήμερα γύρω στις 30. Είναι πάντα ενημερωμένος και ελπίζει πως μια μέρα η νοοτροπία των παραγωγών, των μέσων και των ταινιόφιλων θα αλλάξει προς το καλύτερο.

No comments

Αφήστε μια απάντηση

GAMEHORIZON RECRUITMENT

GameHorizon