GameHorizon.gr

Γνωρίστε την Εθνική Ελλάδος στο Overwatch

Μετά από ψηφοφορία που διεξήγαγε η Blizzard για το Overwatch, δημιουργήθηκαν ομάδες σε όλον τον κόσμο, μία από αυτές είναι και η Εθνική Ελλάδος.

Η Ελλάδα δεν θα μπορούσε να λείψει από την δημιουργία της δική της Εθνικής στο Overwatch.

Σήμερα θα μάθουμε για την ομάδα και τα μέλη της που θα μας αντιπροσωπεύσει στα  ESL Overwatch Groups, μέσα από την παρακάτω συνέντευξη.

Το Overwatch στην Ελλάδα, πως είναι? Υπάρχει κόσμος που παίζει σε υψηλά Ranks ή βρισκόμαστε ακόμα στην εκκολαπτήριο φάση?

Το Overwatch στην Ελλάδα ακόμα γίνεται γνωστό σαν game. Κάτι ευχάριστο που έχω παρατηρήσει τελευταία είναι ότι δημιουργούνται καινούργιες ομάδες οπότε το community ακόμα μεγαλώνει. Όσον αφορά τα ranks υπάρχουν high-rated παίκτες αλλά ακόμα πιστεύω πως θέλουμε χρόνο σαν χώρα να αναλύσουμε το παιχνίδι και να γίνουμε καλύτεροι.

Από ποια μέλη αποτελείτε η ομάδα?

Τα μέλη της εθνικής είναι iLka ως Captain , GRAMARIOBIO , darkzar , Decaydness , Sleepy , rkmru .

Σε ποιους οργανισμούς παίζουν τα μέλη της Εθνικής?

Ο Decaydness είναι ο μοναδικός που δεν βρίσκεται σε κάποιο οργανισμό. Ο rkmru προσφάτως εντάχθηκε στους We Love Gaming (WLG) . Οι υπόλοιποι είμαστε συμπαίκτες ως Instinct Esports (Ins).

Υπάρχουν χορηγοί ή κατά μια έννοια άτομα/εταιρίες που θα βοηθήσουν την ομάδα?

Δυστυχώς δεν έχει βρεθεί κανείς να συνεργαστεί μαζί μας ή να μας βοηθήσει με κάποιο τρόπο. Θέλω όμως να πω ένα ευχαριστώ στους owners των Instinct που κάνουν ότι μπορούν για να πάνε όλα σωστά.

Οι παίκτες πριν ξεκινήσουν να παίζουν το Shooter της Blizzard, συμμετείχαν και σε άλλα Competitive παιχνίδια?

Οι περισσότεροι μας LOLάραμε,άλλοι σε ομάδες, άλλοι για διασκέδαση καθαρά. Υπήρχαν και παίκτες cs go αλλά καθαρά μη επαγγελματικά.

Τι έχουνε καταφέρει στην καριέρα τους ως τώρα στην Competitive σκηνή?

H competitive σκηνή του Overwatch μόλις δημιουργήθηκε και ανθίζει,δεν υπάρχουν ακόμα διακρίσεις οπότε ελπίζουμε σε αυτό.

Πως νιώθουν οι παίκτες που θα εκπροσωπήσουν μια χώρα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα?

Πιστεύω πως όλοι αισθανόμαστε τυχεροί που επιλεχτήκαμε σε κάτι τόσο σημαντικό και αναγνωρίσιμο από το community του Overwatch και πολύ hyped!

Τι στόχους έχετε βάλει και αν η ομάδα έχει την δυνατότητα και το υπόβαθρο να ανέβει ψηλά στην κατάταξη?

Σαν ομάδα στόχος μας είναι ένας καλός αγώνας. Ξέρουμε πως σε καμία περίπτωση δεν θα υπάρξει εύκολος αγώνας. Από εκεί και πέρα ελπίζουμε στο καλύτερο και ευχόμαστε να καταφέρουμε έστω να πάρουμε το qualify για το Main Event.

Πιστεύετε πως αυτή η διοργάνωση θα δώσει μεγαλύτερο κίνητρο στους νέους να ασχοληθούν με τα e-sports?

Σίγουρα καθώς, εκτός από την προβολή του παιχνιδιού, η διοργάνωση έχει να κάνει με τους κορυφαίους παίκτες παγκοσμίως και σίγουρα με τον μεγαλύτερο ανταγωνισμό.

Facebook Comments

Ονομάζεται Στέλιος Παρλίτσης, γνωστός και ως “BlackPhantom”. Από μικρός (τριών χρόνων) έπεσε στα χέρια του το Playstation 1 με πρώτο τίτλο που έπαιξε και τερμάτισε, να είναι το Metal Gear Solid και από τότε απέκτησε ότι κονσόλα και hand-held συσκευή έχει κυκλοφορήσει η Sony στην αγορά. Το 2014 αγόρασε το πρώτο του gaming PC, “καίγοντας” πολλές ώρες σε πολλά παιχνίδια και έχοντας ως Νο.1 το Guild Wars 2. Αγαπάει τα FPS, Strategy, Action, Adventure και Pen ‘n’ Papers. Αγαπάει να τερματίζει ξανά και ξανά τους αγαπημένους του τίτλους στο PS4 (Uncharted Series) και να φτιάχνει 3D γραφικά.

No comments

Leave a Reply

GAMEHORIZON RECRUITMENT

GameHorizon