Το GameAthlon πλησιάζει, εσύ θα λείπεις από το booth της IGDA Greece;

Smiley face

Το GameAthlon πλησιάζει και η SAE Technology Group Athens, με την υποστήριξη της IndiePump, αποφάσισε να σας προετοιμάσει με τον καλύτερο τρόπο, διοργανώνοντας δύο ξεχωριστές εκδηλώσεις στις εγκαταστάσεις της. Κεντρικό θέμα τους; Φυσικά, δεν θα μπορούσε να είναι άλλο εκτός από το game development!

Αναλυτικότερα, την Τρίτη 18 Ιουνίου την πρεμιέρα έκανε η πολύπλευρη συζήτηση γύρω από την βιομηχανία του gaming, μεταξύ καταξιωμένων επαγγελματιών του κλάδου, ενώ την επόμενη μέρα, την σκυτάλη πήραν οι Peer Lemmers και Γιώργος Θάνος, σε δύο μοναδικές ομιλίες με θέμα το Game Art και Animation.

Μπαίνουμε στην τελική ευθεία για το GameAthlon! Η μεγαλύτερη έκθεση Gaming και τεχνολογίας στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do) από 28 έως 30 Ιουνίου. Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, το IGDA Greece θα δώσει το δυναμικό παρών!

Στο booth μας θα παρουσιαστούν ελληνικές παραγωγές βιντεοπαιχνιδιών που ήρθαν στο προσκήνιο και ο καθένας και η καθεμία θα έχει την δυνατότητα να συνομιλήσει με τους δημιουργούς, καθώς και να παίξει δωρεάν τον κάθε τίτλο.

Πιο συγκεκριμένα, στο booth θα βρίσκονται:

 

Σας περιμένουμε και φέτος, για ένα τριήμερο γεμάτο gaming! 

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts