12 φήμες για υπερπαραγωγές στη φετινή Ε3

Smiley face

Τον τελευταίο καιρό έχουν ακουστεί πολλά σχετικά με το τι πρόκειται να παρακολουθήσουμε στην επίσημη συνέντευξη τύπου της Ε3, αλλά έχουν έρθει στην επιφάνεια μερικές ακόμη φήμες, οι οποίες δεν μπορούν απλά να περάσουν απαρατήρητες.

Παρόλο τις πολλαπλές αντιξοότητες της έρευνας, στο βίντεο που παρουσιάζεται πιο κάτω παρουσιάζονται 12 τίτλοι παιχνιδιών που φημολογούνται να παραβρεθούν στην συνέντευξη τύπου της Ε3. Σας συστήνουμε να το ρίξετε μια ματιά και να μας πείτε τη γνώμη σας καθώς και τι σας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση.

Μερικές παραπάνω λεπτομέρειες που αναμένουμε να επιβεβαιωθούν …

Στο παραπάνω βίντεο παρουσιάστηκαν 12 υποψήφιοι τίτλοι παιχνιδιών, οι οποίοι δεν έχουν δώσει στην δημοσιότητα πολλές πληροφορίες για το περιεχόμενό τους. Θα κάνουμε μια προσπάθεια να δώσουμε μια γενική εικόνα σε τρία από αυτά:

1) Dead Rising 4

Φήμες λένε ότι το ολοκαίνουργιο Dead Rising 4 βρίσκεται υπό κατασκευή και θα παρουσιαστεί επισήμως στην φετινή Ε3.

Φήμες λένε ότι το ολοκαίνουργιο Dead Rising 4 βρίσκεται υπό κατασκευή και θα παρουσιαστεί επισήμως στην φετινή Ε3.

Ο πρωταγωνιστής, όπως όλα δείχνουν, θα είναι ο Frank West σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν online. Η εταιρία παραγωγής, Capcom, ανακοίνωσε, επίσης, πως πρέπει να πουληθούν 2 εκατομμύρια αντίτυπα του Dead Rising 3 προτού προβούν στη δημιουργία κάποιου sequel. Άλλο που δεν θέλει και η Capcom να δημιουργήσει ένα νέο sequel με τον τίτλο του Dead Rising 4 ! Η παραγωγή επιθυμεί το καινούργιο game να περιλαμβάνει επιλογή multiplayer για τέσσερα άτομα, γεγονός που θα αυξήσει κατακόρυφα την διαδραστικότητά του. Μένει να το δούμε στην πράξη και όλα τα παραπάνω να επιβεβαιωθούν κατά τη διάρκεια της Ε3.

2) Shadow of Mordor 2

Το Shadow of Mordor 2, ένας ακόμη πολυαναμενόμενος τίτλος - sequel, φημολογείται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2016 καθώς και να κάνει αισθητή την παρουσία του στη συνέντευξη τύπου της Ε3.

Το Shadow of Mordor 2, ένας ακόμη πολυαναμενόμενος τίτλος – sequel, φημολογείται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2016 (ή μέσα στο 2017 σε εξαιρετικές περιπτώσεις ) καθώς και να κάνει αισθητή την παρουσία του στη συνέντευξη τύπου της Ε3.

Πρόσφατα, ειπώθηκε ότι το παιχνίδι βρίσκεται στο στάδιο της παραγωγής και πολλοί περιμένουν να κυκλοφορήσει εν τέλει είτε μέσα στο 2016 ή μέσα στο 2017, σε περίπτωση που υπάρξει καθυστέρηση για διαφόρους λόγους. Επιπλέον, η Monolith Productions δεν θα παρέχει υποστήριξη για τις παλαιότερες πλατφόρμες (PS3 και Xbox 360), εξαιτίας του γεγονότος ότι παρουσιάζουν περιορισμούς στο hardware και δεν θα είναι σε θέση, προφανώς, να το τρέξουν στα επιθυμητά επίπεδα. Παρόλα αυτά, το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει στις υπόλοιπες πλατφόρμες νέας γενιάς και η αλήθεια είναι ότι το περιμένουμε με ανυπομονησία, διότι ο πρώτος τίτλος (Middle Earth: Shadow of Mordor) έκανε θραύση το 2014 μετά την κυκλοφορία του.

3) Red Dead Redemption 2

Το Red Dead Redemption 2 φημολογείται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2017 από την Rockstar Games, κάτι που μπορεί να επιβεβαιωθεί στην φετινή Ε3.

Το Red Dead Redemption 2 φημολογείται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2017 από την Rockstar Games, κάτι που μπορεί  να επιβεβαιωθεί στην φετινή Ε3.

Το μόνο σίγουρο για το Red Dead Redemption 2 είναι ότι τίθεται μόνο θέμα χρόνου όσον αφορά την κυκλοφορία του, η οποία φημολογείται μέσα στο 2017. Η Rockstar Games δουλεύει πυρετωδώς επάνω στη δημιουργία του αμέσως μετά την κυκλοφορία του πρώτου ομώνυμου τίτλου, Red Dead Redemption, τον Ιούνιο του 2010. Περιληπτικά, στο καινούργιο sequel περιμένουμε αλλαγές στο gameplay, στις λεπτομέρειες των γραφικών που θα κάνει το παιχνίδι ακόμη πιο ρεαλιστικό, στον χειρισμό, στο story και σε άλλα πολλά που αναμένουμε να δούμε εκτενέστερα στην φετινή Ε3.

Μήπως δεν έγινε αναφορά σε κάτι άλλο που διέφυγε της προσοχής μας ? Αν έχετε οποιαδήποτε προσωπική γνώμη ή πρόβλεψη για τη φετινή Ε3 και τα παιχνίδια που θα παρουσιαστούν, αφήστε comments, για να δούμε ποιος θα πέσει περισσότερο μέσα στις προβλέψεις του !

Πηγή 1, Πηγή 2, Πηγή 3, Πηγή 4 

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts