5 Sad Anime Moments

Smiley face

Ακόμη και ένα Comedy Anime μπορεί να περιέχει μία απίστευτα θλιβερή σκηνή που είναι ικανή να μας λυγίσει. Σήμερα η λίστα μας θα απαρτίζεται από στενάχωρες σκηνές, που όμως ΔΕΝ προέρχονται από Drama Anime (όπως Clannad). Sad Anime Moments, here we go.

1)Η κηδεία του Maes Hughes – Fullmetal Alchemist: Brotherhood

Ο Hughes ήταν ο comic relief χαρακτήρας του Fullmetal Alchemist: Brotherhood και η παρουσία του χαλάρωνε τον θεατή από τη δράση και τις συνεχείς εξελίξεις. Ο Hughes καταφέρνει και μαθαίνει πολλές πολύτιμες πληροφορίες και έχει σκοπό να ανακαλύψει τα πάντα, όμως τα Homunculi τον προλαβαίνουν και χωρίς να καταφέρει να ειδοποιήσει κάποιον τον σκοτώνουν. Το επεισόδιο της κηδείας του ήταν απίστευτα φορτισμένο με ατάκες που θα μείνουν χαραγμένες στο μυαλό μας όπως της κόρης του: “Why are they putting all that dirt on daddy? If daddy gets buried, then he won’t be able to do all of his work.”, αλλά και του Roy Mustang.

sad

2)Η τελευταία παρτίδα Gungi – Hunter x Hunter

Η σκηνή θα μπορούσε να ονομαστεί και “Ο Θάνατος του Meruem”, όμως ήταν κάτι παραπάνω από αυτό. Στην προηγούμενή του μάχη με τον Netero, ο Meruem κατάφερε να τον νικήσει με σχετική ευκολία, δεν είχε υπολογίσει όμως τη βόμβα που έκρυβε στην καρδιά του, η οποία μετέφερε ένα θανάσιμο δηλητήριο. Γνωρίζοντας πως θα πεθάνει, η τελευταία του επιθυμία ήταν να ξαναπαίξει μαζί με τη Komugi ένα τελευταίο παιχνίδι Gungi, μία παρτίδα που δεν έφτασε στο τέλος της. Ο Meruem πέθανε στα χέρια της, ενώ και αυτή πέθανε λίγο αργότερα. ο Meruem αν και επρόκειτο για ένα πραγματικά άκαρδο πλάσμα, έμαθε τι είναι αγάπη από την τυφλή Komugi και κατάφερε να τον συμπαθήσουμε στην τελευταία του σκηνή. Δείτε τη σκηνή ακόμη κι αν δεν έχετε δει το anime.

sad

3)Το αντίο της Going Merry – One Piece

Το πρώτο πλοίο των αγαπημένων μας Straw Hat Pirates, αναγκάστηκαν να το αποχωριστούν μετά το τέλος της περιπέτειάς τους με τους CP9. Δυστυχώς. έπειτα από πολλές περιπέτειες. το πλοίο είχε δεχθεί πάρα πολύ ζημιά και δεν θα άντεχε ακόμη ένα ταξίδι. Έτσι το πλήρωμα που την είχε αγαπήσει ως φίλη, της χάρισε μία κηδεία στην οποία κατάφερε να ακούσει το Klabautermann, δηλαδή το πνεύμα του πλοίου, το οποίο τους αποχαιρέτησε με τη σειρά του. Όσο για τον θάνατο του Ace, δεν ήταν τόσο sad moment, ήταν περισσότερο ξαφνικό και αναπάντεχο.

sad

4)Ο θάνατος του Jiraiya – Naruto Shippuden

Ο αγαπημένος μας pervy δάσκαλος από το Naruto αφήνει την τελευταία του πνοή κι εμείς αφήνουμε τα δάκρυα να κυλήσουν. Έπειτα από μία πανέμορφη μάχη (ίσως η καλύτερη του) anime, ο Jiraiya δεν καταφέρνει να νικήσει τους 6 κλώνους του Pain. Με τις τελευταίες του δυνάμεις, αφήνει ένα τελευταίο μήνυμα για τον Naruto κι έπειτα βυθίζεται στη θάλασσα με ένα χαμόγελο ευχαρίστησης στο πρόσωπό του, καθώς κατάφερε να ζήσει μία πολύ διασκεδαστική ζωή.

sad

5)Ο θάνατος του Mr. Grimmer – Monster

Ο Wolfgang Grimmer ήταν ένα ακόμα παιδί που πέρασε από τα πειράματα του Kinderheim 511. Αφού κατάφερε να ξεφύγει, απέκτησε διπλή προσωπικότητα, με το δεύτερο, πιο βίαιο χαρακτήρα του, να ονομάζεται The Magnificent Steiner. Όταν μαθαίνει πως ο εγκέφαλος των πειραμάτων Franz Bonaparte κρύβεται στην πόλη Ruhenheim θα ταξιδέψει μέχρι εκεί, για να ανακαλύψει μία πόλη της οποίας οι κάτοικοι αλληλοσκοτώνονται εξαιτίας ενός πανδαιμόνιου που προκάλεσε ο Johan. Έχοντας χάσει τη δυνατότητα να αισθάνεται, θα ξαναγίνει άνθρωπος όταν θα αναγκαστεί να σκοτώσει ως Grimmer κάποιους ανθρώπους που απειλούσαν τη ζωή του, μιας και η βίαιη μορφή του δεν καταλάμβανε το σώμα του. Η οργή του που του προκάλεσε το γεγονός ότι άνθρωποι σκοτώνουν άλλους λόγω συναισθημάτων κι όχι λογικής έχει αποτέλεσμα να κερδίσει πάλι τη χαμένη του ανθρωπιά και πληγωμένος από τον τσακωμό αφήνει την τελευταία του πνοή ευτυχισμένος.

sad

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts