Δείτε τους τρεις αρχηγούς στο Pokemon GO

Smiley face

Στη φετινή Comic-Con, η εταιρία παραγωγής του Pokemon GO, του πιο δημοφιλούς παιχνιδιού στον πλανήτη μέχρι στιγμής, Niantic,, παρουσίασε για πρώτη φορά τις πραγματικές μορφές των αρχηγών των τριών ομάδων, στις οποίες εντάσσεται κάποιος μόλις φτάσει level 5 και επισκεφθεί για πρώτη φορά ένα Gym. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του Pokemon GO, ο γενικός διευθυντής της Niantic, John Hanke, έδειξε για πρώτη φορά δημοσίως την εικόνα με τους τρεις αρχηγούς, η οποία αναρτήθηκε και στο επίσημο account της εφαρμογής του Pokemon GO στο Twitter:

Όπως προαναφέρθηκε, την Team Valor ηγείται η Candela, την Team Mystic ηγείται η Blanche και την Team Instict ηγείται ο Spark. Οι αρχηγοί ήρθαν, για να αντικαταστήσουν τις γκρίζες φιγούρες που εμφανίζονται στο παιχνίδι κατά την παρουσίαση των ομάδων στον χρήστη.

Η παρουσίαση του αρχηγού της Team Instinct στη φετινή Comic-Con.

Η παρουσίαση του αρχηγού της Team Instinct στη φετινή Comic-Con.

Η παρουσίαση του αρχηγού της Team Valor στη φετινή Comic-Con.

Η παρουσίαση του αρχηγού της Team Valor στη φετινή Comic-Con.

 

Η παρουσίαση του αρχηγού της Team Mystic στη φετινή Comic-Con.

Η παρουσίαση του αρχηγού της Team Mystic στη φετινή Comic-Con.

Τι άλλο ειπώθηκε ?

Ο Hanke, επίσης, έριξε στο τραπέζι των συζητήσεων μερικά επιπρόσθετα χαρακτηριστικά, τα οποία η Niantic σκέφτεται σοβαρά να προσθέσει στο Pokemon GO. Ένα από αυτά ήταν η τοποθέτηση των Pokemon Centers, όπου θα μπορεί κανείς να αποθηκεύει και να γιατρεύει τα Pokemon του. Μέχρι στιγμής, ωστόσο, είναι άγνωστο με ποιον τρόπο θα ενσωματωθούν στο παιχνίδι.

Επιπρόσθετα, στο θέμα της ανταλλαγής ή αλλιώς “trading“, ο Hanke τόνισε ότι η Niantic πρέπει να σταθεροποιήσει τους servers του Pokemon GO προτού παρουσιάσει επίσημα τη νέα δυνατότητα ανταλλαγής Pokemon μεταξύ παικτών.

Από τη στιγμή που βγήκε στην κυκλοφορία, το Pokemon GO έχει κατακτήσει κυριολεκτικά τις ζωές πολλών ανθρώπων, μικρών και μεγάλων. Οι μετοχές της Nintendo αυξήθηκαν κατακόρυφα (παρόλο που η ίδια η εταιρία δεν είναι η εταιρία παραγωγής και κατέχει μόνο το ένα τρίτο του The Pokemon Company). Με λίγα λόγια, το Pokemon GO συνεχίζει να κυριαρχεί στο App Store. Πολλοί αναλυτές ανέφεραν πως η  δημοτικότητα του Pokemon GO θα εξασθενίσει. Παρόλ’ αυτά, το παιχνίδι συνεχίζει ακάθεκτο στα downloads. Το mobile game κυκλοφόρησε στις 20 Ιουλίου στην Ιαπωνία, την μητρική χώρα του The Pokemon Company, και έχει την υποστήριξη των McDonald’s.  

Πηγή

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts