1.500.000 δολάρια prize pool θα έχει το WESG (CS:GO)

Smiley face

WESG

Ανακοινώθηκαν πριν λίγες ημέρες οι επίσημες ημερομηνίες του WESG Finals (World Electronic sports Games). Το μέρος όπου θα γίνει η διεξαγωγή του τουρνουά είναι το ολυμπιακό κέντρο Changzhou της Κίνας. Η διάρκεια του θα είναι τρεις ολόκληρες μέρες από τις 12 έως και τις 15 Ιανουαρίου το 2017 .

24 ομάδες από όλο τον κόσμο θα δώσουν μάχη στο τουρνουά που διοργανώνει η WESG για το συνολικό βραβείο που έχει ύψος στα 1.500.000 (δολάρια) σημαίνει οτι θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα σε έπαθλο τουρνουά που γίνονται ετησίως. Οι Ομάδες που θα συμμετάσχουν στο τουρνουά θα από όλες τις περιοχές του κόσμου. Στην φάση ομίλων οι ομάδες θα ανταγωνιστούν μεταξύ τους σε best of 2 αγώνες μιας και αυτήν είναι η μορφή του συγκεκριμένου τουρνουά. Αυτές οι 24 ομάδες θα χωριστούν σε 4 γκρουπ των 6 ομάδων . Αυτοί που θα καταφέρουν να κατακτήσουν την πρώτη θέση σε κάθε γκρουπ θα εξασφαλίσουν μια θέση απευθείας στα προκριματικά. Από την άλλη όσοι βρίσκονται στην δεύτερη και τρίτη θέση θα παλέψουν μεταξύ τους σε μορφή playoff. Όταν το τουρνουά φτάσει στα προκριματικά οι αγώνες θα μετατραπούν σε best of 3 μορφή μέχρι και τον τελικό.

Το τουρνουά θα περιέχει πολλά γνωστά πρόσωπα της CS:GO σκηνής λόγο του ενδιαφέροντος που θα έχει η συγκεκριμένη εκδήλωση. Οι ομάδες που θα αγωνιστούν θα είναι περιορισμένες σε παίκτες ίδιας εθνικότητας διότι θα βασίζεται στην χώρα που αντιπροσωπεύει η κάθε χώρα.

Παρακάτω βλέπετε ολόκληρη την λίστα με τις 24 ομάδες που θα συμμετέχουν στο τουρνουά:

Poland.gif Virtus.pro France.gif EnVyUs  Ex-Dignitas Russia.gif .Russia
Poland.gif Kinguin Sweden.gif GODSENT Ukraine.gif Ukraine Finland.gif iGame.com
China.gif TyLoo China.gif VG.CyberZen Kazakhstan.gif K23 China.gif FIVE
Malaysia.gif JYP Thailand.gif Signature  ENZO United%20States.gif Selfless
Canada.gif subtLe Mexico.gif QuetzaL Brazil.gif Team One Chile.gif Force of Nature
Colombia.gif Colombia Turkey.gif Space Soldiers southafrica.gif Bravado Turkey.gif DarkPassage

Έτσι θα μοιραστεί το συνολικό ποσό των 1.500.000 δολαρίων που θα διεκδικήσουν 8 ομάδες:

1η θέση: 800,000 $
2η θέση: 400,000 $
3η θέση: 200,000 $
4η θέση: 60,000 $
5η θέση με 8η θέση 10,000 $

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts