GameHorizon.gr

Nintendo Switch, η μάλλον η αυτοκρατορία αντεπιτίθεται!

To Nintendo NX ή μάλλον, με την τελική του ονομασία, Nintendo Switch μόλις ανακοινώθηκε!

Με τις Sony και Microsoft να έχουν ανακοινώσει και οι δυο τα μελλοντικά τους σχέδια, με το PS4 Pro να κυκλοφορεί στις 10 Νοεμβρίου και το Project Scorpio να είναι ήδη στα «σκαριά», η Nintendo δε μπορούσε να μείνει με τα χέρια σταυρωμένα!

Nintendo

Έτσι λοιπόν, σήμερα ανακοινώθηκε το Nintendo Switch το οποίο, όπως ανέφεραν τελικά πηγές,είναι ένα Hybrid System καθώς είναι home console και handheld μαζί!

NIntendo Nintendo

Όσον αφορά την ίδια την κονσόλα είναι ένα tablet περίπου 7 ιντσών με άγνωστη ανάλυση οθόνης ακόμα το οποίο και προσαρμόζεται επάνω σένα dock station ενώ μπορεί και να χρησιμοποιηθεί και σαν «WiiU» χειριστήριο πολύ πιο λεπτό και ελκυστικό σε σχέση με τον προκάτοχο του!

Nintendo

Κάτι το οποίο ξέρει πολύ καλά να κάνει η Nintendo είναι να ενθουσιάζει το κοινό με καινοτόμες ιδέες και αυτή τη φορά το πετυχαίνει εξίσου τέλεια με το χειριστήριο που φέρνει την ονομασία Joy-Con Grip που μοιάζει να είναι ένα συνηθισμένο  WiiU Pro Pad….

Nintendo

Αυτή τη φορά σας γελάσανε!

Έχουν την ονομασία Joy Con και,κατά βάση,βρίσκονται στο κεντρικό χειριστήριο του Switch. Αυτό που κάνει την διαφορά είναι πως είναι αποσπόμενα και μπορούν να συνδεθούν στις άκρες τoυ Switch και έτσι να γίνει φορητό!

Nintendo

Επίσης, στο video παρουσιάζεται πως το tablet θα έχει βάση ενώ τα αποσπόμενα χειριστήρια θα έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιηθούν και ασύρματα με το εκάστοτε χειριστήριο σε κάθε χέρι!

Μια ακόμη δυνατότητα την οποία και θα έχουν είναι πως χρησιμοποιώντας το Switch ως tablet,σε συνδυασμό με τη βάση που βρίσκεται στο πίσω μέρος,τα Joy-Con θα μπορούν γίνουν 2 ξεχωριστοί μοχλοί! Αυτό σημαίνει πως και τα 2 αποσπόμενα Joy-Con γίνονται 2 controllers και πως δίνοντας το ένα σ’έναν φίλο θα μπορείτε να παίζετε μαζί!

Nintendo

Αυτό φαίνεται κυρίως στο video με 2 άτομα τα οποία παίζουν Mario Kart έχοντας ο καθένας ένα από τα Joy-Con.

Nintendo

Κάτι άλλο που εκπλήσσει είναι πως δεν θα δέχεται πλέον την κλασσική μορφή οπτικών δίσκων αλλά cartridges παρόμοια με αυτά του 3DS! Μια πηγή είχε αναφέρει πως θα έχουν μέγεθος παραπάνω από 64 Gb χωρίς αυτή να έχει επιβεβαιωθεί ακόμη!

Nintendo

Ωστόσο, φαντάζει δυνατό καθώς στο Video Preview βλέπουμε τίτλους όπως το Skyrim: Special Edition το οποίο θα είναι αρκετά μεγάλο,αν αναλογιστεί κανείς τα δεδομένα που χρειάζονται για έναν τέτοιο τίτλο,ενώ αξιοσημείωτο είναι πως η διαφορά στην ταχύτητα ανάγνωσης ενός κοινού blu-ray και ενός cartridge είναι τεράστια με το cartridge να κερδίζει κατά κράτος! (editor’s note: Δεν είδαμε πουθενά να είναι special edition αυτό. Also δε θα μου φαίνονταν καθόλου περίεργο αν το τελικό προϊόν lagέρνει του κερατά).

Nintendo

Η Nintendo παρουσίασε επίσης και το νέο Switch Pro Controller το οποίο θα μπορεί να χρησιμοποιεί το Switch σαν οθόνη και είναι το αντίστοιχο «WiiU Pro Controller».

Από τεχνικής άποψης,το Switch φοράει, μάλλον,έναν νέο Nvidia Tegra επεξεργαστή και μία Nvidia Geforce από την σειρά 1000!

Στο preview video διάρκειας σχεδόν 4 λεπτών φαίνονται τίτλοι όπως το νέο Zelda Breathe of the wild, το Skyrim special edition , το NBA 2K17 αλλά και ένα καινούργιο Mario στα πρότυπα του Mario 64 και Mario Galaxy. Επιστρέφουν τίτλοι όπως τα Mario Kart και Splatoon χωρίς να γνωρίζουμε ακόμη εάν πρόκειται για νέους τίτλους ή μεταφορά των ήδη υπάρχων.

Nintendo

Nintendo

Μέχρι στιγμής είναι γνωστό ότι θα υπάρχει third party support από πολλές εταιρίες όπως Bethesda, Square Enix, Konami, Activision, Atlus, Capcom, EA, Platinum Games, Take Two, Ubisoft και Sega!

Τo online gaming επιστρέφει,όπως φαίνεται να επιστρέφει και το Nintendo Championship,καθώς στο video διακρίνονται δύο ομάδες παικτών να προετοιμάζονται για μάχη παίζοντας Splatoon σε αρένες που θυμίζουν τα γνωστά σε όλους esports!

To Nintendo Switch αναμένεται να κυκλοφορήσει το Μάρτιο του 2017 χωρίς να γνωρίζουμε ακόμα τιμή αλλά και ποια games θα αποτελούν launch τίτλους.

Περισσότερα με ανακοίνωση της ίδιας της Nintendo θα γίνουν γνωστά σε μετέπειτα παρουσίαση.

Η Nintendo φαίνεται να επιστρέφει δυναμικά αυτή τη φορά και ήδη ο κόσμος αγκαλιάζει την προσπάθεια μιας αυτοκρατορίας που μπορεί να έχασε την μάχη αλλά όχι τον πόλεμο.

 

Μπορείτε παρακάτω να δείτε το Preview Video του Nintendo Switch

 

[Πηγή]

Μείνετε συντονισμένοι με το GameHorizon.gr για όλα τα νέα του Gaming, Anime, Gaming Gear αλλά και PnP. Μπορείτε να αφήσετε σχόλιο και να κάνετε Like για να υποστηρίξετε την ομάδα μας.

Gaming | eSports | Previews| Reviews | Anime | Events | Technology .

Ονομάζεται Κώστας Κοτόπουλος ή αλλιώς ‘’Snake’’. Η πρώτη του επαφή με το gaming ήρθε στη τρυφερή ηλικία των 8 με τα Super Mario Land 2 The Six Golden Coins και Super Mario Bros για το Nes. Κατευθείαν ένας έρωτας γεννήθηκε που θα τον ακολουθεί ακόμα 20 χρόνια μετά! Η πρώτη κονσόλα που απέκτησε ήταν το N64 με Super Mario 64 ενώ τα games που τον σημάδεψαν για μια ζωή ήταν το Zelda Ocarina of Time και Metal Gear Solid! Από την αγάπη του για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές έγινε τεχνικός υπολογιστών! Έχει απίστευτο κόλλημα με την Nintendo και την Sega για λόγους που παραμένουν άγνωστοι ενώ το Metal Gear Solid είναι ο έρωτας της ζωής του! Αγαπημένα Games του είναι τα Zelda, Metal Gear Solid, Max Payne και Dark Souls ενώ αγαπημένα Genre είναι τα RPG, Action Adventure και FPS!

No comments

Αφήστε μια απάντηση

GAMEHORIZON RECRUITMENT

GameHorizon