2η σεζόν για το KonoSuba

Smiley face

Η επίσημη ιστοσελίδα για το τηλεοπτικό anime Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku o! (KonoSuba – God’s blessing on this wonderful world!!) αποκάλυψε σήμερα πως η 2η σεζόν της σειράς επιβεβαιώθηκε και θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2017.

Η 1η σεζόν των 10 επεισοδίων ξεκίνησε στην Ιαπωνία τον Ιανουάριο που μας πέρασε, και το Crunchyroll πρόβαλε τα επεισόδια καθώς κυκλοφορούσαν.

konosuba

Η αρχική σειρά night novel του Natsume Akatsuki εστιάζει στον Kazuma Satou, ένα hardcore gamer, anime και manga fan. Ένα τροχαίο δυστύχημα όμως, φέρνει την ζωή του στο τέλος της… ή τουλάχιστον έτσι θα έπρεπε να γίνει. Ξαναβρίσκει τις αισθήσεις του και βλέπει ένα όμορφο κορίτσι, η οποία του συστήνεται ως Θεά. “Έχω μερικά καλά νέα – θα ήθελες να πας σε έναν παράλληλο κόσμο; Μπορείς να πάρεις μαζί σου μόνο ένα αντικείμενο”.

Αυτός απαντάει, “…Ωραία, θα πάρω εσένα”. Μετά από αυτό, μεταφέρεται σε έναν άλλο κόσμο και η μεγάλη περιπέτεια προς υποδούλωση του βασιλιά δαίμονα ξεκινάει… αλλά πρώτα η σκληρή προσπάθεια για αναζήτηση τροφής, ρουχισμού, και καταφυγίου ξεκινάει. Ο Kazuma θέλει να ζήσει ήρεμα και ειρηνικά, αλλά η Θεά βρίσκει το ένα πρόβλημα μετά το άλλο, πράγμα που κάνει τον βασιλιά δαίμονα και τον στρατό του να στρέψουν την προσοχή επάνω τους.

Η Yen Press έδωσε άδεια κυκλοφορίας και για τη σειρά night novel και για το manga του Masahito Watari για διάθεση στην Αμερική.

[πηγή]

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts