Αφιερωμα στους Ελληνες Game Developers

Smiley face

Τα τελευταία χρόνια η gaming βιομηχανία σπάει όλα τα ρεκόρ μέρα με τη μέρα. Πρόσφατο παράδειγμα η εξαγορά της Blizzard Entertainment από την Microsoft με αστρονομικό ποσό. Πάμε όμως να δούμε τι γίνεται και στον ελληνικό χώρο. Οι εκπλήξεις είναι πολλές και ευχάριστες. Έπειτα από σχετική έρευνα ανακαλύψαμε δεκάδες βιντεοπαιχνίδια άλλα έχουν ήδη κυκλοφορήσει επισήμως, άλλα είναι σε δοκιμαστική περιόδο και άλλα αναπτύσσονται τώρα. Σε μια Ελλάδα με πληθώρα προβλημάτων σε όλους τους τομείς με έλλειψη υποδομών, το γεγονός ότι μερικοί άνθρωποι επενδύοντας το υστέρημα τους, κάνουν το χόμπι τους επάγγελμα και μάλιστα full time. Αρκετά όμως με τον πρόλογο, πάμε να δούμε επιτέλους τα παιχνίδια των ελλήνων Developers.

The Shore (Άρης Δραγώνης): PC – Μάθε περισσότερα ΕΔΩ

The Shore VR (Άρης Δραγώνης): PC – Μάθε περισσότερα ΕΔΩ

Phobos Subhuman (Underdog Virtual): PC – Μάθε περισσότερα ΕΔΩ

Not Another Weekend (Dionous Games): PC – Μάθε περισσότερα ΕΔΩ

Watch Over Christmas (Dionous Games): PC – Μάθε περισσότερα ΕΔΩ

Sable (Shedworks): PC – Μάθε περισσότερα ΕΔΩ

The Light will lead you HOME (Lilith’s Child): PC – Μάθε περισσότερα ΕΔΩ

Westwood Shadows (RedSoup Studio): PC – Μάθε περισσότερα ΕΔΩ

Thief’s Shelter (Geo Games Official): PC – Μάθε περισσότερα ΕΔΩ

GO HEROES (Happyland Games): PC – Μάθε περισσότερα ΕΔΩ

 

Αυτά ήταν μερικά από τα PC παιχνίδια που ξεχωρίσαμε. Πείτε μας στα σχόλια αν δεν συμπεριλάβαμε κάποιον τίτλο έλληνα Developer που γνωρίζετε ώστε να ετοιμάσουμε και δεύτερο μέρος!

Όπως μπορείτε να δείτε παραπάνω από τα 10 videos, οι προσπάθειες είναι αρκετά αξιόλογες και μερικές από αυτές εξαιρετικές. Υποστηρίξτε τα παιχνίδια προσθέτοντας τα στην Steam Wishlist σας δωρεάν!

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts