Γνωρίστε το νέο ‘5K ultrawide’ HDR monitor της LG

Smiley face

Η LG ανακοίνωσε μερικά νέα monitors, με το πιο εντυπωσιακό να υποστηρίζει πως είναι “5K ultrawide”, τα οποία σκοπεύει να παρουσιάσει στο CES σε μερικές εβδομάδες. Για αρχή έχουμε το 32UK950, ένα 32-ιντσών 4K monitor με HDR υποστήριξη, Thunderbolt 3 συνδεσιμότητα, 98% κάλυψη χρωμάτων P3 και παρόμοια τεχνολογία Nano IPS με τις υπόλοιπες τηλεοράσεις LED της LG. Ωστόσο, η LG δεν μπαίνει σε λεπτομέρειες σχετικά με τις υποστηριζόμενες μορφές HDR.

Επιπλέον η εταιρία ανακοίνωσε και το 34WK95U, την “5K ultrawide” έκδοση του 32UK950. Βέβαια αυτή η ανάλυση χρειάζεται μια μικρή εξήγηση – είναι 5120 x 2160, που σημαίνει ότι έχει τον ίδιο κατακόρυφο αριθμό pixel με τις 4Κ οθόνες της LG αντί να αντιπροσωπεύει μια επέκταση 21: 9 των πάνελ 5K iMac ή UltraFine της LG. Έτσι για το συγκεκριμένο monitor θα ταίριαζε περισσότερο η περιγραφή του “4K ultrawide” .

Παρόλα αυτά, οι 4K ultrawides οθόνες δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή, οπότε το συγκεκριμένο monitor είναι ακόμα κάτι αρκετά αξιόλογο για να κοιτάξει κάποιος, ειδικά αφού διαθέτει Thunderbolt 3 connectivity.

Επίσης η LG έχει ετοιμάσει να παρουσιάσει μια ακόμα οθόνη 1440p G-Sync στο CES. Αν και δεν υπάρχουν λεπτομέρειες σχετικά με την τιμή ή την ημερομηνία κυκλοφορίας για κανένα από αυτά τα προϊόντα, αναμένουμε πως θα συμβεί στο Las Vegas.

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts